я ваш тойота одним колесом переежал
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а витрата пального 3 милі на галоні?Apokalipsis писав:
я ваш тойота одним колесом переежал
Thorn писав:Якщо взяти авді,яке треба заправляти 98м бензином,в даному випадку він відсутній,варіант тільки вог 100 майже по13грн/л додати мій пробіг і дороги куди я ледве проїзджаю, відсутність місця,то секвоя з 5.7 яка їздить на бензині регулар,це наш 92й,майже з такою самою динамікою! Вона з Повним приводом,великим кліренсом,З величезним багажником,і 7місцьце супер варіант
По заправці майже то саме вийде
так говорять закомплексовані або ті хто не можуть собі дозволити купити таку машину.Speedo писав: А у нас беруть, ті, як ти кажеш, в кого маленький, чіста для пантів, як і інші великі Жипи. Фігня, що по бездоріжжю ніколи не їздять і тільки так робота-хата, по місту "аби виділи"
по перше я мав на увазі старші ніж я, бо походу тобі кіл на голові теши, ти всеодно стоятимеш на своєму...Ziro-cool писав: AnGeL, кому старші а кому максимум в рівень, ато й менші
чекав коли чайку згадають,
при можливості доведу. про фігури. всьо.
і до всіх, шо ви вчіпились мікро тазіків, попробуйте то саме на норм розміру машині, всьо буде норм,
Ти попробуй зараз,поки слизько,воно зразу проявиться...Ziro-cool писав:прийде весна попробуэм,
ахаха ,веселий комент.Fobos писав: нема змісту щось доказувати, я вже пересвідчився, тут хоч міліон фактів наведи...
Доречі у мене у знайомого є тойота тундра, здоровий такий танк, пне воно канєшно моментом, але динаміки нема як у седана або хетча з приблизною потужністю, але салон я скажу вам реально фіра, кнопки пластикові, панель і той здоровенний підолготник на двох... ззовні вона звичайно агресивана ефектна, такий собі грузовик, підвіска ніби і адаптована для комфорту але всеодно то грузовик.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей