-1024BOXER писав:Пішов до знайомого компютерщика (сам не хотів). Він попробував і... Віста [цензура] НЕ зноситься!!! Сказав, шо вона тупо "приклеєна
брехня
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
-1024BOXER писав:Пішов до знайомого компютерщика (сам не хотів). Він попробував і... Віста [цензура] НЕ зноситься!!! Сказав, шо вона тупо "приклеєна
что по твоему нормальный интерфейс и что не так с интерфейсом убунты?ігор писав:тестив я убунту
проте як стаивти лінуха, так ставити зразу мандріву там хоть інтерфейс нормальний, а не такий як в убунті,
BOXER писав:Він попробував і... Віста [цензура] НЕ зноситься!!! Сказав, шо вона тупо "приклеєна" до тої Тошиби з США. І гуд бай.
ігор писав:проте ставити на адин хард з ХР нераджу, особливо коли перший раз ставите лунуха,
расскажи как его затереть "случайно"? кроме того, убунта ставится практически на полном автомате. если не проще, но уж точно не сложнее винды.and1 писав:lex, можно случайно затереть бут запись ХР, и будет грузиться только линукс, пофиксать конечно можно, но если ставишь линукс первый раз, сомневаюсь что сам такое сделаешь сразу
Лекс, помнишь комп твоего племянника, который гудел как трактор? это тот же случайlex писав:расскажи как его затереть "случайно"? кроме того, убунта ставится практически на полном автомате. если не проще, но уж точно не сложнее винды.and1 писав:lex, можно случайно затереть бут запись ХР, и будет грузиться только линукс, пофиксать конечно можно, но если ставишь линукс первый раз, сомневаюсь что сам такое сделаешь сразу
я просто не понял фразу о то, что ее не стоит ставить, если никогда не ставил линукс.
коректней было бы сказать: "если у вам руки из жопы, то не стоит ставить вообще ничего".
хм.. объясни. что-то я не доганяю связи между инсталяцией убунты и гудящим кулером моего 10-ти летнего племянникаand1 писав:Лекс, помнишь комп твоего племянника, который гудел как трактор? это тот же случай
Неправда! Там просто треба чуть-чуть побавитися, але Вісту можна легко знести :)BOXER писав: Пішов до знайомого компютерщика (сам не хотів). Він попробував і... Віста [цензура] НЕ зноситься!!! Сказав, шо вона тупо "приклеєна" до тої Тошиби з США. І гуд бай.
УхахаYar4ik писав:Саме через досить хороший захист, я вважаю, що Вісту треба ставити
Fobos писав:УхахаYar4ik писав:Саме через досить хороший захист, я вважаю, що Вісту можна ставити, коли є робота з мережею і інтернетом, не більше![]()
![]()
Ну тоді можна МакОсХ поставитиand1 писав:висте + за красоту, мне нравиться, украли не украли, а нам с вами пользоваться.
BOXER писав:Сказав, шо вона тупо "приклеєна" до тої Тошиби з США
ну не так же зразу!!!lex писав:я все понял...
Yar4ik писав:але Вісту можна легко знести
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей