AnGeL писав: їзди посилювалось десятками обернених голів...
в такому випадку - "порш", скажем, 924 - точно всі будут голови обертати, а БМВ у нас навалом... і різних

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
AnGeL писав: їзди посилювалось десятками обернених голів...
Daewoo Lanos 16 v
18 января 2012 г. Пробег 113600 км
23 марта 2012 г. Пробег 115000 км
29 августа 2012 г. Пробег 121000 км
він такого не писав, ти тоже не мухлюй!axel писав: А тут пишеш, що їздиш на ньому 70 тисяч в рік....
AnGeL писав: який в дупу порш, ми не в європі.
Такого я точно не писав, бо стільки ніколи не їздив, навіть на робочому автоaxel писав: А тут пишеш, що їздиш на ньому 70 тисяч в рік....
Тут я його запитав як воно... наїжджати такий кілометраж.Speedo писав: Одна справа, коли ти виїжджаєш на машині "робота-хата", а інша, якщо будеш намотувати в рік по 60-70 тис., от тоді і скажеш, чи добре старі корита і чи так важливий шильдік-емблема. З
тут він відповідє що нормально, і не заперечує про пробіг!axel писав: От ти мені скажи, як воно на старому кориті намотувати 60-70 штук?І скажи мені взагалі... чи ти дійсно так намотуєш чи тільки поп..дєть?
AnGeL, Остапко не прикривай брехунів!Speedo писав: axel нормально - тримається купи, головне вчасно все міняти.
ну да... я все переводжу.Speedo писав: Твоя проблема - що ти все переводиш на особистості, причом тут я? Моя машина? Коли ми говоримо про конкретні марки
Speedo писав: п.с.: axel скільки ти катаєш машиною в рік? Одна справа, коли ти виїжджаєш на машині "робота-хата", а інша, якщо будеш намотувати в рік по 60-70 тис., от тоді і скажеш, чи добре старі корита і чи так важливий шильдік-емблема. Знаю людей, які брали 2109 з салону і були задоволені - їздили, як починала сипатися на продаж і - знову нове, чи, принаймі, віком до 5 років! От стикнешся з тим - тоді й поговоримо.
axel писав: Speedo, не... в мене машина нормальна, в енджела нормальна, у Cat-yellow бус крутий, в Кета крутий GTI
AnGeL писав:![]()
подякував :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей