Який? розвертався на 180Felix писав: можна припустити шо чувак на рено завершував манєвр

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Який? розвертався на 180Felix писав: можна припустити шо чувак на рено завершував манєвр
мда. треба замовити собі на дєнь армииFobos писав: реєстратор то тєма, багато питань відпало одразу.
на наступний рік їзди зимою на роботу маршруткою :)Fobos писав: Місце те саме що і приблизно рік назад
Просто треба знати свої права. Як то кажуть біда навчить, я попадав вже в дтп і в курсі, що і як. Так знайомий за місяць після мене теж попав, то я під'їхав, хотіли 200 рублів з нього за тимчасове замість прав і були послані. Отаке.Fobos писав: Buts, ой, забали і не тільки права, ще ті попались виродки, не на одну каву пацана розвели, залякували перездачою і штраф-майданчиком.
Я на рівному місці на шефовому Т5 розвалив праве зеркало-Поклеїв пластмасуSluva писав: на рівному місці
Не нервуйFobos писав:Vexler, та ну шо ви недоганяєте, я ж прибавив газку трошечки і не для того щоб перед ним проскочити, я навіть гадки не мав, що він не зупиниться, я хотів трошки швидше проїхати щоб він собі продовжував свої маневри сам і мене не затримував.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей