а в мене є оригінальні ХРОМОВАНІ ковпаки (ті шо конусні)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Запорожець робиться для власного задоволення в першу чергу. Такий собі ретро автомобільчик. І ще для того щоб постійно брати активну участь у різних заходах який організовує найбільший і найвпливовіший клуб ретро автомобілів в Україні - "Заз-Козак".TOTAL_55 писав:taras_Rudno, класзапік робиться для чогось конкретно (виставки і т.д.?) хром відновлював чи зберігся в такому стані?
точно не підраховував. Але за малярскі роботи я заплатив приблизно 1200 доларів. Так що грошей не жалів. Якщо треба то треба. :)apricot писав:Якщо не секрет скільки грошей пішло на машину?
Дякую. ковпачки конусні ті що хромовані - мені не підходять - бо то від новішого. В мене є оригінальні алюмінієві. так що дякую.Rosko писав:Вітаю з завершенням робіт! ЗАЗік шикарно виглядає![]()
![]()
а в мене є оригінальні ХРОМОВАНІ ковпаки (ті шо конусні)
Тільки не кажи що дівчаток біля авто? :) Не переживай Фобос - буде гарноа фотосесія - думаю тобі також сподобається. Та й будеш мати можливість побачити вживу - помацати. то зрозуміло не Форд. але катнутися дамFobos писав:Все класно, але чогось не вистачає, напевно то через фото так передається.
взагаліто їх на горбік ставили з 66-ого року як і на всі пізніші моделіtaras_Rudno писав: ковпачки конусні ті що хромовані - мені не підходять - бо то від новішого.
Все буде... вже сам не можу дочекатися... коли виїду.. І фотосет буде обовязково... Оскільки цей екземпляр буде на обкладинці календару... Вже чекають коли фотографуватиzinkevych писав:taras_Rudno,
вітаю!
чекаю на дорогах Львова, хочеться вживу зацінити
ну й якийсь фотосет!
Він просто шикарний :)taras_Rudno писав:Ітак! Сьогодні був перший виїзд. Машинка повністю зібрана! Їздить гальмує повертає. Є ще кілька нюансів які з часом доведуться до повної ідиліїї... А так заціняйте! Приємного перегляду
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей