Schulz писав: оча вцілому, Я - за япошок
а волочуся на омезі.......

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Schulz писав: оча вцілому, Я - за япошок
Я от зрозуміти не можу... раз БМВ то зразу панти ганяти?Schulz писав: Якщо тобі авто щоб перед дєвками пантанутися, чи на дісскачь з"їздити - питань нема
Та куууда мені до Ланоса, наразі я собі такий вишуканий та дорогий автомобіль позволити не можуSchulz писав: п.с.axel з авто 1996-го то ти недалеко від нього втік,
Ziro-cool писав: а волочуся на омезі....... , сильний аргумент.
а я бувший власник такого чуда, ворогу не пораджу.Йосип писав: Уаз Патріот
cat-yellow писав: то не для нас сьогодні
а завтра всьо усугубиться і перетвориться в "тим більше не для нас" :)Ziro-cool писав: а завтра концепція поміняється!
Егегей, дядьку, так ви лицемір, обсираєте все і вся зі словами що 10ти річне відро вже не машина, а самі...Speedo писав: ЯСНО ЩО ТАК! Краще взяти "ланос", "авео" чи той самий "жигуль" 10-ку чи пріору, який буде по роках новіший, зате з.ч., чуть не в кожному сільському магазині Бо то ЩЕ машина
Проза...Коротко по авто:
1,6 16V (106 к. с.), 2002 р.в.,
В салоні стоїть неприємний запах (брудних шкарпеток ),
нуу машина 2002го модельного року може бути реально випуску 9го місяця 2001го року! Хоча, ти напевне зараз скажеш що вона 02го по-паспорту а реально куплена в 04му а в експлуатації з 06го року бо то дідо їздив і перші два роки не було потреби в ньому, стояв в гаражі...Speedo писав: Коли брав - їй ще не було 10-ти і стан був такий, що за ці гроші нормальної іномарки і близько не видно було...
Тема повідомлення: Нарешті купилося! Мій ланос 1,6 sportДодано: Нед, 13 листопада 2011, 09:55
Schulz писав: Але хто би що не казав - за ті гроші, ланосу іншої альтернативи нема
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей