Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну ми про стокові машини говорим, не всі ж собі ставлять Естонця-2, міняють кришки на 07 і т.п.Nazarik писав:з розпредвалом все гуд
чЕСНО КАЖУЧИ ДУЖЕ СУМНІВИ, ЩО КУПИШ ЩОСЬ ПУТНЕ ЗА ЦІ ГРОШІ,А ЯКЩО І КУПИШ ТО ГОТУЙСЯ ДО РЕМОНТУ.Breaker писав:Порадьте чи варто міняти 2106(ідеальний стан) на 2108? Машина потрібна не для гонок. Впринципі звичайно 2108 краща, але от не впевнений що можна зараз знайти хорошу 2108 не биту, не фарбовану до 3200у.е. Хто що порадить?
Шо правда,то правда!Вчора проїхав під 500 км. за Тернопіль і назад,думав здурію!В голові ше досі гудитьvovka писав: В класики як не крути а мотори значно шумніші.
Слабак! Я так часто катався колись (мінімум раз в два тижні) і без проблем_ALEX_ писав:Шо правда,то правда!Вчора проїхав під 500 км. за Тернопіль і назад,думав здурію!В голові ше досі гудитьvovka писав: В класики як не крути а мотори значно шумніші.
відрегулюй клапана якщо нічого не дасть значить виробітка велика)))_ALEX_ писав:Шо правда,то правда!Вчора проїхав під 500 км. за Тернопіль і назад,думав здурію!В голові ше досі гудить
Саме так. Сані, мені, ротору і козачку він збирав мотор. Результати як бачим не самі останні у Львові :)Nazarik писав:Саня, Вовка, Козачок, Хаос, Я і куча інших, ремонтуємся в нього :)
можливо я неправий, але здається якщо обороти доводити більше ніж до 4000, то гробиться мотор_ALEX_ писав:після 3500-4000об.мотор давить на мозги.
А якшо їздити в гору на 2000 на 5 передачі то гробиться ще більше :)Breaker писав:але здається якщо обороти доводити більше ніж до 4000, то гробиться мотор
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей