думаєш?Sluva писав:Шумка на внутрішній поверхні не є харашо,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
думаєш?Sluva писав:Шумка на внутрішній поверхні не є харашо,
Хз....шумка ж Бюджетна і експериментувати ніхто не заваджає...хід моєї думки приблизно такий:вібра це смола,якщо гарно розігріти і розкатати то конденсату і вологості не буде,шумку клеяти на поверхню яка має контакт з вологою і на якій на 100% ідеального прилягання фіг розкатаєш бо:hrdrive писав:думаєш?
Єдиним листом і не треба , можна двома трьома в хороший стик, а потім той стик алюмінієвим скотчом і все гуд. :)Sluva писав:1.фіг положиш єдиним листом
Рука може і не залізе але є валіки грубший тонший і без проблем собі так робив.Sluva писав:2.хєр туда рука залізе щоб все ідеально розкатати на всіх поверхнях
Sluva писав:3.ну не положиш ти 8мм ідеально на внутрішню поверхню з таким доступом
а значить можуть десь таки бути мікропори де може затримуватись конденсат,а воно нам треба?
ну в зубила ж карти не картонні (як в класики), і не думаю, що вода аж на карти затікає. Вона стікає в дверку - з клійонкою чи без.Maniak716 писав: що це захист від води (ну з цим я ще погодитись можу) і від пилюки (от тут я довго сміявся )
салон точно не будеш, в дверці знизу на ребрі мали б бути отвори, щоб та вода. що попала через ущільнювач витікалаManiak716 писав: чим потім салон сушити
і ще, з клійонкою вода плавно стікає майже до самого низу (де отвори), а без неї буде вільно падати каплями і вже внизу розбризгуватись...MAGYLA писав: стікає в дверку - з клійонкою чи без
переконали :) всім дякуюNovel писав: Свого часу - поліетилен викинув. Обклеїв шумою і віброю. Результатом був задоволений!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей