Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
BOXER, де топпер? 

Хондоводи настільки сурові....
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Японці чи Німці
ну момент як в +- звичайної атмосфери 2.0 (в тому числі bmw) колись то були нормальні показники. доречі вроді ніхто особо не казав що в хонди з низів нема моменту. втек для того і призначений щоби поєднати спорт і повсякденну їзду.AnGeL писав: в когось ще є якісь притензії що до моменту на низах в високооборотистих хондовських моторах?
просто на фоні сучасних турбо вони не конкуренти.. форд 1.0 он зараз на фієстах в салоні стоїть )) має 170 нютонів на 1400 , тобто практично з холостого.. і то нещасний літровий 3 циліндровий мотор )) а от s2k 170 нютонів навіть на 5000 немає..
коли там хонда турбо вродить ?

- AnGeL
vovka, та то ясно що атмосфера турбо не конкурент ніразу. коли турбо - хз, новий NSX буде атмо гібрид. ходили чутки що новий тупер мав бути з турбомотором, і то з найунилішим в свому класі. нічо не ясно...
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
AnGeL, я щойно нагуглив що у 2015 році має бути новий турбо тупер 2.0 300 сил.. ше стільки чекати..
фокус rs 2.5 мав 300 сил ше в 2007 році.. а в тому ж 2015 буде новий фокус RS 2.3 330 сил. хоча чесно кажучи візуально шось він мені недуже.. попередній кручє був. в принципі новий тупер шось тоже так собі )) ті дизайнери тіки псують машини :)))
фокус rs 2.5 мав 300 сил ше в 2007 році.. а в тому ж 2015 буде новий фокус RS 2.3 330 сил. хоча чесно кажучи візуально шось він мені недуже.. попередній кручє був. в принципі новий тупер шось тоже так собі )) ті дизайнери тіки псують машини :)))
- AnGeL
vovka, угу
та нова nsx тоже хрін знати коли вийде... і ше скоро нова супра має бути... короче япошки помаленько оговтуються від потопів тих, починають шось робити...

- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
і все про одне і теж, словесна перепалка енджела з бмвістамиZiro-cool писав: + 4 сторінки

Impossible is Nothing
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Kost писав: і то розуміє тільки той в кого була бмв) це машини з душою, і вони себе на повну віддають власнику)
неа, машина "з душою" - це "альфа"! Не хочу знову починати срач, але важко порывняти управлыння будь-якою іншою машиною, з управління цим авто (про мазератті, ламбу, феррарі чи порше наразі нічого сказати не можу)

- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
ти вже мав можливість висловити свою думку на користь альфа - ромео, але вагомих аргументів в тебе так і не знайшлось, так що не треба тут починати.....Speedo писав: неа,
Speedo, порівнювати пп і зп

Impossible is Nothing
- axel
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Повезло тобі... БМВ і Альфа у тебе були, маєш як порівняти.Speedo писав: неа, машина "з душою" - це "альфа"

bmw-club.lviv.ua
-
- Ім'я:Роман
всім привіт) Що ви думаєте про ауді а6??? що краще субару форестер чи ауді а6??
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Toyota priusРом_а писав: що краще субару форестер чи ауді а6??

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
як їх можна рівняти?Ром_а писав: що краще субару форестер чи ауді а6

Sad, but true.
- Speedo
- Контактна інформація:
axel писав: Повезло тобі... БМВ і Альфа у тебе були, маєш як порівняти.
Alfa не було, але мав хороший колєга 33-ту 1,7 інж, 1987 р.в., як ти розумієш - старий черпак і шмельц, в який він вкладав туєву хучу бубла, зате, як сідав у ній за руль, ніби світ перевертався. Потім пересідав на свою, то неміг зрозуміти, чи то ручник затягнутий, чи що не то, хз.,

п.с. підозрюю, що володіння таким авто, як ти кажеш "у власності" суттєво би опустило "з неба на землю", але ніколи не повірю, що БМВ дуже дешеве в обслуговуванні. За любов і драйв треба платити і чимось жертвувати

та і від фанатів БМВ щось також вагомих аргументів недуже булоT5-R писав: ти вже мав можливість висловити свою думку на користь альфа - ромео, але вагомих аргументів в тебе так і не знайшлось, так що не треба тут починати.....

- AnGeL
BOXER, мовчки, людина напевно порівнює стару авді в універсалі c4. імхо, авді краще... ну думаю комфортніше буде то 100%, повний привід +/- однаково хороший, субару з нормальним мотором буде жерти відрами, але і буде їхати, ну і опозит обслуговувати то ппц. авді шукати з 2.5тді 

- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
AnGeL, та я маю на увазі шо форестеру до А6 50 років раком повзти

не начінай знов пустозвонство! тобі тоді запропонували відповісти на конкретні запитання і паралельно навели аналогічну інфу по БМВ, а ти злиняв і тему закрив.Speedo писав: та і від фанатів БМВ щось також вагомих аргументів недуже було
Sad, but true.
- Speedo
- Контактна інформація:
AnGeL форестерів живих мало, ауді більше знайти можна, але і просять за них, як за "маму рідну"
Особливо за ту позавчорашню с4, я би вже брав с5, вона поцікавіша і "напічканіша" ніж то старе зубильце
Яке чомусь, хоч-не-хоч, а продається "дай дарогу"
Форестер іншого класу машина, але за них ціни просять +\- адекватні. Хоча по витратах на машину - "будеш прозрівав", ІМХО, менш практична для наших умов, скоріше для фанатів "бубару"
BOXER тему закрив, бо почалмся тупо срач, особисті образи і обс*рання, а толку тоді з такої теми?

Форестер іншого класу машина, але за них ціни просять +\- адекватні. Хоча по витратах на машину - "будеш прозрівав", ІМХО, менш практична для наших умов, скоріше для фанатів "бубару"

BOXER тему закрив, бо почалмся тупо срач, особисті образи і обс*рання, а толку тоді з такої теми?

- AnGeL
BOXER, нє, ну ти і ліпиш
хто куда буде раком повзти?
ті машини апріорі різні!!! субару ніколи не була суперпрестижною комфортною машиною, субару відомі своєю проходимістю, повним приводом і турбованими опозитами... а авді то зовсім інша історія, с5 вже далеко-далеко втікла, а про новіші то мовчу....

ті машини апріорі різні!!! субару ніколи не була суперпрестижною комфортною машиною, субару відомі своєю проходимістю, повним приводом і турбованими опозитами... а авді то зовсім інша історія, с5 вже далеко-далеко втікла, а про новіші то мовчу....
Speedo писав: та і від фанатів БМВ щось також вагомих аргументів недуже було
Я ціни викладував на запчастини... і наводив аргументи, а ти дав задню і тему закрив... а тепер говориш, що аргументів не було?? Ти уважно тему перечитай, і пошукай які аргументи були зі сторони італоводів. Таке враження що ти цього не бачив, ну або не хотів.BOXER писав: не начінай знов пустозвонство! тобі тоді запропонували відповісти на конкретні запитання і паралельно навели аналогічну інфу по БМВ, а ти злиняв і тему закрив.
bmw-club.lviv.ua
- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
Ангел, та то саме боксер написав!
пару сторінок ні а чьом

пару сторінок ні а чьом

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей