Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Stuff, таки треба розуміти, шо там машина не дуже комфортна, обезшумка там теж не супер, і туда треба свапити В-серію, бо інакше вона не поїде так як має :) вобщем хонда то вже суто гонко, бмв - типу компроміс між гонко і комфортом, + імідж, мерс - комфорт.
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Nazar
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Японці чи Німці
кароч своїми манцпуляциями хробили з ZIRO-COOLa врага народа,
я за німмако бренди, но против гусей які вбивають тазіки....
я за німмако бренди, но против гусей які вбивають тазіки....
Quattro
- axel
Ланоса тобі в покаранняZiro-cool писав: кароч своїми манцпуляциями хробили з ZIRO-COOLa врага народа,

bmw-club.lviv.ua
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
в авео дизайн якийсь посимпатичніший, дутішийaxel писав: ну так... куди їм до тобою перечислених: Авео, Ланоса та Пріори
axel писав: Твій "багатий досвід" (гнила Ibiza і Lanos з штирихами рагулізму) ніколи не дозволить тобі цього зрозуміти.
а омега ІІ 2,5? Принаймі теперішній власник дуже довольний і я б її ніколи не проміняв на БМВ тих років. Доречі, вставляв бумарів на сівтофорах - як пити дати

Та сам ти зі штрихами рагулізму я так поняв, навіт боїшся тут признатися яку машину маєш, певно капейку батіну, і то в кращому випадку, а тут дуже з себе спеца корчиш, " бо ж не пацанячьє ето дєло БМВ апсірать". Ой, бик є бик, що тут скажеш.

Stuff писав: я думаю багато хто буде готовий виставити проти твого ланоса ряд машин марки хонда, ауді і бмв за ціною від 4 до 6 уй. які обставлять його у якості салону, розмірі салону, комфорту їзди, швидкості, економічності, фаршу і загального стану.
Може й так. але по-перше, рік випуску не обдуриш!!! Як ви цього не розумієте??? Та самий галімий 5-річний "церато" буде в 100 раз круче, БО ВІН НОВИЙ!!!!
І ще такий нюанс, немаловажний для українця, як ціна на сервіс і запчастини. Яку БМВ чи Ауді обставить ланоса в цьому показнику???
Ну я й кажу зазомбованийЙосип писав: тобі треба дати медаль захисника БМВ

- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
краще їздити на гарній e36 ніж на новенькому кориті типу ланоса чи церато
VAG вже не той
- Speedo
- Контактна інформація:
RULES писав: краще їздити на гарній e36 ніж на новенькому кориті типу ланоса чи церато
і попадати в бабоси? Нє, ну його впень. Я з тієї ж причини зміни амежку на ланоса, бо тре було "для роботи" і ні краплі не жалкую, хоча, поправді сказати - "омега" була самольот! Хоч і прожорливий досить

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
гарній чи справній?RULES писав: краще їздити на гарній e36

Sad, but true.
-
- Ім'я:Олександр
- Номер:ВС9417ВМ
- Контактна інформація:
Напевно наживу багато недругів своім постом,але наразі маючи 5кує бюджету скорше візьму ланоса ніж 30-ку за тіж гроші,т.к. машина для роботи на кожен день варіантів.... 

- Speedo
- Контактна інформація:
Olexandr мудре рішення! Тобі ж не для пантів, а для роботи 

- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
правильно читати на гарній І справній)BOXER писав:гарній чи справній?RULES писав: краще їздити на гарній e36шо важливіше? :)
ну дорожче трохи утримання е36 за ланос. але скільки того життя, треба і для себе подарунки робити
VAG вже не той
- Speedo
- Контактна інформація:
з нашими дорогами, то утримання буде не ТРОХИ більшим. А в ланоса ходова - вічна, перевірено на власному досвідіRULES писав: ну дорожче трохи утримання е36 за ланос.

Ну ладно, не хош ланоса - візьми лансера 9 2005-08 років, вони в ціні не набагато вище ланосів тих років. Дизайн БОМБА, машинка ЛЯЛЯ, місця трохи більше ніж в ланосі буде, та й не старйо, о, що головне!
Востаннє редагувалось Нед, 03 лютого 2013, 17:29 користувачем Speedo, всього редагувалось 1 раз.
- AnGeL
Speedo, ти якийсь такий неоднозначний в своїх висловлюваннях
вроді деколи шось по суті напишеш, а деколи сам собі суперечиш
Olexandr, фсьо, ти мені не друг тепер

Olexandr, фсьо, ти мені не друг тепер

Особливо прикольне у авео співвідношення розміру та висоти автомобіля, до розміру коліс.Speedo писав: в авео дизайн якийсь посимпатичніший, дутіший
Канешно, якщо не дано на нормальних машинах їздити то уже так щоб остаточноSpeedo писав: Принаймі теперішній власник дуже довольний і я б її ніколи не проміняв на БМВ тих років.

Мене теж часто всякі машини на світлофорі об'їжджають, але це є якраз тоді коли я не тягаюся а просто собі їду спокійно.Speedo писав: Доречі, вставляв бумарів на сівтофорах - як пити дати
Opel Omega B 2,5 має потужність 170 сил та прискорюється до 100км/год за 9,5 сек. в той час як BMW 525i за 8,6 секунди, тому про перемогу за рівних умов ти міг лише помріяти.
Чого мені боятися, мені за свої машини жодного разу встидно не було.Speedo писав: навіт боїшся тут признатися яку машину маєш
Для кожного дня використовую BMW 528i в кузові E39 1996 року виготовлення. Комфортний автомобіль з приємною динамікою та хорошою заводською комплектацією.

Моє хоббі та автомобіль вихідного дня це BMW 318is E30 у кузові купе. Куплена мною у 2009 році в досить класному стані у одного старшого дядька. І згодом доведена мною до ідеального стану та майже повної комплектації.

Speedo писав: Ой, бик є бик, що тут скажеш. Немає з ким говорити - зазомбований.
Не хвилюйся, читачі які читатимуть цю тему, судячи з манери спілкування самі зрозуміють хто тут рагуль і хто бикSpeedo писав: Та сам ти зі штрихами рагулізму я так поняв

Ти ще комфорт ланоса прирівняй до БМВ і Ауді... а хоча що я говорю, в тебе в голові два слова "дешевше і нове" інше там не прописаноSpeedo писав: І ще такий нюанс, немаловажний для українця, як ціна на сервіс і запчастини. Яку БМВ чи Ауді обставить ланоса в цьому показнику???

і взагалі проблема не в автомобілі, а проблема в заробітку. Заробляй більше і тоді не шкода буде на W140 S600 не те щоб по роботі, а в супермаркет за капустиною поїхати.
bmw-club.lviv.ua
-
- Контактна інформація:
Ну да нуда,ти коли зубилом іздив хоть у відповіть блимав.А на Прелюді навіть відфафакатись навзаєм невиходить...AnGeL писав: Olexandr, фсьо, ти мені не друг тепер![]()

- axel
Speedo писав: який буде по роках новіший, зате з.ч
Speedo писав: БО ВІН НОВИЙ!!!
Speedo писав: та й не старйо
Speedo писав: але дешевше
Speedo писав: дуже дешево
Speedo писав: як ціна на сервіс і запчастини
Speedo писав: і попадати в бабоси?

Славуту купити чи шо

bmw-club.lviv.ua
- Йосип
- Ім'я:Йосип
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Olexandr, та в нього там бумкає постійно що він нечує,а на дорогу дивится тільки в перід
навіть дівок тепер незамічає 

- AnGeL
Olexandr, Йосип, непідмахуйте) на зубилі навіть толком не їздив по львові, тому мало з ким пересікався) а на прелюді то завжди вітаюсь, коли когось бачу і впізнаю) а Йосипа тоді не бачив-не чув, бо зранку на воєнку їхав, спав на ходу, і музику слухав
а машину покоцав свою якраз бо завтикав на дєвок які криво припарковані в центрі стояли

а машину покоцав свою якраз бо завтикав на дєвок які криво припарковані в центрі стояли

- Контактна інформація:
Ну тоді прастітєльноЙосип писав:Olexandr, та в нього там бумкає постійно що він нечує,а на дорогу дивится тільки в перід![]()

Ну якшо бумкає і весь кузов вібрує.то може воно і правильно...Йосип писав:навіть дівок тепер незамічає

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Speedo, ото тебе накрило
До речі про те, що 5-ти річна Церато - це нове авто, то ти явно погарячився! Сміятись не пересміятись з того....
ПРо манеру розмови - промовчу, тільки висновки зроблю для себе.
А про розповіді типу - всі 15-тирічні бехи - то відра - не здивований це чути від людини, в якої основний смисл життя зводиться до "чимподешевше"
Думаю, що доказуючи всім сутність твердження "чому старше БМВ гамно" ти впершу чергу намагаєшся відмазатись перед собою "чому я не можу дозволити собі БМВ", а відповідь проста - бо ти ще не доріс ні морально, ні матеріально, щоб мати таке авто і діло навіть не в тому, що тобі не вистарчає грошей, а в тому, що ти не готовий їх на дане авто потратити, але це аж ніяк не означає, що це авто - гамно.
Пиши далі, хоч посміюсь.
Завжди люблю читати розповіді про "яке БМВ гамно" від тих, які "фарширують свої ланоси кривчицями", а про БМВ мають лише поняття, проїхавшись пасажиром один раз в того вуйка степана, який йно один кілюметр до зупинівки підкинув на свої бесі...
БМВ - для водія, тому всі, хто катались в ньому, як пасажири - йдіть покуріть книжки "как снять коробку на Ланосе"
на сієй мажорной нотє удаляюсь на півопітіє, на сіє мєропріятіє мене повезе японоавто з водієм - чудовою і найкрасивішою українською дівчиною - моєю дружиною :)

До речі про те, що 5-ти річна Церато - це нове авто, то ти явно погарячився! Сміятись не пересміятись з того....
ПРо манеру розмови - промовчу, тільки висновки зроблю для себе.
А про розповіді типу - всі 15-тирічні бехи - то відра - не здивований це чути від людини, в якої основний смисл життя зводиться до "чимподешевше"
Думаю, що доказуючи всім сутність твердження "чому старше БМВ гамно" ти впершу чергу намагаєшся відмазатись перед собою "чому я не можу дозволити собі БМВ", а відповідь проста - бо ти ще не доріс ні морально, ні матеріально, щоб мати таке авто і діло навіть не в тому, що тобі не вистарчає грошей, а в тому, що ти не готовий їх на дане авто потратити, але це аж ніяк не означає, що це авто - гамно.
Пиши далі, хоч посміюсь.
Завжди люблю читати розповіді про "яке БМВ гамно" від тих, які "фарширують свої ланоси кривчицями", а про БМВ мають лише поняття, проїхавшись пасажиром один раз в того вуйка степана, який йно один кілюметр до зупинівки підкинув на свої бесі...
БМВ - для водія, тому всі, хто катались в ньому, як пасажири - йдіть покуріть книжки "как снять коробку на Ланосе"
на сієй мажорной нотє удаляюсь на півопітіє, на сіє мєропріятіє мене повезе японоавто з водієм - чудовою і найкрасивішою українською дівчиною - моєю дружиною :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей