Vusiko писав: Зранку на роботі було ДТП. Шльоцик лишив Газон гружений 4т товару і той покотився на мою ТАТУ, яка мала на броди їхати. Фото не вийшло, бо в мене руки трясуться. П.С. Сорі за нерівний почерк

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Vusiko писав: Зранку на роботі було ДТП. Шльоцик лишив Газон гружений 4т товару і той покотився на мою ТАТУ, яка мала на броди їхати. Фото не вийшло, бо в мене руки трясуться. П.С. Сорі за нерівний почерк
То вже давно, десь міс. 1.5 тому, я якраз заїжав заправлятись, блондинка зі шлангом в баці рушила, і вирвала його...Kaster писав:хто бачив що сталось на АЗС ОККО на кільці Володимира.В Кульпарківська
хтось добряче посунув бензоколонку №3
18 січня близько 11:20 у Бродівському районі Львівської області трапилось масштабне ДТП: рейсовий пасажирський автобус зіткнувся з вантажним автомобілем. За попередніми даними, троє осіб загинуло.
Цю інформацію ZAXID.NET підтвердили у прес-службі ДАІ у Львівській області.
У Бродівській центральній районній лікарні ZAXID.NET підтвердили, що до них привезли постраждалих. У приймальній зазначили, що госпіталізовано понад 10 осіб.
Водночас, як повідомляє УНІАН, рейсовий автобус слідував за маршрутом „Тернопіль-Червоноград”. Він скоїв зіткнення з вантажним автомобілем „Рено”. За інформацією інформагентатсва, загинуло четверо людей.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей