Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Претензії JustBe до клубу
Just be
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Just be » Нед, 07 жовтня 2007, 20:57

Yelik писав:Особливого скупчення і не побачиш :sing Сайту також нема,
А нашо нам велике скупчення всяких льоліків , для вигляду ? Всі свої, люди, які між собою добре знаються, і якщо на то пішло то в середньому нас там чоловік 10 є, крім того зараз ми збираємлсь практично кожен день, а це собою зумовлює те шо не всі люди можуть бути кожен день. Крім того, поширювати інфу про клуб ми почали тільки останнім часом, і за той маленький період машин і людей значно побільшало. Так шо все попереду.

На рахунок сайту і всього решта, то зараз ведеться робота, як то кажуть не словом, а ділом.

І ше одне, останнім часом в вашому тюнінг-клубі на пиві великого скупчення тоже не видно(може зараз побільшало, але пару тижнів тому заїзжав, і було 3-4 машини ...., навіть в нас більше :D ), і ше замітив таку тенденцію шо всі після парку їдуть на проспект...

:beer

21043 SW
Ім'я:Юрий
Номер:ВС6666АК
Контактна інформація:

Re: Врізання "ребер", "повітрязахоплювачів", "зябр"...

Повідомлення 21043 SW » Нед, 07 жовтня 2007, 21:12

Just be, Отвечу тут тема так как удобно, а завтра оффтоп снесу. В нашем тюнинг клубе проспект было изначальное место, а Пузатая комфортное место где можно поесть и попить в холодное время года. А если вообще, то если мне не изменяет память, у Тебя было дикое желание попасть в наш клуб, но по возрасту не проходил, но варианты "порешать" с Твоей стороны были ;) Купив БМВ, сразу желание отпало. А если завтра купишь Ягуар, то что [цензура] БМВ?? :D
Но это все ни имеет ни какого значения к порезке кузова :ninja
Dynamic Sport Latvia

Just be

Повідомлення Just be » Нед, 07 жовтня 2007, 21:35

21043 SW писав:А если вообще, то если мне не изменяет память, у Тебя было дикое желание попасть в наш клуб, но по возрасту не проходил, но варианты "порешать" с Твоей стороны были ;) Купив БМВ, сразу желание отпало. А если завтра купишь Ягуар, то что [цензура] БМВ?? :D
Юра, память тобі не зраджує, я ХОТІВ колись, але тоді мені сказали тіпа, нема 21 року, соррі, я тоді хотів помогти, бути корисним, а зараз я не маю ніякого бажання .... З самого початку в вас питання віку не правильно поставлене, бо є люди які в 18 працюють і мають голову на плечах, а є такі які в 21+ нічо не вміють і сидять на татових грошах. Крім того я бачу в вас по віку вже якісь виключення зробились, при тому шо колись мені розказули шо 21 і не іпе :D , ну то фігня) мені особисто пофіг, просто факт є фактом, в вашому клубі є люди яким нема 21 року :p . І питання не в бмв, коли я хотів то в мене ше був ваз-ік, а не бмв, і от тоді мені один клабер (не будем імен називати) сказав, от тіпа тобі буде 20, а ти на форумі постав 21, і ми тебе візьмем. Моя відповідь тоді була негативна, так як бажання попасти в клуб не було сильнішим ніж прогинатись під якісь не понятні правила, і шоб потім мені тикали тіпа що я когось на.бав зі своїм віком. Так шо клуб для мене наразі чисто форум, де можна поспілкуватись з друзями на теми по спільних інтересах. Можливо будуть зміни і в мене появиться бажання вступити, але зараз такого нема, і без змін воно явно не появится, так як і багатьох людей, які є толковими але по якихось причинам не вступають. Про бмв і ягуар, то не, особисто для мене різниці нема, можна бути хоть на боінгу і бути в клубі заз-ів ...

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Пон, 08 жовтня 2007, 00:04

Just be, Не в обіду, але на рахунок клубу загнув занадто - нечикав.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

C#@O$
Тюнінг клуб
Ім'я:Ігорко
Контактна інформація:

Повідомлення C#@O$ » Пон, 08 жовтня 2007, 08:57

Зображення

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 08 жовтня 2007, 09:35

Denja писав:Just be, Не в обіду, але на рахунок клубу загнув занадто - нечикав.
Молодость панімаєш, свої думки :D

Dj kvass
Президент клубу
Ім'я:Василь Степанович
Номер:0020
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Пон, 08 жовтня 2007, 10:09

Just be писав:
21043 SW писав:А если вообще, то если мне не изменяет память, у Тебя было дикое желание попасть в наш клуб, но по возрасту не проходил, но варианты "порешать" с Твоей стороны были ;) Купив БМВ, сразу желание отпало. А если завтра купишь Ягуар, то что [цензура] БМВ?? :D
Юра, память тобі не зраджує, я ХОТІВ колись, але тоді мені сказали тіпа, нема 21 року, соррі, я тоді хотів помогти, бути корисним, а зараз я не маю ніякого бажання .... З самого початку в вас питання віку не правильно поставлене, бо є люди які в 18 працюють і мають голову на плечах, а є такі які в 21+ нічо не вміють і сидять на татових грошах. Крім того я бачу в вас по віку вже якісь виключення зробились, при тому шо колись мені розказули шо 21 і не іпе :D , ну то фігня) мені особисто пофіг, просто факт є фактом, в вашому клубі є люди яким нема 21 року :p . І питання не в бмв, коли я хотів то в мене ше був ваз-ік, а не бмв, і от тоді мені один клабер (не будем імен називати) сказав, от тіпа тобі буде 20, а ти на форумі постав 21, і ми тебе візьмем. Моя відповідь тоді була негативна, так як бажання попасти в клуб не було сильнішим ніж прогинатись під якісь не понятні правила, і шоб потім мені тикали тіпа що я когось на.бав зі своїм віком. Так шо клуб для мене наразі чисто форум, де можна поспілкуватись з друзями на теми по спільних інтересах. Можливо будуть зміни і в мене появиться бажання вступити, але зараз такого нема, і без змін воно явно не появится, так як і багатьох людей, які є толковими але по якихось причинам не вступають. Про бмв і ягуар, то не, особисто для мене різниці нема, можна бути хоть на боінгу і бути в клубі заз-ів ...
Дядьку ти не прав в корінь.
1.Коли ти хотів вступити було вікове обмеження, і не було жодної людини молодше 21. Чому.
А тому шо алкоголь також продають з 21, і дехто п"є для настрою а дехто поригати!
2.Корисним можна бути і не в клубі, воно так все і проходить, ти спочатку прогнеш в клуб і всебічно сприяєш всім заходам проведення...тоді пишеш заяву на вступ.
З твоєї сторони був ультиматум типу я на форумі чому я не в клубі. :shock
3.Якщо ти думаєш шо ми будем бігати за кимось і просити типу люди вступайте, помиляєшся!

Приклад, є такий Magnus, ми йому ДВА!!!!! рази відмовляли в вступі, при тому всі колеги вже були в клубі.Але людина не обідлася на всю україну і не сказала вот вам!, і старається!!!!! От таку людину варто взяти. тому що вона йде вперто до своєї мети.

А на рахунок БМВ, скажу шо цей клуб крім як де дістати дешевше запчасті і в кого ремонтуватися нічого не вирішує, і виглядає як маленьке безалкогольне пиво, проте ЛТК :happy

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Пон, 08 жовтня 2007, 10:23

Dj kvass, +1

Just be

Повідомлення Just be » Пон, 08 жовтня 2007, 10:31

Dj kvass писав:Дядьку ти не прав в корінь.
1.Коли ти хотів вступити було вікове обмеження, і не було жодної людини молодше 21. Чому.
А тому шо алкоголь також продають з 21, і дехто п"є для настрою а дехто поригати!
2.Корисним можна бути і не в клубі, воно так все і проходить, ти спочатку прогнеш в клуб і всебічно сприяєш всім заходам проведення...тоді пишеш заяву на вступ.
З твоєї сторони був ультиматум типу я на форумі чому я не в клубі. :shock
3.Якщо ти думаєш шо ми будем бігати за кимось і просити типу люди вступайте, помиляєшся!

Приклад, є такий Magnus, ми йому ДВА!!!!! рази відмовляли в вступі, при тому всі колеги вже були в клубі.Але людина не обідлася на всю україну і не сказала вот вам!, і старається!!!!! От таку людину варто взяти. тому що вона йде вперто до своєї мети.

А на рахунок БМВ, скажу шо цей клуб крім як де дістати дешевше запчасті і в кого ремонтуватися нічого не вирішує, і виглядає як маленьке безалкогольне пиво, проте ЛТК :happy
Василь, в дечому я з тобою згідний, тоді можливо і було обмеження, зараз я не маю нічого проти, хоч з 16 років. І то шо я написав стосувалось не того шо мені 20 і мене не взяли, а самого підходу, коли він чисто для вигляду, як в ситуації шо я описав вище, з виправленням віку.
На рахунок допомоги, то просто нагадаю шо минулого року, перед драгом, за день, приїхали на трасу щоб привести її в порядок, а там були колеса палені, з клубу тоді здається був хтось один, все решта були люди з форуму, які потім і скинулись грошима для того щоб дати пожарнікам, щоб вони то все водою змили. Вже в самому кінці здається ти приїхав і Єлік. І це сказано лише для того що багато людей, і я особисто, хотіли помогти, але то не було заміченно, а був замічений тоді факт то мені 20, а не 21, також можна згадати прибирання після закриття\перед відкриттям сезону...
Про ультиматум хз, може шось таке і було, но сумніваюсь шо було сказано в стилі ультиматуму, бо я як бачиш далі на форумі, а не забив.
Бігати і не треба, просто потрібно зацікавити людей для вступу.

Про бмв клуб, це так, бо його фактично не було, а зараз починає розвиватись.

Denja писав:Just be, Не в обіду, але на рахунок клубу загнув занадто - нечикав.
Наприклад ?

z@k
Ім'я:Олег
Номер:ВС6904АА
Контактна інформація:

Повідомлення z@k » Пон, 08 жовтня 2007, 10:40

Ну ви тут зябр нарізали !!! А окрему тему зробити слабо ???

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Пон, 08 жовтня 2007, 10:41

Во-во! Подаєте негативний приклад для всіх інших форумчан. Тому на оффтоп і тяне в кожній темі! :shock :shout
Sad, but true.

Just be

Re: Претензії JustBe до клубу

Повідомлення Just be » Пон, 08 жовтня 2007, 10:47

:D :D :D :D
Які претензії ?) В мене їх наприклад немає)

BOXER

Повідомлення BOXER » Пон, 08 жовтня 2007, 10:49

C#@O$, змістовно вийшло!

Я вважаю дана тема не є необхідною для обговорення на форумі, оскільки тут будуть переписуватись Just Be i члени ЛТК, які чимось не догодили останньому. Серйозного надбання для розвитку ЛТК і просуванню тюнінгу в маси ця тема не дасть. Може краще в приваті то всьо вирішити??

П.С. Розумію, шо на форумі є купа непотрібних тем, але дана...
Sad, but true.

BOXER

Повідомлення BOXER » Пон, 08 жовтня 2007, 10:49

Just be писав:Які претензії ?) В мене їх наприклад немає)
може на тому і закриєм тему? чи залишим для оффтопу? :D
Sad, but true.

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Пон, 08 жовтня 2007, 10:56

BOXER писав:Я вважаю дана тема не є необхідною для обговорення на форумі
В нас демократія :D тому і така тема має право на життя(!), та і JustBe не перший і не останній ;) Нехай буде, крім того такі теми дають можливість зрозуміти, де ми можливо помилялись, люди в пориві емоцій деколи такого понарозказують :D ;)
volleyball.lviv.ua/blog/

BOXER

Повідомлення BOXER » Пон, 08 жовтня 2007, 11:02

Yelik писав:В нас демократія :D тому і така тема має право на життя(!)
ну якшо так вважати, то без питань! 8)
можливо, тема буде корисною і для тих,хто має бажання стати членом ЛТК...

глянь в приват! 8)
Sad, but true.

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Пон, 08 жовтня 2007, 13:18

Словом - пістец.. Я так і не догнав по суті вагу питання.
Just be, я тебе підтримую.. Але не сприймай це все близько до серця.. Це як ти кажеш свого роду бездіяння клуьу..може бути як затишшю перед великою бурею.. З нашим "галицьким" підходом до діла сам розумієш, як все організовується і як довго втілюється в життя.
Згідний кардинальні якісь зміни потрібні..і то конче...але.. ТОДІ краще починати шось нове. як варіант альтернативи або ж конкурентно спроможного клубу.. Ось тоді де буде "боротьба" "за ринок"..і буде свято на нашій вулиці..!
на тому сьо... :ninja

Terry
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Пон, 08 жовтня 2007, 13:43

VAVAN писав:Ось тоді де буде "боротьба" "за ринок"..
ого, тат тут прям економічний форум :D
як варіант альтернативної боротьби за ринок - Форсаж.
Ну от ще БМВ клуб робиться і т.д. Але проблема такої боротьби, як і кожного бізнесу - робиться поки цікаво, а як стає невигідно - пропадає.
Наш клуб є невигідним в економічному плані, але крім економіки є ще щось.... Хто знає, той розуміє.

ghost
Ім'я:Павло
Номер:ВС0190ЕА
Контактна інформація:

Повідомлення ghost » Пон, 08 жовтня 2007, 14:30

гм, а шо є велика різниця між членами і просто друзями?
крім того що перші роблять для клубу більше - іншої різниці не бачу
а про подяку перших-другим - так вроді не ради подяки робиться, а ради "дружби народів" :angel
I would love to change the world, but they won't give me the source code...

axel

Повідомлення axel » Пон, 08 жовтня 2007, 16:53

BOXER писав:Я вважаю дана тема не є необхідною для обговорення на форумі, оскільки тут будуть переписуватись Just Be i члени ЛТК, які чимось не догодили останньому. Серйозного надбання для розвитку ЛТК і просуванню тюнінгу в маси ця тема не дасть. Може краще в приваті то всьо вирішити??
+1 "Spalic' v p....du v kotlowni!"
bmw-club.lviv.ua

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей