Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Торба Акумулятору?
- RULES
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
Народ, треба пораду. є акумулятор Іста Black. йому півроку, ще навіть на гарантії)
Ситуація така. вчора нормально їздив, поставив авто, все ок, нічого не забув вимкнути.
зранку прийшов, нереагує навіть на сигналку, прийшлось з ключа відкривати.
на акумі є такий круглий індикатор, так от він весь червоного кольору разом з серцевиною. в позначеннях намальовано таке:
1) зелений - все ок
2) чорний - розряджений
3) червоний з чорною серцевиною - розряджений і долийте воду
а тут суто червоний з червоним центром.
авто навіть на сигналку не реагує, прийшлось відкривати з ключа.
перевірив напругу на акумі - 10.4В, при вимкнених споживачах, авто бере 0.1А(знаю що багато трохи, але завжди так брала і нічого)
при ввімкненні запалювання, напруга одразу падає до 8В і панель одразу вимикається(ел одометр), аналогічно і при ввімкненні габаритів, але напруга падає десь до 8.5В
тепер питання - це торба акумулятору? чи все таки якась собака зїла струм і зарядивши все буде ок?
Ситуація така. вчора нормально їздив, поставив авто, все ок, нічого не забув вимкнути.
зранку прийшов, нереагує навіть на сигналку, прийшлось з ключа відкривати.
на акумі є такий круглий індикатор, так от він весь червоного кольору разом з серцевиною. в позначеннях намальовано таке:
1) зелений - все ок
2) чорний - розряджений
3) червоний з чорною серцевиною - розряджений і долийте воду
а тут суто червоний з червоним центром.
авто навіть на сигналку не реагує, прийшлось відкривати з ключа.
перевірив напругу на акумі - 10.4В, при вимкнених споживачах, авто бере 0.1А(знаю що багато трохи, але завжди так брала і нічого)
при ввімкненні запалювання, напруга одразу падає до 8В і панель одразу вимикається(ел одометр), аналогічно і при ввімкненні габаритів, але напруга падає десь до 8.5В
тепер питання - це торба акумулятору? чи все таки якась собака зїла струм і зарядивши все буде ок?
VAG вже не той
- torba
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Торба Акумулятору?
все нормально з ним, в ідеалі зніми візьми хорошу зарядне і постав хоча б на 24 год. на зарядку і все ))) а так то 0.1А це багато впринципі тому треба дивитись що їсть напругу !!! ну і зараз він не просто так розрядився - ти або щось невимкнув або розряд ще більший став, треба дивитись...
- RULES
так я зранку і перевіряв розряд - 0.1А, але ще раз кажу, в мене так всю дорогу і нічого.
найбільше мене бентежить ота шалена просадка напруги - з 10.4 до 8 В при ввімкненні галімих габаритів
найбільше мене бентежить ота шалена просадка напруги - з 10.4 до 8 В при ввімкненні галімих габаритів
VAG вже не той
- RULES
та й при 10.4 В сиганлка мала б працювати, та й запалювання хоча б вмикатись?
VAG вже не той
- torba
включитись мала б - завестись ні, він розряджений в 0 в тебе тому при "галімих" габаритах така просадка, там 10 вольт може і є а от Ампер там точно мало ))) впринципі є варіант що він плотність нетримає але тоді йому гайки, странно пів року акб немав би скінчитись так скоро, ти б глянув скільки в тебе зарядка іде, може її немає взагалі або слабенька дуже, лампочка не завжди робоча і спрацює...
- RULES
ну от той індикатор що на ньому щось про щільність і каже погане. зарядка в мене 14В, перевіряв місяць тому, та й вчора заводилась з півпинка.torba писав:включитись мала б - завестись ні, він розряджений в 0 в тебе тому при "галімих" габаритах така просадка, там 10 вольт може і є а от Ампер там точно мало ))) впринципі є варіант що він плотність нетримає але тоді йому гайки, странно пів року акб немав би скінчитись так скоро, ти б глянув скільки в тебе зарядка іде, може її немає взагалі або слабенька дуже, лампочка не завжди робоча і спрацює...
цікавить, що робити, везти завтра на гарантію чи пробувати зараз його десь зарядити? ніхто не має в районі спартака позичити зарядку???
VAG вже не той
- torba
по гарантії вони коли побачуть розряд в 0.1А то попробують тебе з неї скинути під предлогом що велика розрядка і те що ти так їздив і все було добре їх цікавити небуде !!! тут так робиш - спочатку зарядити повністю потім поміряти плотність , взагаліто в ідеалі зарядити і поїхати на базар скажим де продають акб щоб там провірили плотність і головне щоб в них була "нагрузочна вилка" нею провірять чи тримає напругу і чи непосипались банки в акб..... а тоді вже подивишся по ситуації якщо йому гаплик то прейдеться ставити його на інакшу машину або забирати твою розрядку і їхати по гарантії...
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
RULES, Ромку , не парся , а неси до продавця! Зарядка, перевірка , доливка - це вже його "заботи" , раз гарантійний ще не закінчився !
Тільки перед тим перевір чи в тебе гєна норм. зарядку дає - продавці люблять "відмазуватися" ,спихаючи на хреновий генератор :)
Тільки перед тим перевір чи в тебе гєна норм. зарядку дає - продавці люблять "відмазуватися" ,спихаючи на хреновий генератор :)
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
torba, при струмі розрядки 0.1А , акум ємністю 60 А\год знаєш скільки часу буде розряджатися до 10В ? А тут за одну ніч . В мене на старій Весті розряд був 0.3 А і після трьох діб ще крутив стартер .
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- RULES
як забрати той розряд в 0.1А я знаю. достатньо зняти 22 запобіжник - магнітола)))torba писав: по гарантії вони коли побачуть розряд в 0.1А то попробують тебе з неї скинути під предлогом що велика розрядка і те що ти так їздив і все було добре їх цікавити небуде !!!
VAG вже не той
- RULES
так при дуже грубих розрахунках - 600годин, в реальності більше, бо ємність озраховують для потужніших споживачівLiuskywalker писав: при струмі розрядки 0.1А , акум ємністю 60 А\год знаєш скільки часу буде розряджатися
VAG вже не той
- torba
воно то так але то що домахаються до розрядки це 100% що незнаєш наших людей !? вони все зроблять тільки щоб невіддавати нічого )))))
в тебе що китайський магнітофон на флешку без диска ? такі люблять розрядку давати і подивись він може бути неправильно включений там в 90% плюс жовтий а при запаленні червоний, і треба +при запаленні кинути від запалення а не постійний... а так зніми запобіжник і можеш їхати по гарантії....
в тебе що китайський магнітофон на флешку без диска ? такі люблять розрядку давати і подивись він може бути неправильно включений там в 90% плюс жовтий а при запаленні червоний, і треба +при запаленні кинути від запалення а не постійний... а так зніми запобіжник і можеш їхати по гарантії....
- torba
Liuskywalker, якщо пренесе акб в руках то пошлють його подальше і скажуть приїхати на машині !!!!
- RULES
мафон в мене Sony на mp3+чейнджер на MP3. живлення підключене так, що при вимкненому запалюванні його можна увімкнути. мені так зручноtorba писав: в тебе що китайський магнітофон на флешку без диска ?
VAG вже не той
- RULES
прикурив машину, завівся. і обана - зарядка 18В!!!
вже зняв гену бо побачив що деякі контакти тріснулм і відламались
вже зняв гену бо побачив що деякі контакти тріснулм і відламались
VAG вже не той
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Таке саме було на зубилі, акум новий, місяць часу, зранку не заводиться, я поставив на зарядку, за 7 годин не зарядився ні грама, віддали продавцю, через 2 дні віддали заряджений і тепер все ок з ним 

Ford?
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
то моїм зарядним заряжали чи якимось іншим ?Fobos писав: я поставив на зарядку, за 7 годин не зарядився ні грама

- TimeKeeper
Берете акум і їдете до niama 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей