Ну ти блін америку відкрив щодо якості бітому... А я про що? Нєфіг красти! На паперах одне, а на дорозі інше...
Виділили мілліони гривней на усунення того бардака з дорогами, а вони вот його мать гамном латають дорогу. А ЖЕКівці взагалі тирають будівельний бой щоб ями полатати!

Ти кажеш Онур купляв супер-пупер якісний бітум в Білорусів для наших доріг!? Хмм... Тоді скажи мені друже якого милого за неповних два роки пішла ямковість на капітально (хоча важко сказати це капіталкою - бо допущено дофігіща порушень) відреставрованій дорозі Львів - Краковець!?

Кого дурять?
Ти вважаєш - це нормальним явищем? Я особисто ні! І мене не колише як це все буде зроблено. І якщо така фігня будьте добрі на період того бардаку не стягуйте податку який включений в пальне. Бо реально я їзжу не по дорозі, а по бездоріжжю!AnGeL писав: але засипали гравієм, спеціально, тому що сенсу класти асфальт нема, бо він 1000% за 2-3 тижні повибивається і буде точно така ж яма. так нащо тратити гроші на той ямковий ремонт? ями засипані, їхати можна, протримається воно тих самих 2-4 тижні що й асфальт, а коштує в рази дешевше.
Взагалі вважаю що ситуація яка склалась - це по стуі стихійне лихо! Бо з-за стихійного лиха все змиває к чортовій матері... Як це є з нашими дорогами.
Я тебе прошу не захищай крадіїв. Бо знаю багатьох людей з районного автодору з якими можна порішати питання на рахунок пісочку чи щебню на ліво...