Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вибір відеореєстратора
- Fokysnik
- Ім'я:Юрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Маю досвід користування DOD F880LHD (більше 2 років) і Prestigio RoadRunner 500 (пів року)
Вроді як практично той самий апарат і ніби нема чого переплачувати, але...
1. В Prestigio нема механічного нічного фільтра.
2. Жлоби дають короткий шнур живлення в прикурювач, прийшлося доштуковувати, шоб прокласти по даху-стійці-попід бардачок. В DOD вистарчає легко.
3. Prestigio зрідка але всетаки зависає, або перегружається. В DOD такого ні разу не помічав. (Можливо треба подивитись погуглити на рахунок прошивок)
Решта все одинакове - майже ідентичне.
Так що чи варто переплачувати чи не варто, особисто мені, тяжко сказати.
900 мені не подобається по кріпленню те, що він виступає вперед досить сильно. Не знаю чи на любе шкло стане - треба пробувати. Я не став ризикувати і пробувати. А при бажанні познімати даі-шників 880LHD чи RoadRunner500, можна легко зняти з кріплень і знімати з рук (акумулятора вистарчає). Та і дорожчий 900 -й.
Вроді як практично той самий апарат і ніби нема чого переплачувати, але...
1. В Prestigio нема механічного нічного фільтра.
2. Жлоби дають короткий шнур живлення в прикурювач, прийшлося доштуковувати, шоб прокласти по даху-стійці-попід бардачок. В DOD вистарчає легко.
3. Prestigio зрідка але всетаки зависає, або перегружається. В DOD такого ні разу не помічав. (Можливо треба подивитись погуглити на рахунок прошивок)
Решта все одинакове - майже ідентичне.
Так що чи варто переплачувати чи не варто, особисто мені, тяжко сказати.
900 мені не подобається по кріпленню те, що він виступає вперед досить сильно. Не знаю чи на любе шкло стане - треба пробувати. Я не став ризикувати і пробувати. А при бажанні познімати даі-шників 880LHD чи RoadRunner500, можна легко зняти з кріплень і знімати з рук (акумулятора вистарчає). Та і дорожчий 900 -й.
- Mick
- Ім'я:Юра
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Re: Відеореєстратор!
купив фейк F900lhd і наразі повністю задоволений, єдиний глюк якщо глушиш машину і заводиш в період до 3хв чомусь не завжди знову вмикаєтсья відеозапис автоматом незнаю як це пояснити, а решта - жодних глюків,всі ці морози машина на стоянці його навіть не знімаю, дроту хватило в притик щоб протягнути через стойку до прикурювача, знімає відео не знімаючись з лобового як прямо так збоку так і на себе, по якості задовільняє. Кому буде цікаво поділюсь ссилкою де саме купляв даний апарат так як серед фейків ще треба вибирати кращий фейк :)
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
MAGYLA, подивившись наступні відеоролики, вже шось засумнівався при виборі між QStar A5 Night V2 і TeXet DVR-570FHD...По ціні вони приблизно однакові. В Texet нічне відео реально краще (навіть судячи з роликів на ютубі, хоча там і ріжеться якість). Зупиняє тільки те, що Texet виробляється в Китаї, хоча компанія російська... В обзорах пишуть, що там встановлений якийсь супер-новий відеочіп Ambarella A5s, в якого покращена нічна зйомка. Може хтось вже мав з цим реєстратором справу? Хто може його дістати, по якій ціні і як справи з гарантією?MAGYLA писав:а на рахунок QStar A5 Night V2 вже передумав? чи якійсь відгуки погані про нього найшов?Yuzer писав: DVR 570 В нього дійсно висока якість нічної зйомки
Ось приклади нічного відео з нього:
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Yuzer, є такі:
Автомобільний відеореєстратор Tenex DVR-510 FHD (5Mpx, CMOS, цифровий зум 4x, кут огляду - 120 град., 1920x1080, NTSC/PAL, AVI, MPEG, 1.5" LCD-дисплей, підтримка карт памяті Micro SD до 32 GB, USB, HDMI, AV-out, вбуд. мікрофон і динамік, G-сенсор, захист файлів (SOS), безперевний запис, запис по циклу, відображення дати і часу, інфрачервоне нічне бачення, встановлення тривалості запису, одночасний запис і відтворення відео, детекція руху, Li-pol 400 mAh, 107x63х36 мм, 73 гр)
Автомобільний відеореєстратор Tenex DVR-520 FHD (5.0 Mpx, CMOS, 4x
digital zoom, 1.5” TFT LCD, 1080FHD 1920x1080, AVI, MPEG, Micro SD (up to 32 GB), вбудований динамік і мікрофон, G-сенсор, GPS, безперервний запис, запис по циклу, відображення дати і часу, інфрачервоне нічне бачення, автостарт при ввімкненні двигуна, одночасний запис і відтворення відео, USB, HDMI, AV-out, Li-pol 400mAh)
Автомобільний відеореєстратор Tenex DVR-545 FHD (5.0 Mpx, CMOS, Digital zoom 4x, 1.5” TFT LCD, 1080FHD 1920x1080, AVI, MPEG, slot Micro SD (up to 32GB), GPS, G-сенсор, захист файлів (SOS), безперервний запис, запис по циклу, відображення дати і часу, інфрачервоне нічне бачення, автостарт при ввімкненні двигуна, встановлення тривалості відеозапису, одночасний запис і відтворення відео, вбуд. мікрофон і динамік, USB, HDMI, AV-out, Li-pol 400mAh)
Fokysnik, цікаво, бо також користуюсь з червня місяця RoadRunner 500 і ніяких підвисань чи перевантажувань не було. Через 3 місяці користування обновив прошивку і на тому все, далі користуюсь на своє задоволення. Звернись по-гарантії, в мене наприклад 2 роки гарантія!
Автомобільний відеореєстратор Tenex DVR-510 FHD (5Mpx, CMOS, цифровий зум 4x, кут огляду - 120 град., 1920x1080, NTSC/PAL, AVI, MPEG, 1.5" LCD-дисплей, підтримка карт памяті Micro SD до 32 GB, USB, HDMI, AV-out, вбуд. мікрофон і динамік, G-сенсор, захист файлів (SOS), безперевний запис, запис по циклу, відображення дати і часу, інфрачервоне нічне бачення, встановлення тривалості запису, одночасний запис і відтворення відео, детекція руху, Li-pol 400 mAh, 107x63х36 мм, 73 гр)
Автомобільний відеореєстратор Tenex DVR-520 FHD (5.0 Mpx, CMOS, 4x
digital zoom, 1.5” TFT LCD, 1080FHD 1920x1080, AVI, MPEG, Micro SD (up to 32 GB), вбудований динамік і мікрофон, G-сенсор, GPS, безперервний запис, запис по циклу, відображення дати і часу, інфрачервоне нічне бачення, автостарт при ввімкненні двигуна, одночасний запис і відтворення відео, USB, HDMI, AV-out, Li-pol 400mAh)
Автомобільний відеореєстратор Tenex DVR-545 FHD (5.0 Mpx, CMOS, Digital zoom 4x, 1.5” TFT LCD, 1080FHD 1920x1080, AVI, MPEG, slot Micro SD (up to 32GB), GPS, G-сенсор, захист файлів (SOS), безперервний запис, запис по циклу, відображення дати і часу, інфрачервоне нічне бачення, автостарт при ввімкненні двигуна, встановлення тривалості відеозапису, одночасний запис і відтворення відео, вбуд. мікрофон і динамік, USB, HDMI, AV-out, Li-pol 400mAh)
Fokysnik, цікаво, бо також користуюсь з червня місяця RoadRunner 500 і ніяких підвисань чи перевантажувань не було. Через 3 місяці користування обновив прошивку і на тому все, далі користуюсь на своє задоволення. Звернись по-гарантії, в мене наприклад 2 роки гарантія!
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Yuzer
topper, Tenex абсолютно не до порівняння з TEXETом.... Ось нічне відео з Tenexa:
Взагалі нічого не видно, навіть світла власних фар...
Взагалі нічого не видно, навіть світла власних фар...
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- topper
Yuzer, я зрозумів. Хіба з понеділка спитаю за цю (TeXet DVR-570FHD) модельку...

- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
так, нічна зйомка там на хорошому рівніYuzer писав: вже шось засумнівався при виборі між QStar A5 Night V2 і TeXet DVR-570FHD
в QStar A5 великий + це його компактність
але тре буде більше погуглити про TeXet DVR-570FHD
тим не менше
MAGYLA писав: пропонуйте, хто може найдешевше дістати якійсь з цих девайсів Qstar A5 v.3, Аbee V31, Аbee V32
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
що мене ще смущає, що TeXet DVR-570FHD на новішому проці Ambarella A5, коштує в середньому гривень на 300 дешевше ніж QStar A5 Night V2 чи QStar A5 City V3 на проці Ambarella A2Yuzer писав: QStar A5 Night V2 і TeXet DVR-570FHD...По ціні вони приблизно однакові.

знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
все залежить від накрутки. Як на мене, на них ціна і так досить високаMAGYLA писав: що мене ще смущає, що TeXet DVR-570FHD на новішому проці Ambarella A5, коштує в середньому гривень на 300 дешевше ніж QStar A5 Night V2 чи QStar A5 City V3 на проці Ambarella A2
- Yuzer
хз... може через то, що кюстар - типу "фірмА", корея, а тексет - Росія/Китай... А звідки інформація, що на кюстарах стоїть Ambarella A2? На сайті виробника (якщо це офіційна версія сайту... ) такого не знайшов...MAGYLA писав: що мене ще смущає, що TeXet DVR-570FHD на новішому проці Ambarella A5, коштує в середньому гривень на 300 дешевше ніж QStar A5 Night V2 чи QStar A5 City V3 на проці Ambarella A2
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Появлюсь и я в этой теме :
Кто стыкался и имеет опыт по работе с Prestigio Roadrunner 500- 510 и какая меж ними разница (кроме тех цыфр которые я нашол в этих ваших интернетах). Во многих пишут что не хватает кабеля у других прошивки глючат и т.д. по этой модели (510) мало инфыю.Будут ли проблемы с установкой в авто 2108 низкая панель ?
Заранее спасибо.
Кто стыкался и имеет опыт по работе с Prestigio Roadrunner 500- 510 и какая меж ними разница (кроме тех цыфр которые я нашол в этих ваших интернетах). Во многих пишут что не хватает кабеля у других прошивки глючат и т.д. по этой модели (510) мало инфыю.Будут ли проблемы с установкой в авто 2108 низкая панель ?
Заранее спасибо.
З повагою Black.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Black, юзаю 500, проблем за пів року жодних. 
це як розуміти?Black писав: ). Во многих пишут что не хватает кабеля

- Vusiko
Black, ти ще з Фобосом про 300 поговори, мені його нічна зйомка і функції більше подобаються
- topper
Black, в мене низька панель, кобеля від прикурювача і до зеркала салону і ше + лишається добрий кусок! Глюків не було, працює стабільно. Може то не прошивки глючать, а карти пам"яті? Кріплення в мене вже більше пів року як в салоні і ніразу не було проблем(не відлітало, не відклеювалось)! Я задоволений.

- topper
Vusiko, треба було через мене брати

- Vusiko
що брати? Ти мені краше порішай щовший шнур до прикурювача, бо я сховав під ошивкою. а см 10 бракуєtopper писав:Vusiko, треба було через мене брати![]()

-
- Ім'я:andrij
- Номер:777
- Контактна інформація:
topper, через тебе скільки ?
- topper
Vusiko, дивись і вчись: купляєш розгалужувач прикурювача(2 і більше гнізда)...хід думки вловлюєш?

- topper
andrijjj, Наразі є Prestigio RoadRunner 300 в районі 80$ Якщо цікавить саме 500 - скажу з понеділка його долю :)

- Vusiko
Та фігня стоїть в бардачку, але оскільки дріт зарядки закороткий то воно всьо там в натянутому вигляді висить. ...хід думки вловлюєш?[/off]topper писав:Vusiko, дивись і вчись: купляєш розгалужувач прикурювача(2 і більше гнізда)...хід думки вловлюєш?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей