а я відповів шо я не короловод, і оперуюсть тим шо гугл кажеcat-yellow писав: а я відповів, що це не "the one and only" а були й інші і запитав, чи було таке ж у Короли

ок в а5 теж салон не фонтан

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а я відповів шо я не короловод, і оперуюсть тим шо гугл кажеcat-yellow писав: а я відповів, що це не "the one and only" а були й інші і запитав, чи було таке ж у Короли
я не дезігнерAnGeL писав: ти ж вроді якийсь дезігнер трохи
чому?AnGeL писав: ок в а5 теж салон не фонтан
ну в г4 він якийсь посимпатичніше чи що... ну і він не уродський він геть скучний, не ціквий, нудний... кожен день в ноьму їздито то здутитись можна... та й в короли не є щось надгеніальне, просто він цікавіший... мене пре велика кількість всяких кнопок і ляпочок на торпедіBOXER писав: хз, а яка різниця, крім більшої кількості свєтящіхся лямпочок, в тих салонах, шо ти викладав?
я не кажу, шо він мені дуже подобається, такий самий простий як і в Г4, але скзаати уродський - язик не повернеться. з іншого боку, шо такого геніального в салоні короли?
він не далеко втік?AnGeL писав: спорити не буду, від октахи не далеко втік по своїй унилості...
нє. то моя думка. просто мені таке не подобається, боBOXER писав: AnGeL написав:
ок в а5 теж салон не фонтан
чому? шо не так (крім їхнього конченого логотипу)?
то швидше ти "прєдвзят", бо хочеш його забакланити...
і всьо... я не бакланю шоб вже аж так... :)AnGeL писав: мене пре велика кількість всяких кнопок і ляпочок на торпеді як в авді
не буду шукати ,відстаньте від мене з тими короламиcat-yellow писав:
давай тепер кинь мені аналог Короли з таким салоном:
і коли будеш шукати, то подумай, хто з них більший самокат (по часті салонів, бо ходовці - вирішили)
а в октахи навіть тих шухляд немаcat-yellow писав: він не далеко втік?
та той салон - гівно з шухлядками
мене от завжди цікавило, то ти сам придумав так аУді називати чи хтось підказав ?AnGeL писав: авді
всьо :)AnGeL писав: не буду шукати ,відстаньте від мене з тими королами![]()
![]()
![]()
якшо тобі від того стане лагше то нехай буде так, я всеодно лишусь при свої думці... салон октахи унилий і крапка... думаю в японії на внутрішньому ринку є покруче комплектухи... з шкірою і т.д., треба шукати, немаю часу...cat-yellow писав: значить по часті самокатності салонів - октаха таки вище короли!
Не можешь взять аргументами, доебись до орфографии (с)Just be писав: мене от завжди цікавило, то ти сам придумав так аУді називати чи хтось підказав ? А може англ букви плутаєш ?)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей