ще ні? думаєш варто туди?AnGeL писав: а на городоцькій на автовекторі, в них вроді є різні труби... там не питали?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ще ні? думаєш варто туди?AnGeL писав: а на городоцькій на автовекторі, в них вроді є різні труби... там не питали?
ФЛАЙ писав: все лише на словах...
AnGeL писав: на городоцькій на автовекторі, в них вроді є різні труби...
от щось не впевнений, що труба на вихлоп для каркасу підійдеAnGeL писав: вони ж вихлопом займаються,
Підтримую !!!TIGER-NIGER писав: я б просто на твому місті знайшов собі болтовий віхуровський каркас і його поставив...
Сертифікат виробника повинен бутиTIGER-NIGER писав:
каркас як що я не помиляюсь то не сертифікується.... принаймні на машинах в яких закінчилась амологація....
каркас оглядається перед стартом гонки кожен раз.. і робиться відмітка в спортивному техпаспорті як що є якісь зауваження.
ці слова звучали ще на початку відкриття цієї теми! я не як усі!Danko писав: ФЛАЙ, тобі люди компетентні в цьому питанні, уже сказали де купити трубу і кого набрати!ЧИ ТИ ЯК І ВСІ ТУТ -
зараз кузов в процесі завершення...затягнули час криша і дверіTIGER-NIGER писав: спочатку би кузов зробити))) а потім каркас.... Раллі Бокс кльово варить,.... вони кращі у львові по металу....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість