зауваж:AnGeL писав: є ще дурна репутація завдяки фільмам
1) "є ще" - тобто крім основної - назвемом її репутація "афігенності"

2) фільми то чиї? явно не німецькі, а рускі. то хто бандіти - БМВ чи рускі?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
зауваж:AnGeL писав: є ще дурна репутація завдяки фільмам
Kost писав: просто бмв.. вони особливі) і то розуміє тільки той в кого була бмв) це машини з душою, і вони себе на повну віддають власнику)
Kost писав: ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
+100500Kost писав: я мав і опель і бмв і екліпс і щас ауді..
так бмв була сама стара і сама убіта спочатку, але вона лишила найкращі емоції в згадці про себе, вона просто особлива якась, машина з душою) на ній просто хотілось їздити, керувати, бути в ній, хотя була далекою до ідеалу... на ній просто їхав і тарчав, хото це була машина 85 року)
просто бмв.. вони особливі) і то розуміє тільки той в кого була бмв) це машини з душою, і вони себе на повну віддають власнику)
AnGeL писав: BOXER, я значить не так висловився... кожна марка має імідж, в хонди імідж гоночних тебуреток, в опеля імідж оксиду феруму, в ВАЗ імідж відра і т.д. просто в бмв є ще дурна репутація завдяки фільмам, зокрема одному кульовому. + то "пацанська тачка уасса" і т.д. і т.п.
AnGeL писав: просто в бмв є ще дурна репутація завдяки фільмам, зокрема одному кульовому. + то "пацанська тачка уасса" і т.д. і т.п.
п...дьож! Я дросель не убівав, но він за 2 роки мене убіл... я аж посивівcat-yellow писав: невбіваємий
цікаво яким чином ти то робиш? тако страшно-злосно дивишся вочи, і кажеш давайте касу, бо буду так і надалі дивитись?axel писав: Я, купив уася БМВ шоб вибивати капусту з хондоводів
туда правильний мотор. редуктор і більше ніц не треба в тому життіKost писав: вот скучаю за своєю салатовою е30 і всьо))))
купи в Boyduk'aKost писав: вот скучаю за своєю салатовою е30 і всьо))))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей