Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
My second car - зубильце 2109
- T5-R
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
в двох моїх колишніх зубилах, рейку реставрували, тобто саме залізо виробітки немало, а проблема була лише у втулці яку мені виточили індивідуально, вся та процедура коштувала на той час близько 250 грн(зняти-поставити-перебрати+ ціна ремкомплекту та виточки нової втулки), але є "але" допоки її не знімеш і не розбиреш не знатимеш чи піддається вона ремонту.....
моя пропозиція така: купуєш нову рейку з домовленістю про поверненння, їдеш до майстра на реставрацію і по ходу п"єси стане очевидно чи заміна чи ремонт.
моя пропозиція така: купуєш нову рейку з домовленістю про поверненння, їдеш до майстра на реставрацію і по ходу п"єси стане очевидно чи заміна чи ремонт.
Impossible is Nothing
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 0
Re: My second car - зубильце 2109
Такое очучение что закусывает приводную шестерню на рейке то уже нужно рагулировать (малая кровь) - менять (большая).Взвесь все за и против стоит оно того или нет(учитавая безопастность).tetraider писав: А проблема вся в тому, що в мому випадку рейка не може почекати, бо в мене руль ледве крутиться зараз, їздити по перше важко, по друге навіть я би сказав небезпечно, бо руль взагалі не вертаєтсья, його після повороту аж закусує...
+ добавлю . Можно не брать сразу нульц т.к. у Ирины и у Лысого на Артёма +/- такое в наличии. Желательно собрать денежку для ремонта (которая ни когда не помешает) из расчёта на новую рейку и поставить авто на пару дней отдохнуть в гараже,после вердикта мастера станет ясно что из этого получиться.T5-R писав: моя пропозиція така: купуєш нову рейку з домовленістю про поверненння, їдеш до майстра на реставрацію і по ходу п"єси стане очевидно чи заміна чи ремонт.
P.S.T5-R не забывай что наши з/части всегда есть в наличии (расходники как этот ) от какули до фирмы

З повагою Black.
- tetraider
- Ім'я:Юра
- Номер:6264
- Дякував (ла): 0
T5-R, впринципі так вийшло, що тепер рейку при любих треба знімати. І мені так і сказали, що там треба глянути чи вона ще ремонто пригодна, якщо виявиться що ні то тут вже без варіантів, злітаю в магазин чи на базар, куплю нову рейку, поставиться та й все. Тут вже буде безвихідна ситуація, вже як ітак попадаю на гроші то там вже прийдеться то прийдеться. Але я сподіваюся, що не прийдеться міняти, оскільки притензій до моєї рейки на момент покупки машини впринципі не було, вона була суха, не стукала, і руль прекрасно крутився, тільки один нюанс, що крутився аж залегко, тому мені почали її підтягувати. Ну от і підтягнули так, що я наразі попав на ремонт рейки, вся загвоздка сталася в тій гайці восьмигранній, через яку тепер ніхто не може назад попустити рейку. А так впринципі якщо знімуть і висверлять цю гайку і поміняють втулки то думаю рейка далі буде успішно бігати.
п.с. я якось наступного тижня наберу, щоб під'їхати з сочком
бо наразі машина не їздить, або може в суботу як буде час то на маршрутці під'їду якось вечером 
п.с. я якось наступного тижня наберу, щоб під'їхати з сочком

-
- Ім'я:антон
купи нову і не парся,тобі дорожчє вийдуть ремонт та зняття і установка старої,і хз скількі вона після того поїздить,нове є нове
- tetraider
ясно, що нове то нове, я без роздумів купив би нову якби знав, що стара вже ушатна була або була на підході. Але ж совість не дозволяє нову наразі купити (ну і фінанси також), бо знаю, що з моєю все було вері гуд поки її не "підтягнули"тоха88 писав:купи нову і не парся,тобі дорожчє вийдуть ремонт та зняття і установка старої,і хз скількі вона після того поїздить,нове є нове

-
- Ім'я:Назар
маю нову рейку. купляв в підвалі в Іри. тоже порахували мені перебратр стару+поставити зняти 320 грн я псіханув і купив нову. потім подупав що сам знімати і перебирати буду коли потепліє (в мене не критично). віддам за 600. лежить в кульку-коробці. завод. 0936340395
- torba
- Ім'я:Андрій
файне зубильце взяв
і ціна непогана на 91 рік ) на поляроні то де ти сервіс нарив ? біля стоянки поверхової ? чи на території заводу ? я там недалеко просто живу, якщо щось по електриці буде треба то кричи
підскажем.......

-
ти писав вищє шо в тебе сідушкі погані передні,маю дві передні з своєї машини,2005року нового взірця,якщо зацікавить фоткі можу пізніше зробити
- tetraider
на карті нижче позначив точкоюtorba писав: на поляроні то де ти сервіс нарив ?

а з електрикою наразі ніби все гуд, тіки щось правий поворот якось відчутно млявіше моргає ніж лівий, але добре, що взагалі моргає

цікавить в першу чергу ціна, а потім вже якби ціна була хороша то фотки і дивитися, що вони варті. Але впринципі в пріорітеті щось від іно, типу вектри :)тоха88 писав:ти писав вищє шо в тебе сідушкі погані передні,маю дві передні з своєї машини,2005року нового взірця,якщо зацікавить фоткі можу пізніше зробити
-
450гр пара,поворот в тебе слабо моргає бо хренова масса на фарах,почисти контакти і все буде гуд
- tetraider
Маю декілька запитань до зубиловодів:
1. де купуєте запчастини? не хочеться попасти на якісь підробки і т.д. цікавлять конкретно точки з оригінальними, хорошими запчастинами і з приємними цінами :)
2. треба купити передній підшипник ступиці, яку фірму брати і де? в неті знайшов десь біля 14-ти виробників і двоє з них більше як в 2 рази дорожчі за решту
мене цей момент дуже заплутав, хочеться взяти щось хороше, але саме дороге не завжди є найкращим
3. в мене при повному вивороті руля труть колеса по підкрильниках
підкрильники ніби прикручені добре, резина 175/70/13, в когось ще є така проблема?
буду вдячний за відгуки і поради
1. де купуєте запчастини? не хочеться попасти на якісь підробки і т.д. цікавлять конкретно точки з оригінальними, хорошими запчастинами і з приємними цінами :)
2. треба купити передній підшипник ступиці, яку фірму брати і де? в неті знайшов десь біля 14-ти виробників і двоє з них більше як в 2 рази дорожчі за решту

3. в мене при повному вивороті руля труть колеса по підкрильниках

буду вдячний за відгуки і поради

- wklef
- Ім'я:Віктор
- Дякував (ла): 2 рази
на зубилці на 175 резині при повному вивороті руля тре в всіх :) ,такшо розслабсяtetraider писав: 3. в мене при повному вивороті руля труть колеса по підкрильниках підкрильники ніби прикручені добре, резина 175/70/13, в когось ще є така проблема?

То не наші єноти :)
- tetraider
wklef, дякую, відлягло
а то думав чи я дурний чи то в всіх так, скрегоче ужос 

- T5-R
- Контактна інформація:
якби не підкрильники, то колеса б пішли на друге коло виворотуwklef писав: вивороті руля тре в всіх ,такшо розслабся

за запчастинами на "зелене коло" в магазин номер 6, Юля! я там тарився, проблем не було.
Impossible is Nothing
- tetraider
може мені здалося, але після капейки в 09 дикий виворотT5-R писав: якби не підкрильники, то колеса б пішли на друге коло вивороту![]()

ок дякую, якось туда попробую попастиT5-R писав: за запчастинами на "зелене коло" в магазин номер 6, Юля! я там тарився, проблем не було.

а як на рахунок автодоктору на луганській? я спочатку все, що треба було там брав, правда дечого нема в них, але ціни ніби норм і якість вродіби так само

Востаннє редагувалось Суб, 02 березня 2013, 18:39 користувачем tetraider, всього редагувалось 1 раз.
- T5-R
- Контактна інформація:
За автодоктор незнаю, нічого там не купував.
Impossible is Nothing
-
в автодокторі теж нормальні запчастини,і в Юлі,ще можеш брати на перфецького на базарі(вови великого),якщо заїзжати через управління даі,з кульпарківської то їдеш прямо перший поворот направо,вгору(на куті вулканізація)і впрешся в магаззин в підвалі,ціни і якість гуд,не перший рік там тарюсь
- tetraider
за підвал якраз пару днів тому сам згадав, щось з голови вилетіло перші дні коли взяв машину. тарився там до 21013, але щось завжди сумнівався на рахунок якості, а ціни там вері гуд... Напевно спробую там почати таритися, бо найближче від дому, а з якістю буде видно + зручно, що мають мобільні номери робочі, останні дні, якщо щось цікавило зразу набирав на лайф їх і знав про наявність та ціни того чи іншого, дуже зручнотоха88 писав:в автодокторі теж нормальні запчастини,і в Юлі,ще можеш брати на перфецького на базарі(вови великого),якщо заїзжати через управління даі,з кульпарківської то їдеш прямо перший поворот направо,вгору(на куті вулканізація)і впрешся в магаззин в підвалі,ціни і якість гуд,не перший рік там тарюсь

- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
підшипник бери оригінал :) , сумніваюсь що китайські аналоги будуть довго ходити.треба купити передній підшипник ступиці, яку фірму брати і де? в неті знайшов десь біля 14-ти виробників і двоє з них більше як в 2 рази дорожчі за рештумене цей момент дуже заплутав, хочеться взяти щось хороше, але саме дороге не завжди є найкращим
![]()
взагалі найкраще в тему до атома або до юрца на восьмий форум. вони нормальними запчастинами торгують і ціни хороші. також порадять що краще взяти
- tetraider
якби я знав, що оригіналrubilnik писав:підшипник бери оригінал :) , сумніваюсь що китайські аналоги будуть довго ходити.треба купити передній підшипник ступиці, яку фірму брати і де? в неті знайшов десь біля 14-ти виробників і двоє з них більше як в 2 рази дорожчі за рештумене цей момент дуже заплутав, хочеться взяти щось хороше, але саме дороге не завжди є найкращим
![]()
взагалі найкраще в тему до атома або до юрца на восьмий форум. вони нормальними запчастинами торгують і ціни хороші. також порадять що краще взяти

Так само не знаю, які сальники півосей брати, дзвонив на луганську казали є типу оригінал 08 щось по 6 чи 7 грн, і десяточні по 10 грн, ті десяточні такі самі і чимось кращі, якісніші? якщо так, то візьму їх напевно

Востаннє редагувалось Суб, 02 березня 2013, 19:43 користувачем tetraider, всього редагувалось 1 раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей