Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Претензії JustBe до клубу
21043 SW
Ім'я:Юрий
Стать:чоловік
Номер:ВС6666АК
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Претензії JustBe до клубу

Повідомлення 21043 SW » Пон, 08 жовтня 2007, 18:55

Just be писав:З самого початку в вас питання віку не правильно поставлене
Вопрос поставлен правильно был, желание быть вожатым в пионерлагере нет не у кого и особенно нести ответственность в те случаи когда кто то что то сделает не хорошее. Ну нас тут на форуме Андрюха малый был (из клуба страусов) та его батя мне вечером в воскресенье звонил Где мой сын, ты ж президент клуба!!! :shock Может поехать памперс поменять :D Я умею. Я думаю Вася правильно ответил - пиво, женщины и сигареты только после 21 года (ладно, бабы с 16 :D )
Just be писав:і от тоді мені один клабер (не будем імен називати) сказав, от тіпа тобі буде 20, а ти на форумі постав 21, і ми тебе візьмем.
Это Тебе сказал какой то не хороший клабер, Я думаю это был не Я, так как Я человек принципа. 8) Если не тайна можешь его имя написать тут. Ну и саме главное, при вступлении Ты заполняешь анкету, а там все видно.
Just be писав:Моя відповідь тоді була негативна, так як бажання попасти в клуб не було сильнішим ніж прогинатись під якісь не понятні правила
К сожаление Твоя привычка прогибаться на работе сильно отличается от прогибание под правила. Ты ж не ездишь на красный - это не по правилам, а если едешь значит дурак. ИМХО
Dj kvass писав:З твоєї сторони був ультиматум типу я на форумі чому я не в клубі.
Вася, это был не ультиматум, а самый главный аргумент. Я как сейчас помню - на на форуме больше 6 мес. - бери меня в клуб :D
Just be писав:перед драгом, за день, приїхали на трасу щоб привести її в порядок, а там були колеса палені, з клубу тоді здається був хтось один, все решта були люди з форуму, які потім і скинулись грошима для того щоб дати пожарнікам, щоб вони то все водою змили.
Ты знаешь, у меня фото есть кто там убирал, а еще пользователи нашего форума очень хорошо знаю кто и когда эту резину палил. А то что ребята с WRC нам помогали это факт. Ага, становиться понят, дал денег, это аргумент. Так Я тоже помыть асфальт денег давал и ничего, и подарков Вам всем на 150 своих рублей купил в "Пикассо" и ничего, главное праздник был, а Ты на драг за эти деньгу попал и получил удовольствие. Так сказать - за удовольствие надо платить ;)
Там еще на другой странице сообщение Вавана есть. Так он тоже не плохой пацан, но в клуб не попадал, так как мал был.
Бардак, когда толпа большая, вот в DMS порядок, 5 челов и все чики.
Я думаю тема появилась после моего сообщения и такие темы толжны жить, каждый может найти себе тут нужный ответ.
П.С. Ждем слет БМВ машин, штук под 50 будут приятно увидеть.
П.П.С. Тут Фикус недавно клинул клич и пол города приехало погонять, так что ждем ответ от БМВ-клуба. Спасибо за внимание 8)
Dynamic Sport Latvia

Dj kvass
Президент клубу
Ім'я:Василь Степанович
Номер:0020
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Пон, 08 жовтня 2007, 20:59

ghost™ писав:гм, а шо є велика різниця між членами і просто друзями?
А те що вони знають набагато більше,впливають на організацію, про знижки змовчу :ninja ,всебічна допомога клубу......

Just be

Повідомлення Just be » Пон, 08 жовтня 2007, 23:42

21043 SW писав:Вопрос поставлен правильно был, желание быть вожатым в пионерлагере нет не у кого и особенно нести ответственность в те случаи когда кто то что то сделает не хорошее. Ну нас тут на форуме Андрюха малый был (из клуба страусов) та его батя мне вечером в воскресенье звонил Где мой сын, ты ж президент клуба!!!
Значить зараз в вас получається піонерлагерь ... ок, понятно. Ти класно найшов кого в приклад давати :D :D
21043 SW писав:Это Тебе сказал какой то не хороший клабер, Я думаю это был не Я, так как Я человек принципа. 8) Если не тайна можешь его имя написать тут. Ну и саме главное, при вступлении Ты заполняешь анкету, а там все видно.
Ну він зараз "займає" як і тоді не останнє місце в вашому клубі, ім"я не буду говорити, не через повагу до нього, бо її давно нема, а через людські принципи.
21043 SW писав:К сожаление Твоя привычка прогибаться на работе сильно отличается от прогибание под правила. Ты ж не ездишь на красный - это не по правилам, а если едешь значит дурак. ИМХО
Тобто ти підтримуєш ту пропозицію шо тоді була мені сказана щоб прибавити собі вік на форумі ? Получається так. Бо я тільки то мав на увазі.
21043 SW писав:Вася, это был не ультиматум, а самый главный аргумент. Я как сейчас помню - на на форуме больше 6 мес. - бери меня в клуб :D
Якщо чесно, то в той момент я не знав про 21 рік, а взнав вже по розмові, а знав тільки про пів року.
21043 SW писав:Ты знаешь, у меня фото есть кто там убирал, а еще пользователи нашего форума очень хорошо знаю кто и когда эту резину палил. А то что ребята с WRC нам помогали это факт. Ага, становиться понят, дал денег, это аргумент. Так Я тоже помыть асфальт денег давал и ничего, и подарков Вам всем на 150 своих рублей купил в "Пикассо" и ничего, главное праздник был, а Ты на драг за эти деньгу попал и получил удовольствие. Так сказать - за удовольствие надо платить ;)
Ну якщо є фотки то значить ти без проблем побачиш хто був, хоча я не пригадую шоб там хтось фоткав. Гроші тут взагалі хз до чого, не в них щастя, і я ніколи не переводив на матеріальне. Про пікассо, хз, що ти маєш на увазі, мене тоді не було, якщо зробив таке то плюс тобі, але повторю знов, гроші то фігня.
21043 SW писав:Я думаю тема появилась после моего сообщения и такие темы толжны жить, каждый может найти себе тут нужный ответ.
Тема появилась, коли Єлік написав про то як ми бмв-шніки збираються на проспекті. Мол хулі там їх є, і толку з них ніякого.
21043 SW писав:П.С. Ждем слет БМВ машин, штук под 50 будут приятно увидеть.
В майбутньому все можливо.
VAVAN писав:Я так і не догнав по суті вагу питання.
Я думаю шо ті месаги з яких все почалось вже удалили, а це винесли окремо.
BOXER писав:Я вважаю дана тема не є необхідною для обговорення на форумі, оскільки тут будуть переписуватись Just Be i члени ЛТК, які чимось не догодили останньому.
Мені не догодили ? В чому ? Тут обговорюються деякі нюанси в зовнішніх відносинах :D клубу, і все.

21043 SW
Ім'я:Юрий
Номер:ВС6666АК
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Вів, 09 жовтня 2007, 01:53

Just be писав:Значить зараз в вас получається піонерлагерь
Да, хз. что получилось, Я в другом клубе, а что Я хотел не выходит, Я про возраст.
Just be писав:ім"я не буду говорити, не через повагу до нього, бо її давно нема, а через людські принципи.
Ты знаешь, Я парень взрослый, это Я, то скажи сразу, если кто то другой то вообще без проблем, говори, решим.
Just be писав:Тобто ти підтримуєш ту пропозицію шо тоді була мені сказана щоб прибавить собі вік на форумі ?
Да мне [цензура] сразу, заполнив анкету, если не попадаешь, [цензура] сразу и все. :D
Just be писав:Тобто ти підтримуєш ту пропозицію шо тоді була мені сказана щоб прибавити собі вік на форумі ? Получається так. Бо я тільки то мав на увазі.
Я вообще ничего не решаю в клубе, но и Твое решение не правильное и мнение изначальное. Меньше 21 - [цензура].!!!
Just be писав:Якщо чесно, то в той момент я не знав про 21 рік, а взнав вже по розмові, а знав тільки про пів року.
Это Твои проблемы, что Ты знал.!!!!
Just be писав:мене тоді не було, якщо зробив таке то плюс тобі, але повторю знов, гроші то фігня.
Я тоже не ставил за главное. Я только, что пришел с пьянки, и чел который был в Пикассо, сказал, круто по гуляли
Just be писав:Я думаю шо ті месаги з яких все почалось вже удалили, а це винесли окремо.
Главное не мурчать без темы, простите если Я пьян. :D :beer
Dynamic Sport Latvia

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Вів, 09 жовтня 2007, 08:06

Just be писав:Тема появилась, коли Єлік написав про то як ми бмв-шніки збираються на проспекті. Мол хулі там їх є, і толку з них ніякого.
Тема появилась після того як ти написав, що "приїжай на проспект, бо тут самі флудери"!
Крім того бмв-шників і дійсно на проспекті я більше 5-ти ніколи не бачив :D Хіба я сказав щось не так?
volleyball.lviv.ua/blog/

Terry
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Вів, 09 жовтня 2007, 08:42

Блін, не розводьте флуду, кому потрібні оті вирішення внутрішніх проблем. А то як діти в яких цукерку відібрали: "а ти, а той, а нашо, а я так не хочу".....
Чого жити старим і ворохобити стару брудну білизну??? Негативні момент бувають усюди. Треба думати про майбутнє.

П.С. Аклуби вони ж різні бувають. Як сказав один чоловік - клуб то як пісочниця в якій бавляться по своїх інтересах. Комусь достатньо 5чол щоб пиво попити, а комусь треба і 15, щоб організувати якесь дійство.

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Вів, 09 жовтня 2007, 08:46

Хех... признаюсь:) цю цінну пораду ДжастБі про вік дав я.... а шо мені було робити якшо він при кожній зустрічі нив про вступ до клубу?

JustBe а оскільки ти вже дорослий, то коли виставляєш претензії то називай імена, це буде по дорослому.

C#@O$
Тюнінг клуб
Ім'я:Ігорко
Контактна інформація:

Повідомлення C#@O$ » Вів, 09 жовтня 2007, 08:49

- тепер він не хоче до клубу бо в нього вже є бмв, якби був якийсь жигулятор - просився б і надалі.

Just be

Повідомлення Just be » Вів, 09 жовтня 2007, 08:51

21043 SW писав:Ты знаешь, Я парень взрослый, это Я, то скажи сразу, если кто то другой то вообще без проблем, говори, решим.
То не ти був, якщо дуже цікаво хто в них такий затєйнік, то при зустрічі розкажу.
Yelik писав:Тема появилась після того як ти написав, що "приїжай на проспект, бо тут самі флудери"!
Крім того бмв-шників і дійсно на проспекті я більше 5-ти ніколи не бачив :D Хіба я сказав щось не так?
Про флудерів я коли написав то поставив смайл в кінці, шо собою підкреслює то шо це сказане в прікол, а ти написав трошки в інакшому тоні, от через то все і почалось.
Terry писав:П.С. Аклуби вони ж різні бувають. Як сказав один чоловік - клуб то як пісочниця в якій бавляться по своїх інтересах. Комусь достатньо 5чол щоб пиво попити, а комусь треба і 15, щоб організувати якесь дійство.
Істинна.

Пропоную тему знести [цензура]. Так як вроді дойшли до логічного кінця. Або принаймі переіменуйте, бо в мене ніяких притензій немає.

Just be

Повідомлення Just be » Вів, 09 жовтня 2007, 08:57

Fly писав:цю цінну пораду ДжастБі про вік дав я.... а шо мені було робити якшо він при кожній зустрічі нив про вступ до клубу?
Ніхто тобі не нив, і не треба розказувати казочки про сірих бичків, ти тоді навіть казав щоб я написав заяву, і дав тобі.
Fly писав:JustBe а оскільки ти вже дорослий, то коли виставляєш претензії то називай імена, це буде по дорослому.
Якщо для тебе дорослість полягає в підставлянні людей, то соррі...
C#@O$ писав:- тепер він не хоче до клубу бо в нього вже є бмв, якби був якийсь жигулятор - просився б і надалі.
Ти впевнений в своїх словах ? Бо бмв я взяв через пару днів після д.н., а розмова була до д.н. , і конкретні пропозиції були про вік були тоді. Тому не звізди якщо не знаєш, якщо жаба дусить шо я не жигулю їзджу то пробач, але це не твої проблеми на чому я їзджу.

C#@O$
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення C#@O$ » Вів, 09 жовтня 2007, 09:04

Just be, то чому ти перестав з’являтись ? в мене жаби нема до куска заліза.

Just be

Повідомлення Just be » Вів, 09 жовтня 2007, 09:18

C#@O$ писав:Just be, то чому ти перестав з’являтись ? в мене жаби нема до куска заліза.
Де це я перестав з"являтись ? На пиві ? Якщо та, то останнім часом в мене не було можливості, бути кожного тижня.
І не треба писати то про шо ти абсолютно не маєш інфи, це я про жигулі і бмв.

C#@O$
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення C#@O$ » Вів, 09 жовтня 2007, 09:24

Just be, я не виставляю предъяви, я висловлюю власну думку, можливо я помиляюсь. Я вважаю що можна бавитись і в двох пісочницях.

Just be

Повідомлення Just be » Вів, 09 жовтня 2007, 09:32

C#@O$
Та хоч в 4-ох, питання в тому шо в одній пісочниці всі раді для нових людей і є заохочення, а в іншій все закрито, нема ніякого заохочення, підтримкою тоже дуже не пахне.

Ігор, ти висловив свою думку дуже жорстко, і вона абсолюнто не правильна, і я тобі це старався пояснити.

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Вів, 09 жовтня 2007, 09:57

Just be,
Fly писав (ла):
цю цінну пораду ДжастБі про вік дав я.... а шо мені було робити якшо він при кожній зустрічі нив про вступ до клубу?

Ніхто тобі не нив, і не треба розказувати казочки про сірих бичків, ти тоді навіть казав щоб я написав заяву, і дав тобі.
хм.... а чиї ж тоді слова були... "Антон, ну ти ж президент, ну повпливай якось, я в клуб хочу"

Якшо не твої, значить я тебе з кимось перепутав:)

Взагалі то тема.... в принципі не потрібна... Така собі розмова ні про шо
Кожному подобається в якомусь клубі, кожному своє і в цьому нема нічого поганого

Just be

Повідомлення Just be » Вів, 09 жовтня 2007, 10:19

Fly писав:Якшо не твої, значить я тебе з кимось перепутав:)
Може і мої(хісторі не збереглось тому сказати важко), але то не було як ти сказав ниття, при кожній зустрічі.
Fly писав:Взагалі то тема.... в принципі не потрібна... Така собі розмова ні про шо
Кожному подобається в якомусь клубі, кожному своє і в цьому нема нічого поганого
Підтримую, так що тему можна удалити, або переіменуйте, бо назва не відповідає дійсності :D

Ronster
Контактна інформація:

Повідомлення Ronster » Вів, 09 жовтня 2007, 10:49

Цей пост є суту моєю думкою, а непідтимкою одних проти інших!
Клабери павильно роблять, шо не беруть всяких ронстерів, брекейрів і рижих які будуть пантуватись лейблом "член клубу" на форумі! в клуб беруться хлопців які сприяють призначенню клубу, і не раз чи два на відкритті/закритті сезону, а людей які постійно допомагають клубу, організовують цікаві дійства(або подають ідею і допомагать втілити її в життя) і взагалі які беруть активну участь в житті клубу(НЕ ФОРУМУ)! От шо буде якшо набрати в клуб всіх 21+ кого знають більшеніж 6 місяців? Буде бардак і ппц клубу!

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Вів, 09 жовтня 2007, 16:23

Fly писав:Взагалі то тема.... в принципі не потрібна... Така собі розмова ні про шо
про шо я і писав з самого початку! рано чи пізно це мало перейти на особисте "порішаніє"... от і дійшли до суті проблеми. По-моєму, досить, бо далі можуть піти словесні образи...
Sad, but true.

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Сер, 10 жовтня 2007, 08:14

21043 SW писав:Там еще на другой странице сообщение Вавана есть. Так он тоже не плохой пацан, но в клуб не попадал, так как мал был
А зараз наче і виріс..все одно не попадаю... Бо сам знаю, шо потрібно більше ніж звиздіти на форумі..., а саме , бути активним учасником всіх подій і надійним у всіх відношеннях, шо стосуються клубу. А я відверто ше до того не дотягую. Ну мені так здається, бо є море людей які справді роблять колосальну роботу для клубу.
Ну шо ж побачим. Може і вдасться мені бути корисним у найблищий час... :|

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей