зуб даю уплочєно!gribkoff777 писав:а пагаваріць? Якщо оплачено податок з прибутку, тоді гуляй сміло, я якщо ні - рішай сам...Thug писав: просто нафіга мене смикати,

щойно спеціально знайшов всі доки. ніби цін не загубив
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
зуб даю уплочєно!gribkoff777 писав:а пагаваріць? Якщо оплачено податок з прибутку, тоді гуляй сміло, я якщо ні - рішай сам...Thug писав: просто нафіга мене смикати,
прибуток то і є заробіток ))) а то шо "прибуло" - називається дохід.rsavchak писав: Прибуток, а не заробіток. Ти хоть і 20 грн. отримав-вони тобі прибули от і ділись. Цеж Україна, все придумає щоб набити свої кишені.
Thug писав: І мені прийшов лист. просять прийти з документами про продаж
та нормальноvovka писав: а ти продав нормально чи по довіреності ?
з 2013 уже нєtopper писав:Thug, це стосується з 2013 року? Пашлі ані НА.Х
http://chp.com.ua/all-news/item/20729-d ... z-internetЗ 1 січня по 1 травня 2013 року в Україні проходить щорічна кампанія декларування громадянами доходів отриманих у 2012 році. Подання податкової декларації про майновий стан і доходи передбачено Конституцією України та Податковим кодексом України. І в той же час громадянин повинен подати декларацію про доходи добровільно та свідомо. Кожного року кількість декларацій поданих до податкової збільшується.
Тож подати декларацію про доходи через мережу Інтернет це зручно, сучасно і престижно.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість