A1 писав: навіть один бувший учасник цього форуму, який зараз живе в США має чи мав NSX

от таке бездушне відро, а ви пінетесь тут:

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
A1 писав: навіть один бувший учасник цього форуму, який зараз живе в США має чи мав NSX
даблепікфейл, в лом розписувати чомуBOXER писав: в нього RSX в профілі
про один з тих епік фейлів розпишу. бо мені не влом, і так нудноA1 писав: даблепікфейл, в лом розписувати чому
ну оте бездушне відро як ти кажеш, з К20 мотором, який в базі має 162 коника, і в комплектації type S якихось 203 конячки, і то як мінімум купе, а не направду бездушний седан, накшталт астри ГBOXER писав: от таке бездушне відро
A1 писав: має чи мав NSX
то не рятує від убогості зовнішнього вигляду і явно не співпадає з вихваляннями на попередній сторінціAnGeL писав: який в базі має 162 коника, і в комплектації type S якихось 203 конячки, і то як мінімум купе
AnGeL писав: має чи мав NSX
огого, ну нічого собіAnGeL писав: з К20 мотором, який в базі має 162 коника, і в комплектації type S якихось 203 конячки
Вузькоглазі вкрали у BMW згиб Хофмайстера!AnGeL писав: краще давайте трохи полийте брудом новий аккорд
ну так ти ж кажеш, шо в стоці вона має АЖ 162 к.с.AnGeL писав: в повному стоці
не схоже шо це біле чудо сфоткано телефоном біля під"їздуAnGeL писав: зробленої на телефон під підїздом
CAT писав: кароче, та ваша NSX якою гордяться всі Хондоводи... думаю її взагалі не існує, її ніхто ніколи навіть не бачив. тільки по тєліку...
я написав, шо в нього в профілі вже давно RSX і слова "навіть один бувший учасник..." не в тєму тут :)A1 писав: навіть один бувший учасник цього форуму, який зараз живе в США має чи мав NSX
а шо то він так на 3-ку смахує?AnGeL писав: краще давайте трохи полийте брудом новий аккорд
сконтактуйся з людиною і запитай перед тим як визначати, що в тєму. В мене більше інфи ніж в записі 5 річної давності в профілі.BOXER писав: я написав, шо в нього в профілі вже давно RSX і слова "навіть один бувший учасник..." не в тєму тут
встидAnGeL писав:axel, який з них?тицьни пальцем (обведи в паінті)
http://www.avtovip.com/art.php?id=300Вне всякого сомнения, он сделан “по мотивам” знаменитого “изгиба Хофмайстера”, впервые примененного этим дизайнером в 1961 году на автомобилях BMW и с тех пор вошедшего во все учебники по автомобильному дизайну. Это сразу же придало машине солидность и статусность, чего у предшественницы как раз и не было
чего у предшественницы как раз и не было
То у BMW як і ніздрі, і задній привід. Це характерна риса BMW... но точно не хонди.AnGeL писав: ,вкрали форму згину заднього бокового вікна
В мого брата є такее відро безформеннеAnGeL писав: попередниці
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей