ти результати голосовалки бачишTarik писав: це доказано було ще в перших постах

Тільки 30% ПДР розуміють

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти результати голосовалки бачишTarik писав: це доказано було ще в перших постах
Головна дорога міняє напрямок, там не має повороту для синього автомобіля, він рухаючись на головній прямує по ній, а вона просто завертає. Поворотом вважається зїзд з однієї дороги та заїзд на другу дорогу (і про це десь сказано точно в ПДР, в останні розділах) А сказано приблизно так: Якщо дорога у своєму напрямку йде дугою - це не вважається поворотом. Тому вердикт один - для синього це не поворот.veresen писав: Спочатку обидва водії перебувають у рівних умовах - вони їдуть по головній дорозі. Далі, збираючись змінити напрямок руху, в даному випадку повернути ліворуч, водій блакитного авто повинен був виконати вимогу п.
згідно з такого визначення, коли їдеш по хвилястій гірській дорозі, кожного разу коли дорога стає дугою - здійснюєш поворот. Так воно і є насправді, Але щодо ПДР то однозначно це не є поворотом.may писав: Поворот - це зміна напрямку руху ТЗ відносно попереднього напрямку руху.
спробуй! )kapi писав:veresen писав: Якщо потрібно найти пункт правил що вважається поворотом, спробую найти.
Угу...kapi писав:may писав:коли їдеш по хвилястій гірській дорозі, кожного разу коли дорога стає дугою - здійснюєш поворот. Так воно і є насправді, Але щодо ПДР то однозначно це не є поворотом.
Якщо найду - попросиш вибачення? тут ситуація далеко не однозначна, одне лише знання ПДР нічого тут не вирішує. Тому хз, як ти визначив мій рівень знань, показавши при цьому свій рівень інтелекту. До того ж до правил внаслідок цього випадку я так зрозумів внесли зміни.may писав: З твоїм знанням ПДР буде корисно...
Легко!kapi писав: Якщо найду - попросиш вибачення?
Та з твоєї ж писанини!kapi писав: хз, як ти визначив мій рівень знань
і про це десь сказано точно в ПДР, в останні розділах
А сказано приблизно так: Якщо дорога у своєму напрямку йде дугою - це не вважається поворотом
а для нього це як раз і є поворот, так як з'їзд з головної
При з'їзді з головної маєш надати перевагу тим хто рухається по головній
Плюс перешкода з права.
Не мають!!!kapi писав:Іншими словами є інші думки з цьього приводу і всі вони мають право на життя.
ЩО суперечить обов'язку зайняти крайнє положення при поворотіkapi писав: Одні пункти правил суперечать іншим.
Тема для перевірки - чи потрібно писати як для американців - Неможна сушити котів у мікрохвильовках!kapi писав: Інакше навіщо була ця тема на форумі.
Власне для авторів подібної лабуди, що протирічить нормативам, і введені зміни в п.10.4!!!kapi писав:http://www.ostanovkam.net/index.php/71- ... myshleniya
:) Для мене лабуда - все, що протирічить нормативам по ДР!kapi писав:Для тебе все лабуда...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей