такий висновок через передню оптику?Fobos писав: дорестайлова то какашка,

Ребята, дане пИжо 508 орієнтовно в одній ціні з кемрі, акорд чи опель, але на місці покупця з 45к.у.е мабуть я б взяв жабоїда
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
такий висновок через передню оптику?Fobos писав: дорестайлова то какашка,
я знаю :) їздив на бмв 320д автомат [цензура] їде до 160 майже як моя а потім обганяєBOXER писав: шо сучасні дизелі валять дай Боже. до речі, в салоні двигуна зовсім не чути, шумка хороша.
нє тільки заднійBOXER писав: і повний привід! нуанє, я сам за таке
T5-R писав: такий висновок через передню оптику?
угу, і дай Боже щоб вони не ламались, бо як щось полетить, то всьо, рахуй аміньBOXER писав: сучасні дизелі валять дай Боже.
сітроени мали технології вже давно, і дизайн в них цікавий, не в тому справа, а фіча все ж в дизайні 508-го, він не такий як всі, це характерна риса французів, але цього разу вдалось попасти в струю модиAnGeL писав: в жабоїдів прорив пішов по технологіях
ну чого ж - партнер гарнийT5-R писав: але цього разу вдалось попасти в струю моди
поміняли [цензура] дизайнера бо скільки можна тих уродів робити :)T5-R писав: попасти в струю моди
напевно щось пішло не такT5-R писав: сітроени мали технології вже давно,
хіба тепер, бо до того були страшилки якісьT5-R писав: і дизайн в них цікавий,
мушу вже врешті втрутитися в ту флудилкуT5-R писав: сітроени мали технології вже давно, і дизайн в них цікавий, не в тому справа, а фіча все ж в дизайні 508-го, він не такий як всі, це характерна риса французів, але цього разу вдалось попасти в струю моди
біля 3500 на соляру, цікаво інші витратиcrush писав: саме дешеве що було у мене в цій подорожі - це власне сама подорож - пересування!!!
саме цікаве що штатна навігація у всіх країнах працювала відмінно..окрім франції!!!...на родіні її шторило по повнійcat-yellow писав: На родіну Лев скатався
псіханулаcrush писав:саме цікаве що штатна навігація у всіх країнах працювала відмінно..окрім франції!!!...на родіні її шторило по повнійcat-yellow писав: На родіну Лев скатався
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей