Але сьогодні вже не бачу - видать усьоль

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в такий бюджет світить тобі 04 рік в груз варіанті,якшо будеш в нас купляв.romanbelyj писав:непалучіцца напевнеandriy320e30 писав: як брати до чорного віто віваро або т5.
бюджет 7500
Kost писав:шо [цензура] можна сказати про ту унилу машину? якшо тобі за 50 і ти фермер, то вона тобі поканає возити гній..))
а так то ппц повний, ті всі піражки то униле гавно) і не тіште себе відмазками шо буде де каляску возити, місця багато і тд)
всеодно то гавно![]()
приїдьте на такій машині в костюмі в оперний і я подивлюсь як на вас будуть дивитись люди![]()
в такій машині їздити тільки в такому прікіді![]()
всьо сказане суто моя думка))) нікого не хотів обідити))))
та нехочу того груза і потім ше попадати на немало в переробкуOlexandr писав: в такий бюджет світить тобі 04 рік в груз варіанті,якшо будеш в нас купляв.
нууууу, тут взагалі вже далеко не той бюджетtopper писав: А на рахунок Beeper, Nemo шо скажете
shpila писав: romanbelyj, Раз такий бюджет то поки катайся на своїй фабії, і шукай ше 3-4 куска.
+1 .не шукай проблем собі на головуromanbelyj писав: катайся на своїй фабії, і шукай ше 3-4 куск
тоже варіантRomko писав: пошукати Добло в старій буді
тут свої нюансиshpila писав: катайся на своїй фабії
ну, раз так тоді бери канго, за 7к (думаю 2007-2008 рік мав би получитись), аби посвіжіше було, а в ідеалі свіжопригнане, а з часом знайдеш ше 500-1000у.о. і переробиш на пасажира.romanbelyj писав: тут свої нюанси
Майже згідний,крім нюансів,що в 7к він впишеться якшо прижене іі сам,і на пасажира переробити не 500-1000,а від 1000shpila писав:ну, раз так тоді бери канго, за 7к (думаю 2007-2008 рік мав би получитись), аби посвіжіше було, а в ідеалі свіжопригнане, а з часом знайдеш ше 500-1000у.о. і переробиш на пасажира.romanbelyj писав: тут свої нюанси
Бо брати то тєло яке ти виклав в першому повідомленні то просто ужас- 99-й рік, переробляли на пасажир хто зна як, тай горя вона вже по наших дорогах бачила немало.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей