така ціна можлива, якщо зявитися в касі до 9 ранку,а це майже не реально. На автобусі сто відсотків не вийде, а на власному авто, хібащо виїжджати в 4 ранку.snik писав: бука будній день ціна 202грн
Після 9 ранку в касах буку ціна в районі 330 грн.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
така ціна можлива, якщо зявитися в касі до 9 ранку,а це майже не реально. На автобусі сто відсотків не вийде, а на власному авто, хібащо виїжджати в 4 ранку.snik писав: бука будній день ціна 202грн
так і їхали вчора в неділю.hrdrive писав: за умови теперішньої дороги треба в 4 виїжджати і тоді на 8.30 точно будеш в касі
snik писав: а комусь де покататися)
як то кажуть на вкус і цвєт...
мені на плаю скучно їздити по одному ітому самому спуску 100500 раз
Чи правильно я розумію, що для того щоби самому складати собі траси, потрібно добре їх знати (знати куда тянуть витяги і так далі) Тому коли їдеш перший раз, хорошого, а головне різноманітного катання не получиться, так як ще нічого там не знаєш.VAVAN писав: На буці ти сам собі влаштовуєш квест і вимальовуєш маршрути по лижні.
))) ну так.. маленький - якихось 22км трас)) (а може вже і більше)hrdrive писав: kapi, той буковель маленький, там немає шо вивчати
якщо тобі добре на Плаю, то на Буці головне правило - не їдь на чорні траси!!! на початку лижної "кар'єри" це основне. І шолом на голові обов"язковий. А все решта за тебе зробить цікавість - там є де розгулятись, але потрібно тверезо оцінювати своє вміння і можливості, щоб не нашкодити ні собі, ні оточуючим.kapi писав: Чи правильно я розумію, що для того щоби самому складати собі траси, потрібно добре їх знати (знати куда тянуть витяги і так далі) Тому коли їдеш перший раз, хорошого, а головне різноманітного катання не получиться, так як ще нічого там не знаєш.Як є рецепти вивчення трас, щоби влаштувати квест?
не їдьте на Пилипець-Подобовець - там погано, там дуже погано, снігу не пухнастий, ялинки не зелені, люди злі, бугель в одне місце тисне, я вас прошу не їдьте туде - Плай кращий, всі на Плай!!Speedo писав:Тут багато хто хвалить Подобовець/Пилипець то, наскільки я поняв - Закарпаття!?Що там цікавого (крім далекої дороги)? Щось не віриться, що там краще ніж на Плаю, ну єдине, що може дешевше...
+1 імхо!Прелюдія Щастя писав: Плай кращий, всі на Плай!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей