Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

WEST COAST CUSTOMS ПО-УКРАЇНСЬКИ
drakon107
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: WEST COAST CUSTOMS ПО-УКРАЇНСЬКИ

Повідомлення drakon107 » Нед, 14 жовтня 2007, 12:33

Fikus, дякую але боюсь що нічого не вийде, бачиш як наші люди реагують на такі пропозиції. якщо тюнери так говорять про цей проект то що говорити про спонсорів. Доки наші люди не поміняють погляди на тюнінг, доки не зрозуміють що це мистецтво а не тупе приклеювання пластмасок на авто доти і тюнінгу як такого в Україні не буде.

21043 SW
Ім'я:Юрий
Номер:ВС6666АК
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Нед, 14 жовтня 2007, 12:50

drakon107, Назови мне тех людей во Львове, которые могут сделать индивидуальный тюнинг, то есть, что нарисовал, то и лепите ;) После этого можно поднимать вопрос про глобальный тюнинг.
Dynamic Sport Latvia

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Нед, 14 жовтня 2007, 14:49

drakon107 писав:якщо тюнери так говорять про цей проект то що говорити про спонсорів. Доки наші люди не поміняють погляди на тюнінг, доки не зрозуміють що це мистецтво а не тупе приклеювання пластмасок на авто доти і тюнінгу як такого в Україні не буде.
тобто ти хочеш сказати, шо поки ТЮНЕРИ не поміняють погляди на тюнінг... доти і тюнінгу як такого в Україні не буде? так принаймні виходить з твоїх слів.
З одного боку я згідний з вельмишановним Пікачу, шо хотілось би готову тюнену мафинку взяти... з другого боку ідеално підходящу для себе фіг найдеш, завжди шось буде не подобатися: ззовні, при їзді...
На рахунок варіанта drakon107-фтопку. Це хіба шо для шоу можна робити і заробляти $$$ власне як на шоу.
Sad, but true.

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Нед, 14 жовтня 2007, 15:28

На мою думку ідея прикольна, але просто не завершена, бо то тре перше продумати шлях реалізації, а потім решта нюансів. Я думаю що тре просто пустити якусь рекламу, але зробити це все як аукціон, як закордоном роблять, перше купляють рхлять, потім роблять, і продають на аукціонах. Тоді може шось буде. ІМХО
Машина не жінка , помилок не пробачає

BOXER

Повідомлення BOXER » Нед, 14 жовтня 2007, 15:38

Та ідея є... Треба гроші...
Якшо drakon107 дуже хоче, можем без проблем йому бізнес-план скласти, а гроші хай шукає він! 8)
Sad, but true.

Ronster
Контактна інформація:

Повідомлення Ronster » Нед, 14 жовтня 2007, 16:13

ніхто не буде тюнити машину в якомусь там гаражі, а створювати п-во немає сенсу,нерентабельно!
от скільки людей затюнить машину(на більш-менш серйозному рівні)? Дуже небагато!
Така ідея може реалізуватись як паралельна гілка автосервісу.
Колись одне СТО займалась обвісами для ВАЗів(як зараз - хз(якщо комусь цікаво-запитаю, пишіть в приват)). То їм то було цікаво! Та й аудиторія у нас у Львові щене та...
drakon107 писав:І ЧОМУ Ж ВІН НЕ ОКУПАЄТЬСЯ? ВИ Ж ВСІ ВИТРАЧАЄТЕ ГРОШІ НА ТЮНІНГ!
по-перше ми вкладаємо гроші впродовж довгого періду часу і переважно це не є комплексний тюнінг...

drakon107

Повідомлення drakon107 » Нед, 14 жовтня 2007, 16:19

BOXER писав:тобто ти хочеш сказати, шо поки ТЮНЕРИ не поміняють погляди на тюнінг... доти і тюнінгу як такого в Україні не буде? так принаймні виходить з твоїх слів.
я не хочу сказати що в українських хлопців що займаються тюнінгом погані смаки чи вони не вміють робити тюнінг, просто коли на форумі йде мова про тюнінг перші асоціації це ковані диски і обвіс. складається таке враження ніби на цьому тюнінг закінчується. саме тому я й написав цю фразу, якщо ж вона когось образила то прошу вибачення моя мета була зовсім іншою.
BOXER писав:Та ідея є... Треба гроші...
Якшо drakon107 дуже хоче, можем без проблем йому бізнес-план скласти, а гроші хай шукає він!
що стосується моєї ідеї то я вже сказав що це навіть не повноцінна ідея, тому що якби в мене був повноцінний бізнес-план то я б не відкривав тут тему, а шукав би гроші на проект. а мета теми полягає в тому щоби знайти варіант при якому можна реалізувати ідею в житті. якщо ж ви збираєтеся тільки критикувати задум і писати що це нереально то може давайте зразу закриємо цю тему? BOXER, я б з радістю глянув би на твій бізнес-план, і якщо це справді бізнес-план який можна показувати інвесторам то я готовий шукати гроші!

BOXER

Повідомлення BOXER » Нед, 14 жовтня 2007, 20:01

drakon107 писав:просто коли на форумі йде мова про тюнінг перші асоціації це ковані диски і обвіс
помилково в корінь! не знаю про які ти форуми говориш, але на нашому форумі достатньо хлопців, які серйозно влізли і протюнили мотори своїх мафинок. Якшо не в курсі-заходь в тему Гараж наших автомобілів (тюнінг).
drakon107 писав:то може давайте зразу закриємо цю тему?
варіант...
drakon107 писав:я б з радістю глянув би на твій бізнес-план, і якщо це справді бізнес-план який можна показувати інвесторам то я готовий шукати гроші!
цьому має передувати серйозне обговорення, але для цього треба ІДЕЮ, а вона:
drakon107 писав:навіть не повноцінна ідея
розвивай її! 8)
Sad, but true.

drakon107

Повідомлення drakon107 » Нед, 14 жовтня 2007, 20:31

BOXER, я не можу зрозуміти твого ставлення до ідеї ти вважаєш її перспективною чи ні. А то ти пишеш що таке в нас не пройде, потім пишеш розвивай ідею. навіщо її розвивати якщо ви всі впевнені що нічого з цього не вийде? щодо серйозного обговорення я з тобою згоден, але поки що тут не обговорення, а тільки критика яка тупа і нікому не потрібна ідея. щодо розвитку ідеї є таке доповнення: можна не продавати машини, а розігрувати їх по смс вікторині, а ще випустити журнал про тюнінг цієї машини тобто що міняли, як міняли, а також до журналу можна додавати відео матеріали з тюнінгу. в журналі буде реклама. відповідно вже буде якийсь прибуток з журналів, з реклами в журналі ну і від вікторини.

BOXER

Повідомлення BOXER » Нед, 14 жовтня 2007, 21:18

drakon107, останні два речення найбільш змістовні зі всього шо ти сказав. Це вже цікаво. Але, бачиш, весь час додаються якісь доповнення... так нічо не сплануєш (тим більше бізнес-план!)... треба більш менш конкретні дані, знати шо хочеш. Тепер ідея стає цікавішою, але тре її розвивати...
Скинь мені в приват (або сюда) чим ти займаєшся! 8)
Sad, but true.

Толян

Повідомлення Толян » Нед, 14 жовтня 2007, 22:10

drakon107,
Я вважаю, що дуже мало шансів розкачати таку справу (з багатьох причин) , але за ідею і за те, що ти готовий за неї боротися, від мене особисто - респект. Якщо доб"єшся до реалізації, то я буду акціонером, причому, звичайно, не заради прибутку. ;)

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Нед, 14 жовтня 2007, 22:16

Такий проект приречений на провал, бо

1. За 3000у.о. тюнити машину вона не продастся 100%
2. Хороший тюнінг не коштує 2000у.о.
3. Хренова машина з хорошим тюнінгом буде коштувати під 20-ку зелених, а стару клячу навіть в хорошому тюні ніхто брати не захоче.
4. Хороша машина з хорошим тюном вийде дуже дорогою, крім того що ти не знайдеш стільки акціонерів, так ще покупця не знайдеш.

і т.д. насправді можна ще багато пунктів написати і детальніше розписати, лінь стільки писати :happy Провальний проект ще в зародку.
volleyball.lviv.ua/blog/

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Нед, 14 жовтня 2007, 22:21

Yelik писав:Провальний проект ще в зародку.
Підтримую ) :shock
Але придумати таке....)

21043 SW
Ім'я:Юрий
Номер:ВС6666АК
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Нед, 14 жовтня 2007, 22:24

Yelik, Основная фишка в том, что каждый делает тюнинг под себя, а именно, меня прет тех.часть, кого то музыка или обвес. По этому купить готовую машину и потом еще делать под себя наверно желания нет 8)
Dynamic Sport Latvia

drakon107

Повідомлення drakon107 » Нед, 14 жовтня 2007, 22:30

Yelik писав:1. За 3000у.о. тюнити машину вона не продастся 100%
2. Хороший тюнінг не коштує 2000у.о.
1) ці числа я писав як приклад щоб показати схему.
2)щодо продажу теж була вже написана альтернатива це розіграш машини.
3)щодо акціонерів погоджуюсь 50\50, так як нема ще остаточної картини проекту, і якщо вона появиться в кінцевому варіанті, і буде якщо не прибутковою то хоча би не збитковою, то думаю що пара-тройка людей готових дати десятку на проект все таки найдеться.

Antipolis
Ім'я:Димон
Контактна інформація:

Повідомлення Antipolis » Нед, 14 жовтня 2007, 22:40

drakon107 писав:пара-тройка людей готових дати десятку на проект все таки найдеться.
и что ты купишь за 20-30 грн/$ :D

romario
Контактна інформація:

Повідомлення romario » Пон, 15 жовтня 2007, 12:01

афігенна ідея! купити "акції" надруковані на кольоровому принтері а чувачелло собі зникає і усьо :D
автор ти знаєш шо тре шоб офіційно акціїї випустити? ТзОВ збираешся реєструвати?

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Вів, 16 жовтня 2007, 01:27

romario писав:афігенна ідея! купити "акції" надруковані на кольоровому принтері а чувачелло собі зникає і усьо :D
автор ти знаєш шо тре шоб офіційно акціїї випустити? ТзОВ збираешся реєструвати?
Наскільки я розумію ТзОВ це Товариство з Обмеженною Відповідальністю, є стутут і статутний фонд в даному випадку треба ВАТ Відкрите Акціонерне Товариство.
Ford?

BOXER

Повідомлення BOXER » Вів, 16 жовтня 2007, 10:28

Fobos, або ЗАТ, тоді акції будуть розподілятися ЛИШЕ між учасниками. Але шоб на продажу акцій заробити, то треба ВАТ. 8)
drakon107, бачиш, шо мудрі старші дядьки пишуть?
Я вважаю, в Україні ця ідея ПОКИ ШО провальна... Чекай.
Sad, but true.

drakon107

Повідомлення drakon107 » Вів, 16 жовтня 2007, 20:32

BOXER, нажаль мушу з тобою погодитися :cry Можливо ідея і не провальна але мабуть не для простих людей(під простими розуміються люди в яких не має можливості викласти пару сотень тисяч доларів на експерементальний проект). А для тих людей які вважають що не можна створити тюнінг сервіс на рівні вест кост кастомс зайдіть на сторінку: http://www.indarnb.ru/people/?id=844CAF41BBF7C236. думаю що на цьому нашу тему можна закрити так як подальше обговорення на даний момент нічого не дасть.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей