andriy320e30 писав: Speedo - і як ти то прокоментуєш?
ну він ж казав, що 3-тя серія йому подобається
на рахунок омеги - згідний

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
andriy320e30 писав: Speedo - і як ти то прокоментуєш?
та що ксенон по оригінлу чи не так?Enter писав: лямпочки ближнього по 50€
Чекай... а твій 11річний ланос що був у європі хіба?Speedo писав: а неможе, просто НЕМОЖЕ старе корито, неважно якої марки, з якого вижималися соки спочатку в Європі, довижималося, все, що можна було ще довижати в Україні 2-3-ма власниками (в кращому випадку) бути супернадійним і ніколи не ламатися
axel писав: Чекай... а твій 11річний ланос що був у європі хіба?
Speedo писав: ЗОМБІ
Ми бачимо хто тут зомбі... 2 директиви: чим по дешвше і чим по новіше.Speedo писав: Вам хіба щось докажеш? ЗОМБІ
axel писав: в енджела нормальна
хто таке казав .є багато нормальних машин навіть старих .наприклад нісани с12-с13. хонди сівік прелюд .тойоти супри .короче дохуя.є ше таке поняття як драйв динаміка задній привід надійність витривалість за це і люблять бмв .для кого то панти то вже його проблеми .Speedo писав: що одна моя машина нормально, все рашта - гамно
axel писав: А у тебе комплекс новіше і дешевше та без витрат, тому тобі на форум економ авто клубу треба....
Ну от мені БМВ і створений імідж (аура) якраз і не подобається, а ви відразу переходите на особистості. Я ж не винен, що НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ в переважній більшості? Тут на форумі також багато хто погодиться. "На вкус і цвет - товарищей нет", як кажуть росіяни...axel писав: є подобається і не подобається
От ти мені скажи, як воно на старому кориті намотувати 60-70 штук?Speedo писав: якщо будеш намотувати в рік по 60-70 тис., от тоді і скажеш, чи добре старі корита
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей