ти ще, напевно, "Корпорація Святі Мотори" не бачивДенис писав: "Прерванная жизнь"-так i не зрозумiв сюжет(:-

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти ще, напевно, "Корпорація Святі Мотори" не бачивДенис писав: "Прерванная жизнь"-так i не зрозумiв сюжет(:-
ну я то малому взагаліто скачувавVusiko писав:Астерікс і Обелікс в Британії ледве додивився.![]()
Та перші частини нормальні. а та взагалі якась неясна. Хоча може вони вийшли коли я був молодшим і цікаво було таке дивитисяMAECTP0 писав:ну я то малому взагаліто скачувавVusiko писав:Астерікс і Обелікс в Британії ледве додивився.![]()
не ображайся, але якось 2 тижні тому подивились в присутності малого "джентелмени удачі. 2012"Vusiko писав: Та перші частини нормальні. а та взагалі якась неясна. Хоча може вони вийшли коли я був молодшим і цікаво було таке дивитися
двояке враження від фільму...Alex-lv писав:Слова / The Words
Рори Джэнсен - писатель, который наконец обретает долгожданную известность, но его роман-бестселлер оказывается написан другим человеком, которому он теперь должен заплатить высокую цену за украденные у него жизнь и работу.
![]()
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4358164
Чекаю на цей фільм, але ще нема якості...igor605 писав: Рекомендую Джек Ричер / Jack Reacher (2012).
Дві години нормального перегляду.
бачив, атстой. Дєдуля перестріляв всю мафіюVexler писав: Ждьомс
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей