Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Зміни в дорожньому русі
may
Ім'я:Ihor
Стать:чоловік
Номер:7044
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази
Re: Зміни в дорожньому русі

Повідомлення may » П'ят, 25 січня 2013, 10:40

Хлопці!
як ЗАРАЗ з трасою на Рівне?
Хто що чув-бачив? Там обледеніння було/є?
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

cdrom
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 0
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення cdrom » П'ят, 25 січня 2013, 10:47

may, їхав у понеділок, догога була дуже слизька, сніжна місцями, тут кидали статтю з ЗІКу де вантажівка, яка перевозила опелі перевернулась на бік...
A goal without a plan is just a wish

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044

Повідомлення may » П'ят, 25 січня 2013, 14:10

от я і цікавлюсь - що там зараз!
Хто знає?
Скільки часу закладати на маршрут Львів-Рівне? :) На сьогоднішній вечір!?
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » П'ят, 25 січня 2013, 16:02

3,5 години закладай. Їздив в Пн, пару раз думав шо не вартувало.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

cdrom
Контактна інформація:

Повідомлення cdrom » П'ят, 25 січня 2013, 16:23

я теж їхав майже 3,5год, виїхав о 6-й ранку...
A goal without a plan is just a wish

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Суб, 26 січня 2013, 00:29

Зверніть увагу, що вже встановили знак "Рух заборонено" !!!!

Переглянути більшу карту
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Vusiko » Суб, 26 січня 2013, 08:10

topper писав: Зверніть увагу, що вже встановили знак "Рух заборонено" !!!!
він там пів року вже стоїть

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 26 січня 2013, 20:55

Denja писав: 3,5 години закладай. Їздив в Пн, пару раз думав шо не вартувало.
я до сих пір вважаю шо я зря поїхав на київ в середу вночі.... поперше зі Львова о рівного години 3-4 їхав, в рівному схарився ліг поспати, після рівного ще км 100 такої дороги - лід і сніг і ями місцями.

але то фігня... в столиці застряг :facepalm з тим вагеном довбаним :facepalm

*Lesyk*
Тюнінг клуб
Ім'я:Олександр
Контактна інформація:

Повідомлення *Lesyk* » Суб, 26 січня 2013, 21:06

LEgEnDA писав: з тим вагеном довбаним

неубіваєма машина [цензура] ;) :facepalm

topper

Повідомлення topper » Суб, 26 січня 2013, 21:28

Vusiko, О, дядьку, він там більше місяця як не було знаку :facepalm !
Тема повідомлення: Re: Зміни в дорожньому русі
Додано: 07 грудня 2012 18:12

Сьогодні їхав і офігів: раніше був знак(цегла) при повороті з Шевченка на Генерала Юнакієва(паралельна Луцького), а сьогодні їду з Д.Бортнянського на Шевченка через Юнакієва, а на зустріч сміло народ валить, я глиб - стовб є, а знаку нема !!!!
Будьте уважні та обережні.

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Vusiko » Суб, 26 січня 2013, 21:32

topper, тоді пірдон, рідко там їзджу ;)

serega_l1
Ім'я:Сергій
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Суб, 26 січня 2013, 21:48

ibit писав: повернусь до знаку перед хімічною "рух по смугах"
а де там такий знак?

topper

Повідомлення topper » Суб, 26 січня 2013, 21:50

Vusiko, нєфіг зімною сперечатись :roll :sing 8-)

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 26 січня 2013, 21:59

*Lesyk* писав: еубіваєма машина [цензура]
ти краще знайди лавету ы приъдь за мною :D :facepalm

gribkoff777
Ім'я:Тарас
Номер:BC ☻ AA
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Вів, 05 лютого 2013, 11:32

Ще не зміни, але пропозиція є:
http://zik.ua/ua/news/2013/02/05/392088
Вівторок
05 лютого 2013

10:41
У Львові знову горіла ліфтова шахта у будинку Рух тролейбусів № 2, 9, 5 та 10 у Львові відновили
У Львові пропонують закрити для проїзду вулицю Ф. Ліста
Заступник голови робочої групи з питань впорядкування транспортного руху, паркування і пішохідних зон Львівської міської ради Олег Шмід вважає, що вулицю Ференца Ліста потрібно закрити для проїзду.
-AAA+

Таку думку він висловив 4 лютого під час громадських слухань проекту «Концепція створення впорядкованих паркувальних та пішохідних зон у центральній частині Львова» та Програми реалізації першої стадії цієї концепції.

Зокрема, представляючи програму, він зазначив, що її перший етап передбачає реалізацію пілотного проекту, який полягає в організації закритих платних паркувальних зон автотранспорту на вул. Валовій та пл. Міцкевича (загальна кількість паркомісць – 120), а також у встановленні фізичних бар’єрів для запобігання транзитного руху та паркування приватного автотранспорту в пішохідній зоні в історичному ядрі міста.

У цих місцях встановлять термінали, а водії отримуватимуть магнітні карточки для оплати за паркування. Вартість паркування складатиме 4 грн за годину. Олег Шмід зазначив, що парковка на вул. Валовій буде тимчасовою. «Згодом ми відновимо проїзд по цій вулиці», – додав він.

На другому етапі програми реалізації першої стадії концепції створення впорядкованих паркувальних та пішохідних зон у центральній частині Львова передбачається створення паркувальних зон на пл. Маланюка і пл. Св. Теодора. «Це дасть центральній частині міста додатково 280 паркомісць», – зазначив Шмід.

«На цьому етапі не передбачається закриття вулиці Чайковського повністю, залишиться проїзд по вул. Ковжуна і по вул. Ф. Ліста. Багато водіїв використовують цей скорочений проїзд, аби виїхати на пл. Міцкевича по вул. Коперника. Але, думаю, на наступних етапах треба буде закрити цей проїзд, оскільки вул. Ф. Ліста – малесенька і вузька, вона не повинна слугувати такому потужному наскрізному проїздові. Це не є вулиця для транзитного проїзду, але, щоб її закрити, потрібно реалізувати другу стадію концепції, яка полягає в запровадженні транспортної організації дорожнього руху, що передбачена генпланом міста», – зазначив Олег Шмід.

«У майбутньому треба знайти способи, аби вул. Ф. Ліста була закритою», – підкреслив заступник голови робочої групи з питань впорядкування транспортного руху, паркування і пішохідних зон Львівської міської ради.

Олег Шмід підкреслив, що в результаті реалізації програми, можна буде отримати 400 платних паркувальних місць в околицях історичного ядра Львова, що дозволить облаштувати чотири пішохідні зони, які будуть повністю вільними від паркування.

Натомість, не всі присутні на громадських слуханнях погодились із тим, що закриття для проїзду вул. Ф. Ліста є доречним. Зокрема, президент благодійного фонду «Збереження історико-архітектурної спадщини міста Львова» Андрій Салюк зазначив: «Транспортна система, яку запропонував міськвиконком, скерувала туди значний потік автотранспорту… Говорити, що цю вулицю треба закрити, означає заблокувати величезну ділянку для проїзду авто».

Олег Шмід на це відповів, що наразі закриття вулиці Ліста перебуває у вигляді ідеї.

Довідка IA ZIK.

У Львові розробили концепцію впорядкування вуличного паркування в центральній частині міста з паралельним створенням вільних від транспорту пішохідних зон. Мета – повністю вивести вуличне паркування з центру Львова і сприяти найбільш гармонійному використанню громадського простору в інтересах усіх мешканців міста.

Концепція поділяється на три стадії, кожна з яких має свій термін виконання, інформує прес-служба ЛМР.

Перша стадія передбачає три етапи. На першому етапі створюються платні паркувальні зони з контрольованими в’їзними і виїзними терміналами на межі або поблизу історичного ядра міста з блокуванням доступу транспорту в пішохідну зону.

Зокрема, платні паркувальні зони будуть облаштовані на вул. Валовій та на пл. Міцкевича, загальною кількість 120 паркомісць.

«Оголошено тендер щодо визначення оператора паркувальних зон – на вул. Валовій та на пл. Міцкевича. Детально описано додаткові умови до конкурсантів – наявність диспетчерського пункту, наявність відеомоніторингу, кабельного зв’язку з диспетчерським пунктом, встановлення певної кількості велостійок. І описали принцип дії такого майданчику – встановлення в’їзного терміналу, а також виїзного, який би дозволяв оплачувати як купюрами, так і платіжними картками і безконтактними картками. Безконтактні картки будуть абонементськими, їх можна буде купити і мати певний дисконт протягом певного часу», – зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

Як додав радник міського голови з питань влаштування велоінфрастурктури Олег Шмід, 26 жовтня буде оголошено тендер на закупівлю обладнання для закритих паркувальних зон та болардів, які будуть регулювати рух у пішохідній зоні.

«Пілотний проект створення паркувальних зон реалізовуватиметься за рахунок коштів приватного бізнесу. Є плани закрити історичне ядро для проїзду автомобілів вже до кінця року, і навесні продовжити роботи по обладнані паркувальних зон», – зазначив Олег Шмід.

На другому етапі врегульовується паркування поза цими зонами в межах кільця, окресленого пл. Торгова, вулицями Городоцька, Менцинського, Листопадового Чину, Університетська, Січових Стрільців, Словацького, Стефаника, Дудаєва, Григоровича, Мартовича, Грушевського, Скельна, Костомарова, Шота Руставелі, Франка, Винниченка, Кривоноса, Гонти, пл. Осмомисла.

На другому етапі здійснюється також поширення пішохідних зон на ділянку вулиці Сербська від площі Соборної до вул. Валової, а також на вулицю Ліста.

Для запобігання паркуванню в недозволених місцях застосовуються такі технічні засоби, як стовпці, вази, велостійки, огородження, а на вулицях з пасажирськими маршрутами – виділені смуги для громадського транспорту, захищені високими бордюрами чи іншими профільними формами. Організовується робота евакуаторів у співпраці з Державною автоінспекцією.

На третьому етапі облаштовується закрита платна паркувальна зона в північній частині міського центра в районі площі Теодора. Одночасно створюються дві пішохідні зони: 1) в околицях площ Старий ринок, Вічева та Звенигородська; 2) на схилах Високого замку на ділянці вулиць Смерекова та Пильникарська. Термін виконання – кінець 2013 року.

Друга стадія: облаштування паркоматами відкритих паркувальних зон із транзитним рухом автотранспорту в наближених до центру дільницях. Домінує принцип: чим ближче до центру міста, тим дорожчим стає автомобіль. Крім того, нерегламентований заїзд транспортного засобу в пішохідну зону, на тротуар або велосипедну доріжку суворо карається штрафами. Термін виконання – 2014-2016 роки.

Третя стадія: будівництво підземних і багатоповерхових паркінгів і поступова сумірна ліквідація вуличних паркувальних зон.

На цьому етапі кожне введення нового паркомісця поза межами вулиці повинно супроводжуватися ліквідацією вуличного паркомісця. Очікується покращення вуличної інфраструктури, розширення пішохідної зони й інтенсивний розвиток веломережі. Термін виконання – 2017-2022 роки.

Розробники концепції переконані, що її реалізація сприятиме покращенню роботи транспортної системи; зростанню туристичної привабливості Львова; конкурентності Львова порівняно з іншими містами; притоку інвестицій в інфраструктуру; підвищенню прибутковості приватного бізнесу в центральній частині міста; екологічній ситуації.
а також:
http://zik.ua/ua/news/2013/02/05/392052
Пл. Катедральну у Львові обіцяють звільнити від авто. Люди ледь «пролазять» до храму
У 2013 році площу Катедральну, що в центрі Львова, обіцяють звільнити від паркування автомобілів.
-AAA+

Зокрема, 4 лютого під час громадських слухань проекту «Концепція створення впорядкованих паркувальних та пішохідних зон у центральній частині Львова» та Програми реалізації першої стадії цієї концепції до її авторів звернувся представник Латинського катедрального собору о. Іван, який зазначив, що масове паркування авто під стінами Катедри перешкоджає львів’янам і туристам у відвідуванні храму. Особливо важко потрапити до святині інвалідам та людям похилого віку.

Парафіянам доводиться фактично пролазити між машинами, наголосив представник Катедри.

Заступник голови робочої групи з питань впорядкування транспортного руху, паркування і пішохідних зон Львівської міської ради Олег Шмід на це зазначив: «Цього року ви побачите вільну площу від автомобілів».

Нагадаємо, у Львові розробили концепцію впорядкування вуличного паркування в центральній частині міста з паралельним створенням вільних від транспорту пішохідних зон. Мета – повністю вивести вуличне паркування з центру Львова і сприяти найбільш гармонійному використанню громадського простору в інтересах усіх мешканців міста.
Хочеш миру - готуй Parabellum

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Вів, 05 лютого 2013, 11:42

А я ЗА :sing
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

topper

Повідомлення topper » Вів, 05 лютого 2013, 11:45

Понакупляли консервних банок і нема як до костелу добратись :facepalm

RULES
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » Вів, 05 лютого 2013, 11:56

я за закриття ференца ліста для авто.
VAG вже не той

topper

Повідомлення topper » Вів, 05 лютого 2013, 12:08

Взагалі всі авто [цензура] з центра! На пішкарус всіх пересадити, ліньтяї жирні :)

RULES
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » Вів, 05 лютого 2013, 12:15

topper писав:Взагалі всі авто [цензура] з центра! На пішкарус всіх пересадити, ліньтяї жирні :)
+100500. за 20хв можна і пішки перейтись в любу точку центру
VAG вже не той

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей