п.с.: +1 за октавію, але тільки не 1,6

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
оке, тільки тоді маю особисте прохання - Октаху не чіпатиAnGeL писав: cat-yellow, неначинаймова не про рс-ку :) а про звичайну, яких насрано...
на треку, показують хто тут хазяїн і хто перший, а хто тільки говорить і тішить себе якимись нагородами і всякою такою чіпухою... толку з тих нагород і тих двигунів коли воно все НЕНАДІЙНЕ!!!Karabas Barabas писав: Де японці ???
таж наводили аргументи на рахунок 20-30річних є30 -в них динаміка і управляємость одна з найкращих які [цензура] бригади чи панти .в е34 надійність одна з найкращих.тому ті корі ше будуть довго дуже довго і їх буде багатоSchulz писав: Бригади" і "Братва Могьот Всьо" - доти такі машини будуть в ціні - навіть 20-30 річні корчі
В тебе було БМВ? :)Schulz писав: А щодо БМВ, то як на мене, це просто пилосос - для витягування бабла у власників
Поки я твоїм собратьям показую то на дорозіAnGeL писав: на треку, показують хто тут хазяїн і хто перший,
.. ти мене розчавив своєю логікоюAnGeL писав: ну і додупи той макларен, і те бугатті![]()
бо бугатті то фольксваген,
а макларен то британці,
хоть і мотор бмвшний...
andriy320e30 писав: е34 надійність одна з найкращих
Дуже цікаві машини, тільки результатами до німців не дуже дотягуютьSchulz писав: Karabas Barabas в світі суперкарів також багато чого цікавого відбувається. Ти, взагалі, чув про такі марки як "Аскарі", Koenninsegg та інші? То що робить БМВ чи інші схожі "стоковики" для них просто "дитячі забавки в пісочниці"Так що, давай не будем
Я от дуже люблю ті аргументиSchulz писав: понятія КРУТІСТЬ і стереотипи "Бригади" і "Братва Могьот Всьо"
БМВ виступає по спорту в одній дисципліні - DTM і в ній вони №1.AnGeL писав: я натві навів купу дисциплін автоспорту, і в ождній з них бмв не №1
дякую :)AnGeL писав: cat-yellow, ок, більше не будуа лансер гавно ше те
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей