Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- Yura Ros
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Номер:4607
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Ще одна жертва снігу з даху 

whiteline,dba,tein,girodisc,defi,powerflex,hawk,Xtreme Clutch,ACL
0677100852 Юра
0677100852 Юра
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Фото [Львів]
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
-
Вчора там проходив, тільки кілька жертв ще стояло. Сівік з дзеркалом на проводі і трохи потовчена в кут Ауді.
Мерседес позавчора ще до пізнього вечора стояв на місці (проїзджав мимо) - не забрали чомусь на штрафплощадку.
Мерседес позавчора ще до пізнього вечора стояв на місці (проїзджав мимо) - не забрали чомусь на штрафплощадку.
- baramelik
- Ім'я:Володя
- Контактна інформація:
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Близько 13-00 на Дорошенка ВАЗ 21099 не побачив,що Г3 повертав ліворуч в дворик і побив задню ліву дверку і може ще щось,не помітив-спішив. Корок утворився ппц
чекали ДАІ

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
У травматологічному та хірургічному відділенні Бродівської центральної районної лікарні на Львівщині перебуває 12 осіб, які постраждали внаслідок ДТП поблизу Бродів на Львівщині 18 січня. Про це у коментарі ZAXID.NETрозповів головний лікар Бродівської центральної районної лікарні Іван Бец.ДТП поблизу Бродів на Львівщині
Внаслідок ДТП загинуло 5 осіб, до лікарні було госпіталізовано 23 чоловік.
«Стан середнього ступеня важкості. Здебільшого, це забої м’яких тканин, голови, грудної клітки. У госпіталізованих шоковий стан», - розповів Іван Бец.
За словами головного лікаря, серед 12 госпіталізованих 5 дітей. Всього до лікарні привезли 23 осіб. «Один чоловік (водій автобуса – ред.) помер ще у приймальному відділенні від важких травм. Жінка була госпіталізована у реанімаційне відділення з важкою мозковою травмою, травмою хребта, переломом стегнової кістки. Померла вона у реанімаційному відділенні», - зазначив головний лікар.
Іван Бец також розповів, що 9 осіб після огляду відпустили додому.
Водночас як повідомив журналіст «Головних новин Львова», одну з постраждалих госпіталізували до Львова з переломом стегна.
Нагадаємо, 18 січня близько 11:20 у Бродівському районі Львівської області трапилось масштабне ДТП: рейсовий пасажирський автобус "ПАЗ", що прямував з Тернополя в Червоноград, перевозив понад 30 пасажирів, зіткнувся з вантажним автомобілем "RENAULT". Внаслідок ДТП загинуло 5 осіб, до лікарні було госпіталізовано 23 чоловік.

- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
вчора десь в районі 11 на Городоцькій біля Магнусу
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Годину тому на перехресті Чупринки-Київська-Котляревського: таксіст на 2109 дуже швидко їхав по Котляревського, вилетів на перехрестя, а зі сторони Укртелекому їхало Фініті і повернуло направо в проїзд який минає світлофор. Таксіст не побачив його і врізався в бочину, результат плачевний для 2109, а Фініті має погнуте крило і колеса стоять раком, видно погнуло ричаг і рульову тягу бо удар частково прийшовся на колесо... В таксі була пасажирка яка не виходила до приїзду швидкої, медики її забрали і повезли, з вигляду в неї шок і можливо струс мозку бо візуальних пошкоджень не було.

через 10-15 хв після ДТП до водія з Фініті приїхала БМВ 5ї серії останнього покоління, з якої вийшов дуже бурий пацанчік в кєпачці і почав щемити таксіста, кричав на нього шоб давав касу і шоб не викликав мєнтів бо їх до вечора чекати буде... Потім навіть плюху йому дав
.... Таксіст морозився і через 20хв таки мєнти приїхали. Пацанчік на Бесі зразу притих, шось там похарив того експерта шо малював схему ДТП і звалив... Водія Фініті так і не вдалось визначити, бо один сидів за рульом в машині і не виходив, а інший ходив і казав шо то він водій. Зараз оформляють. Трамваї стоять.

через 10-15 хв після ДТП до водія з Фініті приїхала БМВ 5ї серії останнього покоління, з якої вийшов дуже бурий пацанчік в кєпачці і почав щемити таксіста, кричав на нього шоб давав касу і шоб не викликав мєнтів бо їх до вечора чекати буде... Потім навіть плюху йому дав

Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Сьогодні їхав на обід, на перехресті Любінська-Виговського, в мене перед носом трульцик відірвав бампер А6 

- snik
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
ДТП вчора вечером на широкій біля церкви.. ваділа на ногах ледве стояв, сів до даішників в машину і заснув ше й до того там... потім спав в машині слідака...
~~ есть хорошие машины,есть немецкие машины и есть мерседесы ~~
K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
- Newman
- Ім'я:Віталік
- Номер:0717
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Зранку на Липиського быля БТІ.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Зранку Великі Грибовичі. Фото конєшно
тому прокоментую. Газелька-хлібовозка проскакувала перехрестя, а Ланос не дозволив. В результаті Газєль на боку, Ланос без передка і постраждала невинна 10

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей