Speedo, не буть таким як данко, шо раз воно дорого коштує значить то матьорий тюнінг і має право на життя

ну і отако перечитуючи ту всю писанину, (а я мушу то перечитувати бо то моя тема

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну ти судиш по зовнішньому вигляду..cat-yellow писав: бо наразі (чисто моя думка) жодна нова сімка на мою думку не переплюнула Е38 в рейстайлі...
він і в 1995 році стільки коштував. такщо зараз ціна взагалі б мала бути космос і то хіба з старих запасів зч зроблять, бо відновлювати виробництво кузову ніхто не станеvovka писав: 140 і зробили.. коштувало шось 100к щоправда
тут ти неправ .є38 в 100раз довговічніша за новіші моделі бо там конструкція простіша нема рейки .менше ричагів менше електроніки .правда є свої нюанси з автоматом.я даю гарантію шо якби та і та нові були то є38 відїздить набагато більше може і в два три разиvovka писав: і тій древній E38 до неї далеко скільки би ти не вкладав..
продовжу список, менше комфорту, менше динаміки, менше керованості ...andriy320e30 писав: ут ти неправ .є38 в 100раз довговічніша за новіші моделі бо там конструкція простіша нема рейки .менше ричагів менше електроніки
wazzup писав: менше комфорту, менше динаміки, менше керованості ...
це вже якесь замкнене коло, власники старших бмв не признають новіші бмвandriy320e30 писав:ти їздив на є38 ? .яке [цензура] менше комфорту .і динаміка є .в в8 .але для спортивної їзди є 3ка і 5ка тому шо вагу не переможеш
це просто класика. це так як реставровують старі мерседесиwazzup писав: чи пік апгрейда має зупинитися на е38?
новіші моделі мають комфорт спорт і динаміку за рахунок електроніки і пневматики в ходовійwazzup писав: а як ще вислів раніше в темі, що за комфорт треба платити? чи пік апгрейда має зупинитися на е38?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей