Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Роспредвал
- peGas
- Ім'я:Денис
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
ДОпоможіть знайти інфу про роспредвалу 3f і впуску 3f, хто шо чув.
тут http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=41487 написано шо з 1,4 додавши той роспредвал і впуск з 60 коників стає 93 плюс бензини менше їсть, хто шо може поможіть. наперед дякую
тут http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=41487 написано шо з 1,4 додавши той роспредвал і впуск з 60 коників стає 93 плюс бензини менше їсть, хто шо може поможіть. наперед дякую
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
peGas
не слухай ти Флая, будь який двіг піддається тюнінгу - в твому випадку навіть до 100 кінських сил. Тікі тобі то обійдеться в круглу суму і машинка стане абсолютно не пристосована до повсякденного використання. Великий розхід 98 бензи, тупа на низьких оборотах, менший ресурс двигуна і ше багато нюансів.
думаю шо чуваки які робили той мотор в вольксбурзі не дурні а тому краще не рухати нічого в ньому і однозначно тут тобі ніхто не скаже як грамотно зробити тюнінг твому мотору без втрати заводських якостей
не слухай ти Флая, будь який двіг піддається тюнінгу - в твому випадку навіть до 100 кінських сил. Тікі тобі то обійдеться в круглу суму і машинка стане абсолютно не пристосована до повсякденного використання. Великий розхід 98 бензи, тупа на низьких оборотах, менший ресурс двигуна і ше багато нюансів.
думаю шо чуваки які робили той мотор в вольксбурзі не дурні а тому краще не рухати нічого в ньому і однозначно тут тобі ніхто не скаже як грамотно зробити тюнінг твому мотору без втрати заводських якостей
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- peGas
- Контактна інформація:
Yelik писав:peGas
На нормальний фільтр(наприклад K&N) ти попадеш в 40-60$, а нормальний повний вихлоп наприклад Supersprint попадеш від 900$, теоретична прибавка на твій двигун 3-5л.с. :) Чи є сенс ставити думай сам
А шо означає нормальний нульовик? чим вони відрізняються?
ТОбто сам нульовик нема різону ставити?
- Formula1
- Контактна інформація:
Резон є пропускна здатність нуля набагато більша і попадеш в фільтр тільки раз а не кожні 10тис.peGas писав:Yelik писав:peGas
На нормальний фільтр(наприклад K&N) ти попадеш в 40-60$, а нормальний повний вихлоп наприклад Supersprint попадеш від 900$, теоретична прибавка на твій двигун 3-5л.с. :) Чи є сенс ставити думай сам
p.s. K&N тошо треба можу підсказати до кого звернутись ,ціна буде нормальна.
- peGas
- Контактна інформація:
скажи будь ласка де його можна купити і львові і яка ціна там буде?Formula1 писав:Резон є пропускна здатність нуля набагато більша і попадеш в фільтр тільки раз а не кожні 10тис.peGas писав:Yelik писав:peGas
p.s. K&N тошо треба можу підсказати до кого звернутись ,ціна буде нормальна.
- Pol
- Ім'я:Марян
- Контактна інформація:
Re: Роспредвал
не слухай ти їх вони тобі нарадять ти краще постав голову з 16 вентелями, або краще мотор 1.4 но з компресором від поло 2007 року.
- Nazik
- Ім'я:Nazar
В мене колись був такий Гольф з таким двіжком. Їде собі нормально, економний, але не для гонок. Теж щось з ним думав думав, та нічого доброго не знайшов.
Pol
краще мотор 1.4 но з компресором від поло 2007 року.
А ти краще зразу скажи йому скільки це добро буде коштувати

Pol
краще мотор 1.4 но з компресором від поло 2007 року.
А ти краще зразу скажи йому скільки це добро буде коштувати

- Pol
- Контактна інформація:
пагасе я знайшов вал 100грн. на ньому пише 3F 030 хоч тобі продам за договірною ціною.
А?
А?
- Pol
- Контактна інформація:
ти про той що 125 ваговських конячок має?Nazik писав:краще мотор 1.4 но з компресором від поло 2007 року.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей