Чи все таки:
Audi A6 2.8 204. л.с. від 429 000 грн

BMW 528i 245 л.с. від 459 000 грн. (520і 405 000 грн 184 л.с.)

чи Mercedes Benz E300 231 л.с. за 465 933 грн

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і ти туда же?AnGeL писав: axel, куплю лексус від 425к.
AnGeL писав: по надійності вже всім ясно що япошки наразі попереду.
З чого ти таке взяв?AnGeL писав: сумнівною надійністю...
з десятків різноманітних журналів, рейтингів, статистичних досліджень і т.д.axel писав: AnGeL написав:
сумнівною надійністю...
З чого ти таке взяв?
До того, що одна помилка може призвести до відклику цілого модельного ряду, а то й не одного.AnGeL писав: і до чого тут ті твої суди? капєц сильний аргумент...
Ти міг помітити, що я жодного разу сюди не викладував ссилок на всякі рейтинги і т.д. бо це все банальна п..даболія... хто заплатив той і перший в рейтингу... Япошки башлють одним журналам, фашисти іншим... американці взагалі не розуміють в чому справа, і думають що тойота секвойя то американський автомобільAnGeL писав: з десятків різноманітних журналів, рейтингів, статистичних досліджень і т.д.
ага, і всі [цензура] а я дартаньянaxel писав: Ти міг помітити, що я жодного разу сюди не викладував ссилок на всякі рейтинги і т.д. бо це все банальна п..даболія... хто заплатив той і перший в рейтингу... Япошки башлють одним журналам, фашисти іншим... американці взагалі не розуміють в чому справа, і думають що тойота секвойя то американський автомобіль
ти також міг помітити що я ніразу не наводив результати таких досліджень у японії, окремо в східній азії чи просто далекому сході, чи ще десь, де вони ніяк не можуть бути об'єктивними... де тоді, як не в америці, найбільш об'єктивні ті всі статистичні дослідження?axel писав: Ти міг помітити, що я жодного разу сюди не викладував ссилок на всякі рейтинги і т.д.
ну з німцями то одне .тому пацану поміняли ф10 на нову 650.а перед тим він ма субару то мотор накрився на 30к його розібрали і віддали йому за пів року відро зч так і не зібраши .то він мусів в одесі новий збирати .а в тому бмв просто аварійний режим включався короче треба було вичислити помилку і тут у львові на той час незробили короче треба було їхати в київ або в німеччину.а от з японцями вийшло набагато гірше .так шо AnGeL не спіши хвалити японців в обслуговуаннія чомусь не думаю що німці не контролюють кваліфікованості спеціалістів тут.... ще одне, сусід приїжджав з італії на мерсі w211, який тоже поломився, і з ним також не дали ради в нас, прийшлось сплавляти його
та бо ті сті не часто і купляють . а мерсів і бмв багатоAnGeL писав: і наразі то одиничний випадок
ТоAnGeL писав: я навів конкретні приклади поломок бмв з якими в Україні (та й вроді взагалі ніде) ніхто не дав раду...
AnGeL, Ну от скажи мені, ти якби купував би нову машину, ти б вибирав машину по тих рейтингах?AnGeL писав: одиничний випадок
жодної копійки він не отримав, якщо ти про Коваленка на С70.axel писав: Там он в мужика в вольво e 98-му році подушки не вистрелили і він виграв у суді наскільки я пам'ятаю 44 ляма долярами
Хз, преса шуміла по повній програмі.T5-R писав: жодної копійки він не отримав, якщо ти про Коваленка на С70.
ні, не обирав би по рейтингах... обирав би те що подобається ззовні, з середини, і по технічних показниках. особисто я б не звертав як такої уваги на надійність\ломучість, якісь матеріалів (типу мені [цензура] чи там той ковролін рівно обрізаний біля педалей чи трошки кривоaxel писав: AnGeL, Ну от скажи мені, ти якби купував би нову машину, ти б вибирав машину по тих рейтингах?
так.... корозія задніх арок, складна ходова (чит. дорога в ремонті, і то так, повний комплект резинок по оригіналу 560 у.о. здається), і мало місця на гальорці. а і ще, автомати не живуть в парі з Н22 моторами. все більше там болячок, недоліків як таких не було. з плюсів - широка база, відмінна керованість, хороші надійні двигуни, і відносно найкращий кузов, оскільки крім арок проблем ніде більш не наблюдається... в екліпса проблеми з електрикою (контакти окисляються), висока погрузочна висота багажника, і ше там шось... калібра гниє швидше ніж їде. і то та сама вектра тільки 2-дверна. ше було порівняння з s13, того я вже не памятаю... зараз найду... і доречі, до чого тут то? типу чи я обирав по тих рейтингах і порівняннях? так, я зразу відкинув калібру і екліпс.axel писав: Ще мені скажи таке, коли ти купував Прелюд то відкривав журнал АвтоЦентр там де тестували Prelude, Calibra, Celica, Eclipse, і читав про болячки Хонди?
В X-trail не з ковроліном проблеми. Там немає ніякого захисту і всі пружини з педалів наверху? Це шо бля.. волинянка, чи машина за 30 штук? Це по твоєму нормально? Ну канешно шо тобі пофіг, в тебе особливо вибору нема, в я японцях усіх такAnGeL писав: типу мені [цензура] чи там той ковролін рівно обрізаний біля педалей чи трошки криво я то було з Х-трейлом)
Ну да... афігєнна машина.Speedo писав: axel X-Trail післярестайл - машина БОМБА!
Після Note сів в X-trail - бомба. Після Tiguan сів в X-trail - відро.Speedo писав: Швагро взяв то просто в шоці, після "за фіри"
В якому місці він "самольот"?Speedo писав: Ху-трейл" післярестайл - взагалі самольот!
знаю-знаюSpeedo писав: Так що ненада ля-ля якщо не знаєш
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей