якшо чесно, то вийшла патєря патєрь (с)Fobos писав: корпоративний дизайн у мітсубіши не вдався аж ніяк порівняно з вагеном.

але всетаки я нерозумію чим ота нова тііда така вже погана?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якшо чесно, то вийшла патєря патєрь (с)Fobos писав: корпоративний дизайн у мітсубіши не вдався аж ніяк порівняно з вагеном.
AnGeL, е65 також гарна, як добре придивитись), якщо скло фар не помутнівше і загальний стан авто відмінний, салон в е65 шикарний, а рестайлова е65 дуже навіть класно виглядає, але додам ИМХОAnGeL писав: е65
одинички всі страшнуваті .в обвісі м трошки меншеAnGeL писав: га, ще згадав нова одиничка від бмв тоже трошки страшнувата
погоджуюсь але салон сильно консервативний на любителя .в старіших і новіших набагато кращийAnGeL писав: от саме, якщо добре придивитись.... мені чомусь навіть більше дорестайл подобається
А я від новогої-ки тащусь.DNK писав: мене не пруть от ті нові які зараз їздять,
Та це взагалі класика жанру. І вапшє, якщо хтось щось напише проти цієї парочки, то я з Міськом приїдем і погнем кабіну одному з другимcat-yellow писав: але для мене чи не найкрасивіші А8 і BMW 7 series це моделі початку 2000-их
Та то фігня всьо. Ти подиви що вона робить з передачами при 260 :)AnGeL писав: ага, ще згадав нова одиничка від бмв тоже трошки страшнувата
ти знаєш, мене ніколи не тривожив той момент, що мені щось подобається, а іншим ні, для того я і написав "ИМХО",Thorn писав:Bumer, ппц![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Навыть в топ гыр це [цензура] зачмирили!!!
я за себе відповідаю, а не за всіх, хоч би один мій пост процитувавThorn писав:Bumer, як ны? Ви тут як голубы з своым бумеве розпинаётесь![]()
Чувак, стосовно твоєї орієнтації і твоїх смаків я висновки вже зробив. Не малюй усіх зі себеThorn писав:Bumer, як ны? Ви тут як голубы з своым бумеве розпинаётесь![]()
а чо так?RomK0o писав: імхо , для корчування-японець, для повсякденної їзди-німець
та я про то ж не говорив нічо, мова йшла суто про екстерєр... те шо то всьо технологічне і наворочене то я вкурсі... правда наприклад на бумерах 7 серії, оті v8 і v12 бітурбо, 6 літрів і 5 вроді, то там менше 100 сил з літра виходить... а з 3-літрових атмо більше 100 силaxel писав: Та то фігня всьо. Ти подиви що вона робить з передачами при 260
ти забуваєш про момент .на важких машинах треба великий крутний момент щоб іхалаAnGeL писав: правда наприклад на бумерах 7 серії, оті v8 і v12 бітурбо, 6 літрів і 5 вроді, то там менше 100 сил з літра виходить... а з 3-літрових атмо більше 100 сил![]()
япи не знають що то такеandriy320e30 писав: ти забуваєш про момент .на важких машинах треба великий крутний момент щоб іхала
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей