Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Так ми не так швидко їхали,місцями Дєня казав що ми в темпі NIKа їдемоNIK писав: вы психи , мы за 4 часа с остоновкой в АляМинуте
а на яких лижах Дєня і Андрій??CAT писав: Як там Дєня поживає? Шось він не дуже лісом був захоплений... hrdrive, а ти вже даєш жару по лісі) мені тебе не догнати)
більше цікавить геометрія. якщо "худенькі" карвінгові - то не дивно що в лісі важко було - я також зарилась в сніг верх-ногами, вилізти звідти не могла))) фізично не змогла повернути - лижі зарились в сніг... після цього на суцільну цілину старалась не попадати.. покатались дуже гарно, дивно що сьогодні ноги зовсім не болять.. )Denja писав: Прелюдія Щастя, На фігових якихось. 1,6 ростовка - кросс шось там)
такі :) Але ширші за минулі, тому я вже почував себе краще.Прелюдія Щастя писав: "худенькі" карвінгові - то не дивно що в лісі важко було
Він прсто чтіер,поставив режим "круїз" на лижах і вони самі маневруютьCAT писав: hrdrive, а ти вже даєш жару по лісі) мені тебе не догнати)
зустрів одну рятувальну на підїхді до гори...і ще одну в Воловці....але екстреності в їхньому русі не було помітноNIK писав: не в курсах что-там случилось и где был сход ??????http://pylypetsski.com.ua/index.php/new ... hod-laviny http://extreme.com.ua/forum/pilipec-pod ... ost192853l
Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, о 17.10 закарпатським рятувальникам вдалося знайти одного з двох сноубордистів, які 12 січня 2013 постраждали внаслідок сходу снігової лавини в районі гори Гемба Міжгірського району.
У Дмитра з Полтави 1986 року народження зламані кінцівки. Після надання йому першої допомоги, рятувальники відтранспортували його в лікарню.
Як вже повідомляло Закарпаття онлайн, про трагедію стало відомо тільки після того, як один зі сноубордистів, яких накрило сніговою лавиною, написав СМС-повідомлення товаришеві, що він лежить в невідомому місці і в нього, схоже, переламані ноги.
За прогнозами Гідрометцентру найближчим часом збережеться висока небезпека сходу снігових лавин в горах Закарпатської та Івано-Франківської областей.
Державна служба з надзвичайних ситуацій звертається до туристів, мисливців, любителів екстремальних видів спорту утриматись від походів у гори.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей