як вона поможе при недостатній повертаємості ? ти просто з тою системою поворот пройдеш повільніше бо розподіл ваги то нікуда не дівся..Ziro-cool писав: купа машин має сист "курсова стійкість" всьо норм,
в мене на фієсті тоже тяжкий 2.0 мотор спереді. виривається назовні повороту якщо активно топити. гонщеги уважають не ST для кільця, а атмо заряжені 1.6, іменно через кращий розподіл ваги. морда не така тяжка.
доречі після 2108, форд має дуже тяжку морду. відчувається. рулитьcя то він краще бо підвіска краща, але розвєсовка в 2108 мені більше подобається. морду порівняно з фордом взагалі не зносить.
нормальний там трек для того щоби відчути повендінку різних машин в однакових умовах.Ziro-cool писав: де ви в терополі трек бачили,
така хрень або в інтернеті або на норм треці,
далі міф,
ше чайка є.. там всьо краще видно.. доречі якась ауді A6 помойму 2.8 там взагалі неїхала.. я її активно пресингував на форді іменно в поворотах і обігнав. на пряміках в мене шансу обігнати небуло - так як відать в неї більше мощі було.
цього року буде багато шансів оце довести. я наприклад в тому сильно сумніваюсь..Ziro-cool писав: моя останнє відерце 1930кг (живої ваги) з всіма електроприблудами проти заносу і на повному приводі пройде любу ффігуру не гірше тазіка вагою 800 кг без електроніки і з моноприводом.
а траса то всьо фігня.. на трасі і жигулі непогано повертають )) про керованість на трасі судити то ніачьом.