Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Погода ваще суперова, я певно знов прифігію скільки я бензи продріфтую в тому місяціMyself писав:telko, всі по місту льотаютьЩоно приїхав - красота, 40 км по місту за вечір
Вулиці порожні, сніг валить... Кайф
![]()
З.І. Тільки от на щітки лід намерзає, блін, все псує...
ага, я вже двічі сьогодні мусив брати "лапату" і "гадувати сім'ю", ой, тобто прибирати двір. :)hrdrive писав: ух, валить![]()
сьогодні малого "розвернув" на 270гр на Стрийській біля автовокзалу й далі пару кутів зробив. Той чуть не пісяв з радості.telko писав: Шось глухо в темі, шо ніхто угла не дає???
ага, зранку моя ESP там попрацювала добряче...MAECTP0 писав: але на кольці біля нового Цуму чуть не вилетів
Я сьогодні їхав на фуцик з пациками, ми трохи не встигали, попросили притиснути троха, то була їх помилка, потім вмоляли їхати чуть помаліше, бо сцяли по ногахMAECTP0 писав:сьогодні малого "розвернув" на 270гр на Стрийській біля автовокзалу й далі пару кутів зробив. Той чуть не пісяв з радості.telko писав: Шось глухо в темі, шо ніхто угла не дає???
але на кольці біля нового Цуму чуть не вилетів... Халдекс - жартівний ...лядский
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей