Myself писав: Не питай мене,
чи любов мине.
А карай мене
очима карими

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Myself писав: Не питай мене,
чи любов мине.
А карай мене
очима карими
telko писав:Вчора тормознули після повороту на вокзал, спішив за посилкою, не пропустив пішохода, ну і за ремні домахався (їхав би він зі мною то певно 100500 штрафів би мені вліпив), показав йому доки зі своїх рук, він питає, хто навчив так доки показувати?
Каже треба протокол складати, я кажу напевне не треба
Ну а, що будем робити? Тоді я згадав, що всі гроші залишив на фірмі і в мене ну максимум 20грн. в кішені і то по гривні певно
Кажу йому, треба "панять і прастіть"
Він поржав і каже ладно їдь, але більше не порушуй і не питай причину зупинки бо нас то зразу злить
та за таке "7 лєт расстрєла" могли дати!cat-yellow писав: Я тищу раз не правий за те, що забув права
І що? Рєзко розучився їздити?cat-yellow писав: Я тищу раз не правий за те, що забув права
Vusiko писав: cat-yellow, как ти мог?
gribkoff777 писав: та за таке "7 лєт расстрєла" могли дати
та щось не подумав запамятати. до речі їхній прибор-ясновидець, ніфіга не ясновидець, я на василя вдень випив два пива і грам двісті водкиYuzer писав:rubilnik, реквізитів тих артистів не запам'ятав? (прізвища, номера жетонів, номер машини)... Треба їхню самодіяльність припинити, а то не всі ж вміють за себе постояти... Взагалі дракони офігіли...
Я разок 3 дні їздив без прав, думав вони в машині, потім згадав, що вони в іншій машиніVAVAN писав:cat-yellow, я так на Хмельниччину їздив (200км в одну сторону) взагалі ні техпаспорта, ні водійських прав , ні асабистого паспорта, тіко 80річна бабуля була поруч. Казала, шоб я не переживав - відмолить і впросить любого дайця))![]()
![]()
Було за весь той час 7-8 постів в дві сторони. Заканало
rubilnik писав: та щось не подумав запамятати. до речі їхній прибор-ясновидець, ніфіга не ясновидець, я на василя вдень випив два пива і грам двісті водки
Западло не спитьcat-yellow писав: Єдине, що не тішило, що я реально чи не вперше в житті забув права і попався.
zEk писав: ювелір
zEk писав: Г е о д е о л о г и
gribkoff777 писав: "Геодезисти" або "геологи", школота!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей