Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
cat-yellow, збираєш на F01? :)
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: Японці чи Німці
в жодному разіEnter писав: cat-yellow, збираєш на F01? :)
бо вважаю, що "ніж брати F01 за 50+ куєвро, то краще взяти Е38 за 1Х кубаксів, вкласти ще хоча б 5-15 і мати довершеність і ідеал (!!!)"
бо наразі (чисто моя думка) жодна нова сімка на мою думку не переплюнула Е38 в рейстайлі...

- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
шаришcat-yellow писав: жодна нова сімка на мою думку не переплюнула Е38 в рейстайлі...

Impossible is Nothing
- RULES
- Ім'я:Роман
- Подякували: 157 рази
+100500 приєднуюсь е38 рестайл то взагалі геніальний витвір автомобілебудуванняcat-yellow писав: бо наразі (чисто моя думка) жодна нова сімка на мою думку не переплюнула Е38 в рейстайлі...
VAG вже не той
- cat-yellow
все вище написане - суто моя особиста думка
також погджусь з Костом - всі авто, які в мене були - кльові!
від кожного авто - свої емоції, але жодне авто, яким керував, або в якому мав змогу кататись - не викликали "саме тих" емоцій, які викликало БМВ
також погджусь з Костом - всі авто, які в мене були - кльові!
від кожного авто - свої емоції, але жодне авто, яким керував, або в якому мав змогу кататись - не викликали "саме тих" емоцій, які викликало БМВ
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
cat-yellowну, бачиш, на вкус і цвет..., а я би БМВ ніколи не взяв ну не моє воно і все... може "не прохавав" чи заскоро "виріс" з того віку, ну та й імідж... ти знаєш який... не вкладається в мій стиль життя
те саме і в мене, думаю, навіть дуже скоро
RULES ясно, один за всіх - всі за одного, я вас не переспорю
Накладки на фарах присутні майже на всіх тюнінг-сайтах по "ланосу" - люди їх шукають і купують за великі гроші.
http://daewoo.tuning-ua.net/nakladki-pe ... uipsn27hl7 скинь мені на карточку 500 грн., я подумаю, може й поздираю
Дякую... ви мені тут нарадите
cat-yellow Звідки такі дивні висновки???
див щераз перше відео і роби висновки...
п.с. знаю пацека з запоріжжя в якого 10-річний "ланос" 1,5 на газу!!! розвиває швидкість до 200-220 км\год (правда там від ланоса мало що лишилося) що тим вашим беемве і не снилося, особливо такій як у тому відео
п.п.с. я фшоці, як люди які і близько не мали ланосів дають їм неглядя характеристику. Ну, що тут говорити? Тут більше нічого і не скажеш?

cat-yellow писав: проте скоро буду продавати і міняти на німця (деталі не розкриваю).
те саме і в мене, думаю, навіть дуже скоро

RULES ясно, один за всіх - всі за одного, я вас не переспорю

Накладки на фарах присутні майже на всіх тюнінг-сайтах по "ланосу" - люди їх шукають і купують за великі гроші.

http://daewoo.tuning-ua.net/nakladki-pe ... uipsn27hl7 скинь мені на карточку 500 грн., я подумаю, може й поздираю

Дякую... ви мені тут нарадите

cat-yellow Звідки такі дивні висновки???

п.с. знаю пацека з запоріжжя в якого 10-річний "ланос" 1,5 на газу!!! розвиває швидкість до 200-220 км\год (правда там від ланоса мало що лишилося) що тим вашим беемве і не снилося, особливо такій як у тому відео

п.п.с. я фшоці, як люди які і близько не мали ланосів дають їм неглядя характеристику. Ну, що тут говорити? Тут більше нічого і не скажеш?
Ой, видать мало машин було які ти тестивcat-yellow писав: від кожного авто - свої емоції, але жодне авто, яким керував, або в якому мав змогу кататись - не викликали "саме тих" емоцій, які викликало БМВ

Востаннє редагувалось Пон, 18 лютого 2013, 21:57 користувачем Speedo, всього редагувалось 1 раз.
- cat-yellow
І добавлю - я не можу бути повністю об"єктивним, бо мою сраку два роки возило 286 породистих коней з пихлом 4.4, тому, говорити про те, що таке БМВ з двіглом 1.6 я не можу. Мав змогу покерувати супер ухоженою Е34-тою з пихлом 2.5 - рокета!
- RULES
і ще скажи що на такій швидкості працює на газу))) які ж там оберти?Speedo писав: 1,5 на газу!!! розвиває швидкість до 200-220 км\год
VAG вже не той
- cat-yellow
Speedo писав: п.п.с. я фшоці, як люди які і близько не мали ланосів дають їм неглядя характеристику. Ну, що тут говорити? Тут більше нічого і не скажеш?
ну як тобі сказати - сусід через хату має Сенса (того не ковиряв), зате товариш, друг і сусід (по совмєстітєльству) має Ланоса, часто просить допмогти поковиряти. Ланос старий... середина "дуже не ахті".
- cat-yellow
але я не проти тої машини
мало того, скажу більше - я вважаю, що в категорії "до 8 кує" свіжому Ланосу рівних майже нема, або зовсім нема... але як екс-власник Е38 і людина, яка допомагала ковиряти старенький Ланос, катався в таксі, чув від стотищі людей про те авто, бачив на власні очі в день по ХХ ланосів, - можу сказати, що порівнювати Е39 і Ланос - це - super epic fail бо різна:
-якість
-фарш
-кузов
-...
та всьо різне...
при чому особисто для мене всьо в тому переліку не на користь Ланоса
так, Ланос дешевший, згідний, але це передбачувано/прогнозовано, це два різні за складністю механізми, тому це абсолютно дві різні речі...
мало того, скажу більше - я вважаю, що в категорії "до 8 кує" свіжому Ланосу рівних майже нема, або зовсім нема... але як екс-власник Е38 і людина, яка допомагала ковиряти старенький Ланос, катався в таксі, чув від стотищі людей про те авто, бачив на власні очі в день по ХХ ланосів, - можу сказати, що порівнювати Е39 і Ланос - це - super epic fail бо різна:
-якість
-фарш
-кузов
-...
та всьо різне...
при чому особисто для мене всьо в тому переліку не на користь Ланоса
так, Ланос дешевший, згідний, але це передбачувано/прогнозовано, це два різні за складністю механізми, тому це абсолютно дві різні речі...
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
cat-yellow ну я раз зробив ходовку, кидав кольця (бо вже брав з пыдуставшими і знав що мене даний ремонт чекає), місяців 7 їздив без проблем, зараз буду міняти прокладку кл.кр., а так ніби нічо, тільки бенз заливаю, особливих проблем немав, Слава Богу. То так згрубша... так що - нормальна робоча мафінка, а ходова, так зовсім невбиваєма
Ти маєш на увазі кузов?
В мене з цим особливих проблем не було, ну обробку, само-собою що зробив.
Єдине що я може сказав, так то це, що новіша машина, навіть, гіпотетично, корейського виробника (наприклад дизельний "кіа сід", чи нехай нова "астра" чи т.п. за розумною ціною) безумовно караща 15-річного БМВ за ті ж гроші 

cat-yellow писав: середина "дуже не ахті".
Ти маєш на увазі кузов?
В мене з цим особливих проблем не було, ну обробку, само-собою що зробив.
Казав що так, хоча мені й самому не особливо віриться, просив його скинути фотки і бортовичок - наразі ждем-с.RULES писав: і ще скажи що на такій швидкості працює на газу))) які ж там оберти?
якщо ти читав останні повідомлення і весь той сrач, то помытив, що я ланоса з БМВ ніколи і не порівнював і взагалі, уникав згадувань дива корейського автопрому. Тут всі питання до акселя, нащо він піднімає його в темі про японцівcat-yellow писав: можу сказати, що порівнювати Е39 і Ланос - це - super epic fail бо різна:

- RULES
Оо. ось тут і криється ключове питання - в чому краще???Speedo писав: безумовно караща 15-річного БМВ за ті ж гроші
і відповідь на нього для кожного інша. когось цікавить комфорт і ходові якості а когось дешевизна пересування. кожному своє
VAG вже не той
- RULES
поправте мене якщо я неправий - на газу нереально їхати на обертах >3500-4000 через швидкість горіння газу???Speedo писав: Казав що так, хоча мені й самому не особливо віриться, просив його скинути фотки і бортовичок
VAG вже не той
- cat-yellow
плюсуюсьRULES писав: Оо. ось тут і криється ключове питання - в чому краще???
і відповідь на нього для кожного інша. когось цікавить комфорт і ходові якості а когось дешевизна пересування. кожному своє
в кожного своє "краще"
через те, що можуть погоріти клапанаRULES писав: поправте мене якщо я неправий - на газу нереально їхати на обертах >3500-4000 через швидкість горіння газу???
- RULES
чи через те, що на таких обертах порція газу не встигає догоріти як вже іде наступний цикл і фактично суміш дгорає в випускному колекторіcat-yellow писав: через те, що можуть погоріти клапана
VAG вже не той
- Bumer
- Ім'я:Андрій
- Номер:BC5BX
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ну якщо пішла така тема, я деталі не вичитував, то я можу запропонувати конкретику-своє е39, правда весною, проти lanos speedo? але вважаю це порівняння ТУПИМ, ну але якщо є бажання - нема питаньcat-yellow писав: я не про конкретні екземпляри, а про відносність порівняння 39-го кузова і Ланоса
https://www.facebook.com/groups/1431532603826575/
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
плюсануBumer писав: але вважаю це порівняння ТУПИМ, ну але якщо є бажання - нема питань

Блекджек і все таке!)
- Karabas Barabas
- Ім'я:Karabas Barabas
- Номер:228
- Контактна інформація:

О!

Востаннє редагувалось Вів, 19 лютого 2013, 00:15 користувачем Karabas Barabas, всього редагувалось 1 раз.
Freude ist das was uns bewegt. Freude ist BMW
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей