Минулого року про ремонт доріг сихова не писали .85 мільйонів гривень на ремонт доріг Львова ,депутати міської ради мають проголосувати в березні. Якщо депутати дадуть на ремонт доріг львова всі 85 мільйонів гривень ,то всі вулиці ,що я написав відремонтують цього рокуJarevych писав:soho, щось в мене враження ніби таке вже писали минулого року
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Щось дороги почали робити!
-
- Ім'я:богдан
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Re: Щось дороги почали робити!
То буде мега коллапс того року в містіsoho писав: то всі вулиці ,що я написав відремонтують цього року

-
Плюс врахуйте що цього року будуть ремонтувати вулиці по трамвайним маршрутам 2 і 6, а це вулиці Коперника-Бандери, Городоцька ,Замарстинівська, Хмельницького і можливо вулицю СтусаVusiko писав:То буде мега коллапс того року в містіsoho писав: то всі вулиці ,що я написав відремонтують цього року
-
- Ім'я:Андрій
ніколи не їздіть в Радехівському напрямку)) ніколи))
я більше зі львова не виїжжаю)
дороги тупо нема)))
зняв відос на телефон щоб передати емоції))))
туда-назад проїхався, не видно якого кольору машина)))
ужас) танкодром)
ше й з кліренсом таким то ваще жесть))
я більше зі львова не виїжжаю)
дороги тупо нема)))
зняв відос на телефон щоб передати емоції))))
туда-назад проїхався, не видно якого кольору машина)))
ужас) танкодром)
ше й з кліренсом таким то ваще жесть))
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
-
Дуже добре буде якщо цього року капітально відремонтують сихівські дороги, а це вулиці сихівська ,стуса і проспект червоної калини
-
soho,
Чоловіче! Яка Сихівська? Дивись вище відос - що робиться! Катастрофа.
На днях закину відео - дороги Яворівщини.
Чоловіче! Яка Сихівська? Дивись вище відос - що робиться! Катастрофа.
На днях закину відео - дороги Яворівщини.
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
Kost, В нас водій з Києва на фурі там туманки побив 
А кажуть що сама хороша дорога то з Червонограду на Радехів
Доречі їздив ввчора на Червоноград то там всі ями якимось щебнем з какульками засипають

А кажуть що сама хороша дорога то з Червонограду на Радехів
Доречі їздив ввчора на Червоноград то там всі ями якимось щебнем з какульками засипають
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Vusiko, soho, та хрен з ним , з колапсом ! Потерпим , але хай зроблять , бо то ж ппц ! Вчора по Стуса їхав -
Почало скрипіти щось в правому передньому , особливо при повернутих колесах . Треба лізти дивитися, бо стрьомно !
Тільки щось мені червячок в душі підказує , що наступного року з дорогами буде таке саме , бо [цензура] "багато переходів температури через ноль" ! Помножити б їх на ноль всіх , гадів !

Тільки щось мені червячок в душі підказує , що наступного року з дорогами буде таке саме , бо [цензура] "багато переходів температури через ноль" ! Помножити б їх на ноль всіх , гадів !
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- zEk
- Ім'я:Роман
СтидNovel писав: Це самий натуральний бой з квартирного євроремонту. Сусідній дворик - мішки з сміттям. Блєа...

- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Liuskywalker, ну повір, ті переходи через "0" відіграли не малу роль. Саме через них руйнування такі глобальні і катастрофічні. Була б зима сувора, постійний мінус, то аж такого б не було. А в польщі дороги взагалі вцілому в кращому стані.... За 10-12 років бітум окислюється і стає крихким, в мороз асфалть тріскає, а вже через ті перепади температури воно всьо пішло коту під хвіст. От подумайте скільки років назад вкладали той асфальт що зійшов? Ремонти не рахуються, мова йде про суцільний шар. Звісно що головна причина тої руїни то несвоєчасне і неправильне обслуговування, і розкрадання грошей. Ті ямкові ремонти то тільки гірше, бо гроші типв на то витратили, а толку з того абсолютно ніякого. Краще б ті дрібні ремонти не робили, притримали гроші, а за рік-два назбирали на новий верхній шар зносу. Але таке можливо тільки у мріях....
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
в вас хоть якось дороги латають, а в нас обше нє 

- AnGeL
rubilnik, в мене дома тоже нічого не латають(((
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
AnGeL, не хочу розпочинати аналог "Японці VS німці" , але мин. року тих черезнульових переходів теж вистачало!
І цього року пішли п о п и з д і чомусь переважно ті дороги, до яких автодор прикладав свої криві рученьки . + мене, як водія , мало хвилюють технологічні процеси і ньюанси. Чому в тій же Польщі собівартість км получається меншою , а якість - не до порівняння ?
Де ,[цензура], ініціатива прокуратури і податкової , де фін. звіт відрахувань "дорожної складової" ціни бензину від нафтотрейдерів , де фін..звіт витрат Автодору і аналіз цих витрат ? Де доведені кримінальні справи ? Де конфіскація кукурузників і будиночків у власть імущіх автодору ? Де опубліковані умови гарантійного обслуговування доріг і пояснення ,чому вони не виконуються ?
вобщем , збиваємся з цієї теми , бо держава - гірше Гондурасу!
Ненавиджу її !

І цього року пішли п о п и з д і чомусь переважно ті дороги, до яких автодор прикладав свої криві рученьки . + мене, як водія , мало хвилюють технологічні процеси і ньюанси. Чому в тій же Польщі собівартість км получається меншою , а якість - не до порівняння ?
Де ,[цензура], ініціатива прокуратури і податкової , де фін. звіт відрахувань "дорожної складової" ціни бензину від нафтотрейдерів , де фін..звіт витрат Автодору і аналіз цих витрат ? Де доведені кримінальні справи ? Де конфіскація кукурузників і будиночків у власть імущіх автодору ? Де опубліковані умови гарантійного обслуговування доріг і пояснення ,чому вони не виконуються ?
вобщем , збиваємся з цієї теми , бо держава - гірше Гондурасу!

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- AnGeL
саме так... минулого року теж було страхіття... але всі аж бігом готувались до євро, тому не дуже виходило то всьо красти, та й шось трохи пошаманили... а того року - насратьLiuskywalker писав: але мин. року тих черезнульових переходів теж вистачало!

Liuskywalker писав: І цього року пішли п о п и з д і чомусь переважно ті дороги, до яких автодор прикладав свої криві рученьки .
AnGeL писав: Ті ямкові ремонти то тільки гірше, бо гроші типв на то витратили, а толку з того абсолютно ніякого. Краще б ті дрібні ремонти не робили, притримали гроші, а за рік-два назбирали на новий верхній шар зносу.
хто тобі сказав? в україні найдешеваша офіційна вартість будівництва дороги... в італі для прикладу вона більш ніж в 5 раз вища... в польщі десь в півтори-два рази дорожче. нам наводили ціни на матеріали, заробітну плати і т.д. в різних країнах європи. а на запитання чому в польщі дороги кращі - відповідь можливо криється ось в чому: там всі дороги розділені на окремі ділянки, і за кожну з тих ділянок хтось несе відповідальність. от є місцевий авітодор там, і він має з такого то по такий то кілометр обслуговувати дороги, щось не так, всі притензії до нього... і майтер іїзить кожен тиждень чи скільки там, обстежує всю ділянку, на наявність ям, тріщин і т.д., і негайно ремонтують на самих початках. а в нас вже нема шо ремонтувати все тупо зруйновано... це таке саме як запустити якесь страшне інфекційне захворювання, з самого початку не почнеш лікуватись, то потім пізно буде, полюбому амінь прийде.Liuskywalker писав: Чому в тій же Польщі собівартість км получається меншою , а якість - не до порівняння ?
сталіна на них не хватає, нє?Liuskywalker писав: Де ,[цензура], ініціатива прокуратури і податкової , де фін. звіт відрахувань "дорожної складової" ціни бензину від нафтотрейдерів , де фін..звіт витрат Автодору і аналіз цих витрат ? Де доведені кримінальні справи ? Де конфіскація кукурузників і будиночків у власть імущіх автодору ? Де опубліковані умови гарантійного обслуговування доріг і пояснення ,чому вони не виконуються ?

- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
її ж вроді робили недавно..soho писав: вулиця Сяйво,

- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
вона тільки в один бік зробленаvovka писав:її ж вроді робили недавно..soho писав: вулиця Сяйво,
-
- Ім'я:Руслан
Або бацька Лукашенка, там у нього з цим все гуд.AnGeL писав: сталіна на них не хватає, нє?от все що ти перечислив то також є причинами того всього.. нема контролю, безнаказаність, ніякої відповідальності... взяти якогось такого чиновника розкрадача і дати на розтєрзаніє водіям, так щоб другі боялись, то може на пів року шось дасть. привязати за 2 яйця до 2 машин і в різні боки
-
AnGeL,
Друже! Та байка з переходом на ноль - канає тільки для бабок на лавочках. Тільки не для мене!
Я тобі можу закатати відос про стан асфальтової дороги яка була зроблена ще за херових СРСР часів і їй відносно за 20 з хреном років хоч би хрен що сталось з тим переходом на ноль!!! Вона що якась особлива чи може має імунітет?
А ось там де приложив рученят Укравтодор - то повний [цензура]! Рік-два і дорога як після бомбьожки! Треба красти менше от і все!
Достатньо перетнути кордон і в Польші інший клімат - там виявляється цей ноль не діє! Офігеть.
Друже! Та байка з переходом на ноль - канає тільки для бабок на лавочках. Тільки не для мене!
Я тобі можу закатати відос про стан асфальтової дороги яка була зроблена ще за херових СРСР часів і їй відносно за 20 з хреном років хоч би хрен що сталось з тим переходом на ноль!!! Вона що якась особлива чи може має імунітет?
А ось там де приложив рученят Укравтодор - то повний [цензура]! Рік-два і дорога як після бомбьожки! Треба красти менше от і все!
Достатньо перетнути кордон і в Польші інший клімат - там виявляється цей ноль не діє! Офігеть.
- AnGeL
Novel, дуже і дуже багато залежить від якості бітуму... якщо бітум якісний, модифікований, то температура крихкості в нього достатньо низька, щоб в сильні морози він не розтріскався... то він відслужить дуже дового, бо асфальт починає руйнуватись з бітуму в першу чергу, і коли неякісний бітум то всьо, дорога стояти не буде... в білорусії дуже хороший бітум, і онур купував власне білоруський бітум. воно й не дивно що в білорусії хороші дороги... а от те що робили наші, то можу поспорити на що завгодно, що вони використовували наш бітум, який є непридатним, бо містить в собі багато парафінів, і він типу менш пластичний, температура крихкості приблизно -10 градусів...
так шо то шо ти собі там думаєш, то можеш і дальше так думати, я тобі кажу як є. і про те чому наші використовують неякісний бітум теж вже десь писав...
і ще такий нюанс, я ото написав що вдома нічого не латають, і ото сьогодні як приїхав то здивувався, що найбільшу каку на дорозі засипали... але засипали гравієм, спеціально, тому що сенсу класти асфальт нема, бо він 1000% за 2-3 тижні повибивається і буде точно така ж яма. так нащо тратити гроші на той ямковий ремонт? ями засипані, їхати можна, протримається воно тих самих 2-4 тижні що й асфальт, а коштує в рази дешевше.
так шо то шо ти собі там думаєш, то можеш і дальше так думати, я тобі кажу як є. і про те чому наші використовують неякісний бітум теж вже десь писав...
і ще такий нюанс, я ото написав що вдома нічого не латають, і ото сьогодні як приїхав то здивувався, що найбільшу каку на дорозі засипали... але засипали гравієм, спеціально, тому що сенсу класти асфальт нема, бо він 1000% за 2-3 тижні повибивається і буде точно така ж яма. так нащо тратити гроші на той ямковий ремонт? ями засипані, їхати можна, протримається воно тих самих 2-4 тижні що й асфальт, а коштує в рази дешевше.