не переживай його бадяжать з 80тогоAndrewK писав: в кого двигуни дозволяють - лийте 92-

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не переживай його бадяжать з 80тогоAndrewK писав: в кого двигуни дозволяють - лийте 92-
RomK0o писав:v-explosion, чому за мийку не дають вже халявну смирдючку ?? Я тільки заради того туда і їздив
а в Румунії до прикладу на шелл лиють таку бурду, як в нас на лєвих заправках. А в Болгалії взагалі норм бензину нема. Не так ше в нас сильно розбавляють )Myself писав:Був недавно в Грузії. Там азербайджанців люблять... як би так сказати... мало люблять, карочєТак от, Сокар там - як у нас "Современник" чи "Маршал" - нормальна машина туди ні ногов
Коли я грузинським друзям розказував про сервіс, нанотехнології і гламурну глянцеву плитку на українському Сокарі - вони ржали як коні
![]()
на наступний тиждень планую бути в головному офісі Сокару у Києві,запитаю про карточки! :)Святослав писав: Як її отримати?
Старі картки GFC працюють, нових не роблять. Одного разу розраховувався на касі, так якийсь хлоп розраховувався ніби рідною сокарівською карткою з -15коп.Святослав писав: Один нюанс це то, шо карточки не видають на знижку. Хтось має картку Сокар? Як її отримати?
Такого брєда я ще не чувMyself писав:Був недавно в Грузії. Там азербайджанців люблять... як би так сказати... мало люблять, карочєТак от, Сокар там - як у нас "Современник" чи "Маршал" - нормальна машина туди ні ногов
Коли я грузинським друзям розказував про сервіс, нанотехнології і гламурну глянцеву плитку на українському Сокарі - вони ржали як коні
![]()
а з чого ти взяв що це бред? Myself-у маєм такі ж підстави(навіть більші) довіряти ніж тобіv-explosion писав: Такого брєда я ще не чув![]()
![]()
![]()
Ей, акуратніше, ОК? Я тебе не ображав. Кажу як є. Хочеш щось сказати - для того є приват, інакше я відповім в тому ж дусі...v-explosion писав: Такого брєда я ще не чув
й я про то... Раніше Нано було в ціну звичайних від інших компаній - такий щедрий Сокар. Й альтернатива нафіг потрібна. Хоть траки заливай супер нано технологічним пальним.Святослав писав: тим більше шо немає альтернативи ДП, є тільки один Нано Дизель
завезли нове, але всеодно мала б бути альтернатива, так як на інших, тим більше шо -30 морозу не передбачається.MAECTP0 писав: завозять що нове?!
а то...marik писав: буде масова втрата клієнтів
Заправляюсь на SOCARi років з вісім вже
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей