ето по мужскі!!!!jetros писав: гнувся.
надихнув мене+ необхідність їзди по лісу, певно з весни все таки руки запхаю до свого,
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ето по мужскі!!!!jetros писав: гнувся.
Залишилося ще трошки дорізати і зроблю фотки, непогано так получилося. Глибина протектора зараз - 12мм, ширина по центру колеса - 5ммZiro-cool писав: надихнув мене+ необхідність їзди по лісу, певно з весни все таки руки запхаю до свого,
то ширина прорізу?jetros писав: ширина по центру колеса - 5мм
Так!Ziro-cool писав: то ширина прорізу?
Йде нормально! Сьогодні купив другий паяльник(150Вт), попередній(100Вт) своє вже відпрацював, я на ньому вчився, робив дуже багато помилок. Зараз трохи здобув досвіду по нарізанню: швидкість, регулювання глибини різу, сили притискання!!!Ziro-cool писав: а взагалі тяжко йде?
jetros писав: швидкість, регулювання глибини різу, сили притискання!!!
Біля мене розбирають БМВ 3, поки думаю, може з неї поставити.Ziro-cool писав: педальки на чому зупинився? в плані вибору,
Фото двигунчика, нарізаного кулка і поставив молдінги від ЗАЗ, щоб закрити місце стику даху з лодкою.jetros писав: Сьогодні поставив двигун на раму бобіка, ледь живий, працював сам, фото пізніше.
Нехай лежить! Ще трохи назбирав після суботньої екскурсії.Ziro-cool писав: а нашо тобі ше одна решітка?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей