Ще просьба! Може хто має неробочий паяльник(100Ват), потрібне тільки жало діаметром-8,5-9мм, своє поламав коли нарізав протектор.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Жало вже знайшов!!!jetros писав: Ще просьба! Може хто має неробочий паяльник(100Ват), потрібне тільки жало діаметром-8,5-9мм, своє поламав коли нарізав протектор.
який розмір має бути?jetros писав: Прийму в дар з розібраної шафи задню стінку, там пресований картон товщиною-3мм, грубший не підходить! Самовивіз!
Одну задню стінку, б/у, ітак треба різати в розмір, хочу зашити дверки в бобіка.slim_painter писав: який розмір має бути?
Я також знаю де нове купити!slim_painter писав: ДВП нове чорнове по ціні 16,39 за м.кв.
Хлопаки, дякую!!! Мені треба всього листок - 1,5мх1м, Хчу вирізати для внутрішньої обшивки дверей, ітак зверху буде обклеюватись дермантіном. Треба любий б/у картон, там красоти і нового не треба!!!mazhor_chik писав: Можу дістати пресований картон, білий, товщина десь 3 мм...роміри приблизно 90х100 см (можу уточнити)...ціну домовимось...)
Вже з неділі заїду, якщо можна!mazhor_chik писав: якщо хочеш то є 120х92см...ціна-поїхати і забрати...
Точно, завтра заїду!mazhor_chik писав: ''Торпедо'' тобі в помощь
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей