шариш:)ghost™ писав:шо нерівняється нідоякої бехи її класу??? - з Б5 в Класі Е39!!! ти хочеш сказати Е39 гірша ніж пасат в Салоні???Чи по двигуну ? Чи по Підвісці? - давай не будем продовжувати цей Абсурд ...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
VW Passat B5
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Topol
- Ім'я:Комісар Катані
Re: VW Passat B5
Pioneer писав:по трасі 3,5 - 4л.
Pioneer,
Я канішно за пасат а не за бемеве, але [цензура], 3 літри і трошка навіть по трасі - то шось якось ото мяко кажучи закруто для чуть не двотонної тачки...

LEgEnDA,
І ваащє, бери кораду і не парся. Клас вище всяких бемеве - sport compact, який є "high performance version of compact executive", тобто вища версія ніж модні бєхи тройки, якщо вірити вікіпедії і зробити шоб компресор дув

А хто з цим не згіден - хай іде лісом, бо всьо одно я кораду люблю найбільше!

- ukrmail
- Ім'я:Саша
Мені чомусь здається що тяжка машина на трасі буде значно економнішою за легку... В ній інертність більша = менше потужності витрачається на підтримування швидкості... Зате по місту...Topol писав:Я канішно за пасат а не за бемеве, але [цензура], 3 літри і трошка навіть по трасі - то шось якось ото мяко кажучи закруто для чуть не двотонної тачки...Pioneer писав:по трасі 3,5 - 4л.![]()
ЗІ: в б. якому разі 4- літри по трасі дуже слабо віриться... Хоча 1.9 ТДІ цікава штука..
А я бачу.. І всі бачать... І саме тому тебе пропускають на дорозі, і з тобою завжди вічливі, і тому на тебе дівчата обертаються... Бо БМВ - це дуже харизматичні машини... Все в них наче вказує на мололдість , цілеспрямованість , і силу власника...CAT писав: я в бесі небачу ніодного елементу який би вказував на панти...

Всі знаюсть самий понтовий елемент - за кермом

Ти напевне дуже швидко їздиш... І тому не помічаєш... :)
БМВ - дуже харизматична марка... А кому це неподобається - той просто не в темі...

ЗЗІ: Автор !!!Якщо не хочеш БМВ, Дуже раджу придивитись до скорпіо 2 в класній комплектації... Економний бродяга.. 2.0 - при автобанній їзді з крейсерськими 180
за 500 км видав розхід 8.4 літра...
Машина - просто шик. Якщо 2.9- то покладе стрілку.
- ukrmail
Тороl , а правда що в кораді (така що 2.8 Турбо ) всього 190 конів
? А ще чув , що якщо Турба помирає то лишається 90
?Точніше не чув а читав в Автоцентрі... Туєву Хучу Років назад.. А Ще читав що Турба ходить в районі 100т.км., правда
? Я не знаю чи то правда ... Але дуже надіюсь - ні.... Бо Корадо як і Скірокко - з вигляду просто ляля..

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Скорпіо 2 є в друга з 2.9 - машина класна, знаю, їздив, а 2.0 варіант не кращий, так як там воздухозаборнік дуже низько і на калюжі вода в мотор може попасти і КЛИН... А шо стосується Коррадо то машина вибирається не мені а татові... Мені напевно лишиться Ланос. А про 12.7 літрів по місту на а8 це і перевіряти не треба... не у всіх звичайно але там саме так )) БМВ це гуд але ше раз кажу шо машина не мені береться... Читав різні форуми по б5, одні скаржаться, другі пишуть шо підвіски хватає на 80-120 тис.км... Ричагі дорогі, але раз в 100 тис. мона поміняти.. )
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Ну-ну.. Опір повітря і вага запросто нівелює всю цю уявну інертність.ukrmail писав:В ній інертність більша = менше потужності витрачається на підтримування швидкості...
То було мабуть років 10 назад коли на е34-39 кузов посилено оберталися дівчата :)))ukrmail писав:дівчата обертаються
А хіба була таке корадо 2.8 турбо ?ukrmail писав:Тороl , а правда що в кораді (така що 2.8 Турбо ) всього 190 конів

- ukrmail
1- То напевне індивідуально для кожної машини...vovka писав:дівчата обертаються
То було мабуть років 10 назад коли на е34-39 кузов посилено оберталися дівчата :)))
ukrmail писав (ла):
Тороl , а правда що в кораді (така що 2.8 Турбо ) всього 190 конів
А хіба була таке корадо 2.8 турбо ?

2- Може колись оберталися посилено . А зараз просто обертаються

Шо теж не зле...
3- Я читав про нього в Автоцентрі... Років 7 назад... Не повинен би плутати... Постараюсь віднайти цю статтю

Не чув про такі випадки... Хоча впринципі поаітряний фільтр і повітрозабірник в 2.9 Косворт і 2.0 на одному рівні...LEgEnDA писав:Скорпіо 2 є в друга з 2.9 - машина класна, знаю, їздив, а 2.0 варіант не кращий, так як там воздухозаборнік дуже низько і на калюжі вода в мотор може попасти і КЛИН.

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Не знаю шо там саме низько але шось там є ) не вникав в суть...ukrmail писав:Не чув про такі випадки... Хоча впринципі поаітряний фільтр і повітрозабірник в 2.9 Косворт і 2.0 на одному рівні... В будь-якому разі сорпіо 2.0 - Флегмат.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
тобто БМВ не канає?LEgEnDA писав:БМВ це гуд але ше раз кажу шо машина не мені береться...
Sad, but true.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
скорше всого так...Хотя...якшо постаратись)BOXER писав:тобто БМВ не канає?
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
LEgEnDA, чому не канає? 39 кузов я би сказав дуже навіть ...
але то при ціні від 20К
ukrmail, за Б4 взнай - цікаво би глянути, особливо в шкірі
сьогодні їхав на роботу на Б3 в якості пасажира ззаду - вибачте, але порівняно навіть з сітроеном то корч .... торпедо гремить, машину трясе .... Б3 не хочу .... в бесі (5-а серія) підвіска на порядок краща
екземпляр на якому їхав (Б3) - в доброму стані, за машиною дивляться (щоб ніхто зара не почав)
але то при ціні від 20К
ukrmail, за Б4 взнай - цікаво би глянути, особливо в шкірі
сьогодні їхав на роботу на Б3 в якості пасажира ззаду - вибачте, але порівняно навіть з сітроеном то корч .... торпедо гремить, машину трясе .... Б3 не хочу .... в бесі (5-а серія) підвіска на порядок краща
екземпляр на якому їхав (Б3) - в доброму стані, за машиною дивляться (щоб ніхто зара не почав)
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Я так розумію, що він не для себе вибирає, тому немає смислу його переконувати :)ghost™ писав:LEgEnDA, чому не канає? 39 кузов я би сказав дуже навіть ...
але то при ціні від 20К
Все таки хотів почути відгуки про В5, а почали переконувати що беха ліпша

volleyball.lviv.ua/blog/
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
Так тут неофіційний клуб любителів БМВ! Питайться чи брати Ланос, кажуть бери Беху, Хонда чи Міцик - беха, от тепер питаються про Пасат знов кажуть бери беху.Yelik писав:а почали переконувати що беха ліпша
БМВісти ви колись на інших машинах їздили?
Шо там в тих БМВ такого модного, які [цензура] тьолки кидаються? Курити менше вам всім тут треба

LEgEnDA,
Хочеш Пасат бери Пасат, їздив, класна машина! Так шо +1 за Пасат!
І шановні любителі БМВ мож ви якось перестанете в кожній темі БМВ рекламувати, а то реально вже аж харити починає!
Yelik, Може зробіть їм тут розділ окремий шоб вони по всьому форуму не флудили

Drifthooift
- CAT
- Контактна інформація:
незнаю... панти то фігня... важливо то надійність і ходові якості автомобіля.ukrmail писав:А я бачу.. І всі бачать... І саме тому тебе пропускають на дорозі, і з тобою завжди вічливі, і тому на тебе дівчата обертаються... Бо БМВ - це дуже харизматичні машини... Все в них наче вказує на мололдість , цілеспрямованість , і силу власника...
я особисто взяв бмв томушо коли даю газ в полік на 1 передачі то мені зразу починає мигати лампочка антибукса а без нього зад переганяє перед:) і коли по трасі я їду в лівому ряді і хтось насмілюється мені мигати шоб я дав дорогу - 4 передача, газ в полік і на 220 він вже пропадає за горизонтом:) і ше тому шо в беха то машина з характером і коли раз сів за руль бехи то вже не хочеш більше ніякої іншої машини. і звук мотору! він просто співає!
а фолькси то класно але їм ніколи не стояти в один ряд з баварськими кониками!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
Ото принаймі обгрунтоване висловлювання. Так шо маєте в кого вчитися.CAT писав:незнаю... панти то фігня... важливо то надійність і ходові якості автомобіля.я особисто взяв бмв томушо коли даю газ в полік на 1 передачі то мені зразу починає мигати лампочка антибукса а без нього зад переганяє перед:) і коли по трасі я їду в лівому ряді і хтось насмілюється мені мигати шоб я дав дорогу - 4 передача, газ в полік і на 220 він вже пропадає за горизонтом:) і ше тому шо в беха то машина з характером і коли раз сів за руль бехи то вже не хочеш більше ніякої іншої машини. і звук мотору! він просто співає!а фолькси то класно але їм ніколи не стояти в один ряд з баварськими кониками!
Drifthooift
- CAT
- Контактна інформація:
та при чому тут дівчата? не кидаються вони... і взагалі машини і дівчата несумісні речі....Must Drive писав:Шо там в тих БМВ такого модного, які [цензура] тьолки кидаються? Курити менше вам всім тут треба
їздили, на фольксах особливо і на япошках також! кожна машина має свої плюси і мінуси але ніодна немає такого характеру який має БМВ!Must Drive писав:БМВісти ви колись на інших машинах їздили?
і ше шодо підвіски Б5 - вона не пристосована до наших доріг і то однозначно і як писав ukrmail - то який прикол тоді їздити на такій машині по наших дорогах? тіпа з думкою: "в моєї машини підвіска класна, комфортна але через наші дороги мені тре її ремонтувати напастой" чи може краще їздити на бесі і думати: "в моєї машини підвіска класна, комфортна і ремонтувати тре її не так часто незважаючи на ями"
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
по моєму дійсно досить офтопити про БМВ 
до речі БМВ 5-серія вищий клас машини ніж Пасат
про САЛОмінову підвіску Б5 чув не від одної людини поза форумом - для себе не брав-би

до речі БМВ 5-серія вищий клас машини ніж Пасат
про САЛОмінову підвіску Б5 чув не від одної людини поза форумом - для себе не брав-би
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
+1Yelik писав:Все таки хотів почути відгуки про В5, а почали переконувати що беха ліпша
хоча бехам зачот...

тим більше:
давайте про Б5?LEgEnDA писав:BOXER писав (ла):
тобто БМВ не канає?
скорше всого так...
Sad, but true.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
БМВ-істи, та ви гоните! Людина хоче свіжішу машину а не БМВ яке буде років на 5 старше за ті ж гроші... Тому давайте якось об*єктивніше, а то заладили з тим БМВ...
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
Слухайте давайте небудем подурному спорити, я ніколи нічого немав проти БМВ і ніколи на них негнав хоть вони мені чомусь неподобаються, почав я свій допис тому що напочатку теми всі поголовно почали круто обсирати Б5, але це тільки стукіт по клавіатурі бо вже дві сторінки нічого непишуть :) Такшо Беховоди мир вам
Нарахунок того що дизель ломиться і летить турбіна то туфта, знаєте можна і бензинову машину купити з поганим компресором, скільки я і тато мій їздить ніяких проблем з паливною проблемою небуло, фільтер може забитися взяв продув і все, в мене на спідометрі 263 тис, і ніяких важливих проблем небуло і надіюсь ще скоро небуде, турбіна тоже клацає як має бути (хоть машина працює в режимі нон стоп, поки немали буса товозили деколи нею товар, і тону тянула як має бути, і поза 220 тоже деколи льотає такшо все гуд) і багато хто звідси то знає і бачили як мій Б5 льотає
Все покищо нормально, правде деколи якщо влиєш погану соляру трошки відчутно на розгін то правда, а так взяти з нормальною турбіною! За ходову я каже її реставрують за фігню і рік з копійками їздиш і непаришся, абож купити дорогу оригінальну ми так напочатку зробили довго відкатала!!!

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей