Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Львівські маршрутки - погляд з середини
cdrom
Ім'я:Роман
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:
Re: Львівські маршрутки - погляд з середини

Повідомлення cdrom » Суб, 16 лютого 2013, 19:30

Чого ви наїхали на crush, ця сфера є теж корумпована, як і багато інших. Втрати йдуть не тільки водію і на бензу, а ще на різні там плати за те, що даному підприємцю дозволили поставити машину на маршрут. І ця плата немаленька, і куди йдуть гроші теж невідомо
A goal without a plan is just a wish

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Суб, 16 лютого 2013, 19:45

cdrom, та нє, на Віталіка я не наїжджаю, я просто описую які проблеми бачу в тому всьому, я ж не кажу шо то він винен. я в тому дупля і близько не даю, тому не можу судити його, чи він все добре робить чи не все... :unsure
Хондоводи настільки сурові....

crush
Ім'я:Vitallo
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Суб, 16 лютого 2013, 20:14

cdrom, та мені пофігу ті наїзди.....я звик :)
вже не перший форум де намагаюся пояснити людям як все відбувається насправді(роззомбувати)...а у відповідь чути лише заучені фрази посадовців та політиків.....а також незмінний аргумент усіх пасажирів - як він може бути збитковий коли їздить як сільодка - при тому що більшість користується автобусами лише в пік

ну і окільки я наразі в цій сфері не працюю....мені в це все у двічі паралельніше :D
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік

soho
Ім'я:богдан

Повідомлення soho » Суб, 16 лютого 2013, 20:47

AnGeL писав:я ото мав нагоду недавно трохи поїздити маршрутками... ну шо скажу, ті всякі старі МАНи і т.д. то взагалі прикольна альтернатива... ну комфорт в них на високому рівні... не памятаю якими маршрутами їздив, але "сільодки" не було ні в одному. за таке перевезення сміло можна платити і 3 грн, і більше якшо треба. а от за всяке лайно типу того що ходить на 114 маршруті який ну ппц який перевантажений в любий день в любий час доби :angry там весь час биток повний, їздять рідко, а самі автобуси гинють з кожним днем все більше. чого туда не пустити більші автобуси? он на 42 пустили і вроді ситуація покращилась, бо то також були шпроти суцільні а не маршрутки. ну і 3А тож, коли не їздив, то завжди народ з розгону попихали всередину... :facepalm хоч якась статистика ведеться як їде маршрут - пустий, нормальний, переповнений?
А що на 42 маршруті їздять тільки мани бо я тільки один ман бачив на 42 маршруті

Apokalipsis
Ім'я:Ігор

Повідомлення Apokalipsis » Нед, 17 лютого 2013, 00:35

от їхав в 20:30 в 3а повінстю забитому в ашан і назад в 22:00 так само був забитий в хлам і це у вихідний день

і розкази, що 1 автобус приносить в день 900грн дуже смішні,тому, що в напакований чи то лаз чи то навіть ман влазить більше ніж 120 чоловік
і тепер нехай 10 з них пільковики + ще пасажири заходять виходять,тому в час пік 1 автобус заолбляє 250грн тільки в одну сторону :facepalm
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Нед, 17 лютого 2013, 00:40

soho, там не мани, але і не богдани... :D в рифму блєць!
Хондоводи настільки сурові....

crush
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Нед, 17 лютого 2013, 01:06

Apokalipsis, це називається "а я читаю между строк....."..
знайди де я вказував денну виручку????..я казав тобі самому її рахувати....ніхто не казав що в 3а у вихідні пасажирів нема.....та і взагалі хто казав що це поганий маршрут???...
а 900грн...це витрати на утримання автобусів та адмінки
Малий і гімнистий

mister_X
Ім'я:Юра
Подякували: 1 раз

Повідомлення mister_X » Нед, 17 лютого 2013, 01:40

Мій пост не є написаним для продовження конфлікту. Я хочу просто отримати для себе відповідь:
уявімо ситуацію:
вечірній час-пік. Виговського.
Маршрут: Південний - вул Стрийська (автовокзал).
туди їде: №10, №25, і недо№131 :bad

Отож, питання:
чому практично раз за разом(3-5хв) їдуть відносно пусті маршрутки №13, 21, 23,32 і тд (всіх не згадаю), + досить часто 18й (при чому тільки великі мани, де в час пік можна спокійно стояти), а ті маршрутки, що їдуть в мать його КінгКрос, при чому забиті купою школоти, яка їде "гуляти" - їдуть раз в 20-25хв МІНІМУМ!!!
Дуже рідко приїжджає більш-менш пуста 10ка, оскільки 25(колишній 57), який їде через весь центр - на повороті біля Шекспіру в сторону південного - мало не перевертається через перенавантаження...
А про :bad :bad :bad 131, який ледве їде - більшість потенційних пасажирів пропускають з думкою "Ну його наФ :shout ".
Чому перевізники не виділять більше автобусів в сторону кінгкросу? Ну реально пзц з тим напрямком ... :facepalm :facepalm :facepalm :(

вибачте за купу тексту, плутанину, просто наболіло... Я висловив думку багатьох людей, які живуть в стороні Автовокзалу і Сокільник :angel

Konsperant
Ім'я:Богдан
Контактна інформація:

Повідомлення Konsperant » Нед, 17 лютого 2013, 01:45

mister_X, ти спочатку дочекайсь 18го біля шекспіру :facepalm , а тоді поговоримо про те як в ньому файно їхати :D
They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!

mister_X
Подякували: 1 раз

Повідомлення mister_X » Нед, 17 лютого 2013, 01:47

Konsperant, чувак, 18й їздить частіше... :p
mister_X писав: їдуть раз в 20-25хв МІНІМУМ!!!
Деколи, поки чекаю 10 чи 25 - два рази проїжджає 18 ;) :facepalm

Gleyf
Ім'я:Руслан
Контактна інформація:

Повідомлення Gleyf » Нед, 17 лютого 2013, 01:59

mister_X, а мені 111 подобаєтся зранку або ж 25 у напрямку 700 ки :shout %) там такий ужас робится,ну біля поліклініки спостерігаю ще 131 на рясне туди взагалі як дикі валять люди і я б сцав іхати в дельфіні набитому так ніби вони грають вгру скільки людей вмістить маршутка :D

soho

Повідомлення soho » Нед, 17 лютого 2013, 08:49

AnGeL писав:soho, там не мани, але і не богдани... :D в рифму блєць!
Я бачив на 42 один ман ,4 зелені більші богдани ,а решта їздили на 42 богданоеталони

Fobos
Рятівник форуму
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Нед, 17 лютого 2013, 11:48

Apokalipsis писав: ти ж такий розумний та багатий,тільки ти б уху їв як би почав платити по 5 грн за проїзд, такі як ти хіба вірять в пакращення , можна подумати в нас тут у у всіх зарплата 2000уо і ми жлобйо тут трусимось за 2 грн
особисто ти можеш собі барти таксі і не їздити на громадському транспорті взагалі,або якщо ти в нас такий мажор купи собі новий лаз і сам виконуй перезвезення з максимальним комфортом за 5 грн

тобі вже 100 раз навели приклад, що навіть з тарифом 2 грн все рентабильно, бо давно б уже ніхто так не їздив,і всі маршрутки згнили б,але чомусь ти бачиш багато нових лазів і старих-нових манів на маршрутах ти чомусь не борешся з тими хто краде ті дотації з бюджету,а хочеш платити сам як раб. І не обсирай думки інших,не всі такі мажори як ти
Ти точно тормоз... Чому я маю купувати автобуси, давати гроші таким жлобам як ти, які не хочуть працювати, блін та що таке 2грн., аж смішно, за 2 гривні зараз хіба булочку купиш. За що тебе поважати, якщо ти більшість тільки бред пишеш на авто-форумі у тебе нема своєї думки, вона тобі нав’язана і ти хочеш її видавати за свою. І звідки ти знаєш скільки я заробляю, з ким я борюсь і взагалі. А ти що зробив, покіпішував на форумі і попозорився що у тебе в 21 рік нема 2грн? Де твої вила? Я на роботі працюю з 18 років, заробляю на себе і на сім’ю, не жирую і не краду гроші в держави і ні в кого, їжджу на старому кориті за 2.5 штуки баксів але мені смішно чути про якісь покращення за 2грн.
Ford?

ФОКУСник

Повідомлення ФОКУСник » Нед, 17 лютого 2013, 17:41

Fobos писав: Я за маршрутки по 3грн. і вірю, що коли тариф піднімуть, якість перевезення покращиться, та я би вприніипі і по 5грн. платив якби автобуси були чисті з обігрівом взимку і кондиціонером влітку.
Читаю твої коменти і ніяк не можу зрозуміти - звідки це в тебе такі наївні сподівання??

Ціни вже піднімались, при чому неодноразово. І кожного разу ситуація виглядала ось так:
Чесний тариф?
Піднімаючи ціну до 1,5 гривні у 2009 році, перевізники закладали в тариф повне оновлення автопарку протягом двох років. Вже сьогодні рівняни мали б їздити у нових маршрутках, за які сповна сплатили підприємцям. Натомість маємо старі автомобілі і новий тариф, в якому мешканцям знову порахували амортизацію уже амортизованих машин.
http://opora.rv.ua/novini/265-marshrutne-rabstvo.html

Просто смішно очікувати "пакращення" від звичайнісіньких брехунів - які нагло брешуть про техогляди, прибирання, кількість перевезених пасажирів, а найгірше (для мене) - про дотримання графіку руху.

Може в тебе є якісь інші дані або причини їм вірити? Тоді будь добрий - поділись ними - бо зараз то виглядає так, що ти робиш з когось, перепрошую, ідіотів.
А всякі тіпи як апокаліпсис, сидіть і нийте, що у вас зарплата 1800грн. і у всьому винуваті москалі.
То вже є натуральне хамство і неповага з твоєї сторони. Май на увазі що багато з тих хто заробляє 1800 гривень - цілий день стоять біля роздовбаного станка, біля хімічної ванни або газового пальника і часто виконують роботу за двох. І це не просто їхні проблеми - а проблеми суспільства і майбутнього цього суспільства.

crush
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Нед, 17 лютого 2013, 18:14

ФОКУСник писав: Ціни вже піднімались, при чому неодноразово
але жодного разу вона не біднімалась тоді коли була актуальною!!!
в 2006му подали розрахунки на 1.5 грн....підняли в 2008р......в 2008р подали розрахунки на тариф 2 грн...підняли тільки в 2011!!!....в 2012 подані розрахунки на 3 грн......і цього разу піднімають кіпіш...бо знають що без нього тариф підніметься в кращому випадку в 2014році...коли уже буде актуальним 4-5 грн.......
тож вимагати в 2013р якихось змін якості перевезень...з тарифом що був актуальним в 2008р......це перебор!!!
Малий і гімнистий

soho

Повідомлення soho » Нед, 17 лютого 2013, 19:36

crush писав:
ФОКУСник писав: Ціни вже піднімались, при чому неодноразово
але жодного разу вона не біднімалась тоді коли була актуальною!!!
в 2006му подали розрахунки на 1.5 грн....підняли в 2008р......в 2008р подали розрахунки на тариф 2 грн...підняли тільки в 2011!!!....в 2012 подані розрахунки на 3 грн......і цього разу піднімають кіпіш...бо знають що без нього тариф підніметься в кращому випадку в 2014році...коли уже буде актуальним 4-5 грн.......
тож вимагати в 2013р якихось змін якості перевезень...з тарифом що був актуальним в 2008р......це перебор!!!
Добре якщо піднімуть в березні цього року тариф до 3 гривень, то скажи як зміниться якість перевезень в маршрутках Львова .Чи за тарифу 3 гривні перевізники поставлять на майже всі маршрути Львова великі низькопідлогові автобуси і ці автобуси будуть їздити з 6 ранку до 12 ночі по графіку

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Vusiko » Нед, 17 лютого 2013, 19:38

soho, тут треба поінакше поставити питання. На який, оптимальний, для всіх сторін, ціновий діапазон підняти вартість проїзду, щоб змінилась якість сервісу?

Fobos
Рятівник форуму
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Нед, 17 лютого 2013, 19:46

soho, Я наприклад бачу зміни, я вже казав, колись всі їздили на газельках розвалених і мерседесах вантажних, тепер більшість автобусів хоч і не зовсім досконалі лази і б/у МАНи, але все ж таки зміни на лице. Я ніколи не мав на увазі когось образити, я також колись за 1800 грн. працював і навіть за 700, але ніколи не нив про вартість проїзду, а от вартість пального мене не раз обурювала, поки не дізнався скільки коштує пальне закордоном. В глибині душі я все таки вірю, що все налагодиться у нас. Я не люблю переходити на особистості, тому прошу пробачення якщо когось образив.
Ford?

crush
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Нед, 17 лютого 2013, 21:53

Vusiko писав: soho, тут треба поінакше поставити питання. На який, оптимальний, для всіх сторін, ціновий діапазон підняти вартість проїзду, щоб змінилась якість сервісу?
та просто треба схему взаєморозрахунків поміняти
про це останнім часом багато говорить Велійка....перейти на європейську схему...
місто ставить задачу....тобто маршрут і графік.....
потім відслідковує кілометраж згідно завдання і в кінці оплачує перевізнику пройдені пасажирокілометри(якщо завдання виконалося без порушень...або порушення були в межах допуску)
а яким чином місто буде збирати кошти за проїзд...і по якому тарифу....перевізника не хвилює!!!
Малий і гімнистий

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Vusiko » Нед, 17 лютого 2013, 21:56

crush писав: а яким чином місто буде збирати кошти за проїзд...і по якому тарифу....перевізника не хвилює!!!
Тобто мається на увазі електронні місячні чи разові квитки які купляються в касах?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей