першим був ФОРДaxel писав: І взагалі Top Gear робив голосування, згадай хто на думку телеглядачів був у першій трійці

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
першим був ФОРДaxel писав: І взагалі Top Gear робив голосування, згадай хто на думку телеглядачів був у першій трійці
ЯСНО ЩО ТАК! Краще взяти "ланос", "авео" чи той самий "жигуль" 10-ку чи пріору, який буде по роках новіший, зате з.ч., чуть не в кожному сільському магазиніaxel писав: і тому я рішив купити ланоса
axel писав: Теми про правильний тюнінг Ланоса ще не було, створи її
а що там шарити? Стара іномарка - то є стара іномарка, чи то БМВ, чи то, навть "лексус", якщо вона добита до ручки, і заколхожена з цілою кучою жигульовських запчасти то вже поx.axel писав: що мені з ним про це говорти якщо я не шарю
Те що ти перечислив... воно уже з заводу не машина.Speedo писав: ЯСНО ЩО ТАК! Краще взяти "ланос", "авео" чи той самий "жигуль" 10-ку чи пріору, який буде по роках новіший, зате з.ч., чуть не в кожному сільському магазині Бо то ЩЕ машина
Розкрию секрет, у нас і новішу БМВ можна купитиSpeedo писав: але мова не йде про ті убиті тазіки 15-20 річної давності що продаються в нас.
А хто просить у стрітсракерів купувати трупи?Speedo писав: Бо то ЩЕ машина, а на наших дорогах і після наших стрітс*акерів вибач, але,БМВ якщо ще і машина, то вже точнро не іномарка - а труп
axel писав: Те що ти перечислив... воно уже з заводу не машина.
axel писав: Розкрию секрет, у нас і новішу БМВ можна купити
Їздив. От на пріорі не їздив, що правда то правда... на решта усьому що ти там перечисляв прийшлося... по кілька разів.Speedo писав: Бачиш, ти також, не їздив, а судиш
Твій "багатий досвід" (гнила Ibiza і Lanos з штирихами рагулізму) ніколи не дозволить тобі цього зрозуміти.Speedo писав: Що там вже крутого в 20-річному черупі ???
Speedo писав:20-річне БМВ якщо ще і машина, то вже точнро не іномарка - а труп
Speedo писав: саме юзають старі черпаки
ну так... куди їм до тобою перечислених: Авео, Ланоса та ПріориSpeedo писав: Що там вже крутого в 20-річному черупі ???
Що з того машина? я не побачив...axel писав: Speedo написав:
ЯСНО ЩО ТАК! Краще взяти "ланос", "авео" чи той самий "жигуль" 10-ку чи пріору, який буде по роках новіший, зате з.ч., чуть не в кожному сільському магазині Бо то ЩЕ машина
я думаю багато хто буде готовий виставити проти твого ланоса ряд машин марки хонда, ауді і бмв за ціною від 4 до 6 уй. які обставлять його у якості салону, розмірі салону, комфорту їзди, швидкості, економічності, фаршу і загального стану...Speedo писав: Ясно що краще ланос, чи будь-яка інша машина не старіша 5-ти років
BOXER писав: от таке бездушне відро, а ви пінетесь тут:
это лучшее що сказав власник душевної машиниBOXER писав: то не рятує від убогості зовнішнього вигляду
cdrom писав: Stuff, ти нам скажи, ти ту машину розумієш чи ні? бо я шось не поняв чому саме її треба "розуміти".
Ну ви ж не розумієтеAnGeL писав: cdrom, +1, теж цікаво чому саме її треба розуміти? от взяти хонду, її теж треба розуміти
Віталік вже в мене дивився машинку, хай думає і приймає рішенняBOXER писав: Stuff, та купи вже знов БМВ, чьо ти на тому відрі гоцаєш?
это 5цьBOXER писав: Stuff, та купи вже знов БМВ, чьо ти на тому відрі гоцаєш?
а що в ній розуміти? про неї:афігенна невбиваєма мегаекономічна машина із класним дизайном, великим салоном і веселем мотором..в ній є все, що потрібно, от тільки вона не бмвAnGeL писав: я теж можу сказати що хонду теж треба розуміти, і ти її походу не докінця розумієш
ти фома нешарющий!AnGeL писав: но Г3 за 7 кусків ета патєря-патєрь
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість