Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
є люди яким після дівятки навіть 34 за 5 штук - космольотaxel писав: Не купйте 34-ки по 5к. потім антипатія до БМВ забезпечена.
так казали ж що різниця між 2.5 і 3.5 не сильно велика(при однаковому стилі)andriy320e30 писав: шей 3.5літра ше м50 2.5 куда не шло .на таких машинах почті не їздять .нема грошей на бензину
о да, тут десь місяць тому кричали що за 4 к не можна знайти живу вісімкуT5-R писав: За 8-9 хорошу найти важко
ше підколюєDexter писав: за е34 тоді тре відвалити штук 15, не менше
ЗІЛа собі купи..... з 30-кою червоніти біля гранадиDexter писав: але треба щось велике шоб я не червонів біля Гранади Diwala
Оооо, проявився галиЧький менталітет: "в мене має бути краще і більше ніж в сусіда"Dexter писав: але треба щось велике шоб я не червонів біля Гранади Diwala
а звідки ти знаєш що я потім е46 хочу брати?axel писав: А якщо ти собі колись купиш Е46
намагаємось прояснити ситуацію і дати пораду......погоджусь, бо літом знайшов е34 м20в25 від 1го власника( на україні) за 5к, 88 рік, комплектація голий бубен, електричний був хіба бензонасосDexter писав: чи вам лиш би пофлудити
це з ким погоджуєшся??T5-R писав: за 5к....але стан був досить файний, єдине, пороги
то між M20 і M30 різниця невелика, а M50 2.5 доволі економний порівняно з нимDexter писав: так казали ж що різниця між 2.5 і 3.5 не сильно велика(при однаковому стилі)
він доволі економний навіть в порівнянні з деякими 4ьох циліндровими машинамиRULES писав: M50 2.5 доволі економний порівняно з ним
настіки хорошу чи погану ?axel писав: T5-R, А в Городку хлопчина за 4500 купив 34-ку таку шо ппц.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей