нажаль зараз немаю ніяких варіантів по даному телефону...Stay писав:цікавить Самсунг s2 ціна?
в дефіциті вони зараз....
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нажаль зараз немаю ніяких варіантів по даному телефону...Stay писав:цікавить Самсунг s2 ціна?
Stay писав: цікавить Самсунг s2 ціна?
проданоUkrainochka писав: Привіт. Є 6700. Ціна 900 грн.
цю продано, є можливість ще привезти, тільки під замовлення...Ukrainochka писав: Motorola defy +. Суперціна - 215 у.о.
нові чи бу?Taras:) писав: цю продано, є можливість ще привезти, тільки під замовлення...
можливо навіть в кольорі RED![]()
![]()
прікольно получається хлопці. вчора домовився з твоїм дружком-баригою в 16:11, шо заберу сьогодні той телефон. а ви заявляєте, шо "продали сьогодні через аукро" блєа на 50 грн. дорожчеTaras:) писав: Е51 теж продано..
asteroid писав: купи си шось на андроїді
Він і є чОткійTaras:) писав: "чьоткого пацана"
в чьоткіх ніколи не бавився, просто сказав "акуєнно ви працюєте пацани і побажав удачі". і давай на особистоті не переходити, а то про "туління" зараз багато можу тут розписатиTaras:) писав: а вирішив побавитися в "чьоткого пацана" тому скажу що той замовлений телефон продаватися тут небуде....
то нашо тут писати...BOXER писав: тому претензій прямо до тебе не маю
тут ти кидаєшся таки предявами, а в скайпі ти зовсім по іншому мені писав....BOXER писав: на 50 грн. дорожче та мені ж не шкода, доплатив би 50 грн.
ну роздріб і гурт то різні речі.....BOXER писав: Антона навів в порівняння, бо у вас дві майже аналогічні теми і працюєте в одній сфері.
напиши шо я тут комусь втулив???BOXER писав: давай на особистоті не переходити, а то про "туління" зараз багато можу тут розписати
то я розумію Ігора чому в нього відпало бажання продавати тобі телефон, так як давно знаю ту людину, і з впевненістю можу заявити про його порядність і чесність....BOXER писав: просто сказав "акуєнно ви працюєте пацани і побажав удачі"
можна більше фото а то щось в неті не наривUkrainochka писав: 3) Чохол iPhone 4/4s Ferrari (шкіряна задня кришка). Кольори: білий, червоний, чорний. Ціна 30 у.о. 4)Чохол iPhone 4/4s Ferrari (з фліпом, шкіряний). Колір - чорний. Ціна 34 у.о.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей